« Върни се назад Публикувано на 27.01.2014 / 17:40

ЕКСЛУЗИВНО! ЛЕГИЯ „АНТИМАФИЯ“: ДАЛИ ИМА В НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ ЖУРНАЛИСТ, КОЙТО ЗА ПОСЛЕДНАТА ГОДИНА Е КОМУЛИРАЛ ТРАФИК В БАНКОВАТА СИ СМЕТКА 618 000 ЛЕВА?

 

Шефът на Легия „Антимафия“ Григор Здравков заяви специално за АФЕРА, че днес /27 януари/ е получил странно писмо, с което от прокуратурата го уведомяват, че на 13 януари т.г. сигналът им, свързан с „частната ГДБОП“, свързана с Пашата, подслушвала Люба Кулезич, е прехвърлен към Софийска градска прокуратура.“Много странно прокуратурата ми праща това писмо на 16-ти, с частна фирма, аз го получавам днес, а в него ми пишат, че на 13-ти е прехвърлено към СГП. Т.е. не са правили нищо две седмици по този сигнал. А това означава, че някой е сложил чадър над този сигнал.“, коментира за АФЕРА Григор Здравков.

В предаването „На светло“ по Нова телевизия водещата Любица Кулезич грозно квалифицира с обидни епитети Григор Здравков, обяснявайки се по скандала с лъсналите нейни СМС-и с Бойко Борисов, прокурор Светлозар Лазаров, бившия шеф в ГДБОП Валентин Цоновски и Цветан Цветанов.

За АФЕРА шефът на Легия „Антимафия“ Григор Здравков бе категоричен: „Това, за което атакуваха Николай Бареков в предаването на Люба Кулезич, въпросите, намеците и внушенията за личния му живот, любовници, командировки – всичко идва от Цветан Цветанов. Това са негови стари файлове, които той e подал като информация към Кулезич.

Всичко, което касае личния живот на Николай Бареков – тези файлове и заготовки са правени юни месец 2012 година. А легендираната лъжа, че БТК била плащала на Николай Бареков наема за конгреса на партията „България без цензура“ е сътворена преди две седмици. И е правена от частната ГДБОП, както ние наричаме групата за анализи на Цветан Цветанов. По наши сведения на Люба Кулезич това е подадено в петък. Сигурен съм, че е Цветанов или Флоров, стоят зад това, защото само Цветанов има масиви от подобна „информация“. Мисля, че Флоров обаче няма да е рискувал да се обади на Кулезич.

Чрез сайта АФЕРА от Легия „Антимафия“ искаме да зададем и един много важен въпрос:

Дали има в Нова телевизия журналист, който за последната една година е комулирал трафик в предишната си банкова сметка 618 000 лева? Вярно ли е дали сумата в общото салдо е 687 000 лева? И вярно ли е дали всеки месец, за последните три месеца, поне към 1.11. 2013 г., сумата е 183 562 лв.?“.

На въпрос на АФЕРА дали Легия „Антимафия“ знае името на този журналист, Григор Здравков отговори лаконично: „Засега толкова“.

Afera.bg

«