« Върни се назад Публикувано на 10.01.2014 / 8:59

ЕКСЛУЗИВНО! СИДЕРОВ ТЪРСИ ПЪТ КЪМ БИТИЯ ПОЛИЦАЙ. ВЪТРЕШНИЯТ МИНИСТЪР МАЧКА ШЕФА НА ВАРНЕНСКАТА ДИРЕКЦИЯ НА МВР ЧАВДАР НАНКОВ.

 

Както първа информира АФЕРА снощи Волен Сидеров акостира отново в морската столица. Преди това обаче, след публикация в АФЕРА за срещата на Волен Сидеров и компания в кабинета на шефа на ОД на МВР – Варна Чавдар Нанков, вътрешният министър Цветлин Йовчев е побеснял, разкри АФЕРА от свои брилянтни източници, базирани по върховете на МВР. Цветлин Йовчев  е намачкал Чавдар Нанков и му е наредил битият от Сидеров полицай да бъде пазен, и Нанков да не си позволява да влиза в никакви договорки със Сидеров.

След екшъна на варненското летище с лидера на Атака и депутати от групата на партията му, при който бе удрян и ритан полицай, АФЕРА УМИШЛЕНО написа, че полицаят е от „Гранична полиция”, за да не насочва светлината на прожектора върху него. Още повече, че оперативна информация на службите е сочела, че към него се очаква натиск.

След срещата на шефа на ОД на МВР на Варна Чавдар Нанков с Волен Сидеров и групата му, вътрешният министър е бил бесен, че Нанков не спазва указанията му и че си позволява да отваря вратичка към последващ натиск към полицая, станал обект на посегателство.

Полицаят е служител на ОД на МВР – Варна, а спецслужбите следят изкъсо дали Волен Сидеров ще направи опит да осъществи контакт с него. Вътрешният министър е наредил на шефа на ОД на МВР – Варна да пазят момчето, за да не се влиза в никакви контакти със Сидеров. Както е известно лидерът на Атака има 14 дневен срок да реши дали сам да свали депутатския си имунитет.

След първоначалната поредна издънка на Чавдар Нанков, сега ще видим известният като „Барби” или „Чавката” дали ще се справи с гнева на вътрешния министър.

А както е известно на посветените, „Чавката” и без това е пътник.

Afera.bg

 

 

 

«