« Върни се назад Публикувано на 12.06.2014 / 21:10

ЕКСЛУЗИВНО! ЛЪЖАТА ЗА ПАРТНЬОРА НА ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ БАРАК АЛОН, НАБЕДЕН ОТ САЙТА НА НЕДЯЛКО НЕДЯЛКОВ ЗА ПРЕСТЪПНИК, ЛЪСНА С ДОКУМЕНТИ!

 

Барак Алон, видението „високият рус мъж” на Недялко Недялков, се оказа невинен. От 2006 година насам, вече цели 8 години. Но само сайтчето на Недялко не го разбра това. Защото така им отърва – да плюят да мажат по поръчка, а после да съберат парите. Недялко не става за журналистика, а само за рекет. Сайтчето му го показва.В редакцията на АФЕРА се получиха копия от документи, които отговарят на някои въпроси, свързани с набедяване на Цветан Василев, шефът на Корпоративна банка и един от партньорите му – Барак Алон.

Само да припомним, че според Недялковият жълт сайт  Барак Алон бил лобирал за Цветан Василев в Брюксел заедно с близкия до „България без цензура“ Димитър Абаджиев. Алон бил съден, лежал „малко” в затвора и завлачил банка с 330 милиона, а пък прокуратурата във  Виена не открила парите.

Всъщност Барак Алон е оправдан по заведените дела и някак си идеята, че прокуратурата във Виена не е могла да проследи едни 330 милиона евро, както „разследвали” от сайта на Недялко Недялков, се оказа долна лъжа.

Истината е, че Алон е оправдан и няма осъдителна присъда по тези обвинения.

Вижте документите.

От свидетелството му за съдимост ясно се вижда, че Алон няма данни за влезли в сила присъди – „No conviction are listed in the criminal records database of the Republic of Austria”.

За какви престъпления бълнува жълтеникавото сайтче на Недялко, който сега се опитва да се вклини още повече между двамата големи. Но е малко дундест за тая работа и като нищо ще вземе да го прищипе вратата.

Ей, момчета, кога станахте журналисти, кога ви почерне гъза, бе! Няма ли най-сетне да се научите да работите с документи!

Направо сте срам за професията с тия жълти парцали, с които заливате пазара. Вие сте виновни за срива в доверието към българската журналистика, защото се емнахте да изкарвате пари срещу клюки и черен пиар. Нищо повече не са жълтеникавите ви медии, а чиста медийна бухалка. С която тези, които си платят, млатят едни други, които още не са си платили.

Не журналистика, а срамота!

Борис Киров

 

«