« Върни се назад Публикувано на 27.02.2014 / 21:47

ЕКСЛУЗИВНО! ИНФОРМАЦИЯТА ЗА КОКАИНОВИЯ КАНАЛ СТАРТИРА ОТ ЧОВЕК НА БРЕНДО, ЗАРЕЖДАЧЪТ НА КОКАИН – В МОМЕНТА Е В ДУБАЙ

 

Първоначалната информация за разбития канал за кокаин от българските и френски служби, е дошла от К. с прозвището М. от Хасково /б.р. – АФЕРА умишлено спестява пълното име и прякора на лицето/, който е човек на Евелин Банев – Брендо. Човекът, който прави връзката по канала и зарежда кокаина от Боливия и Венецуела е И.Т. с прякор У. Той в момента се намира в Дубай. Парите, според брилянтни източници от чужди служби на АФЕРА, са преминавали през Общинска банка и именно поради тази причина българските полицаи ровят там и фокусират прожекторите върху Орлин Алексиев.

Според източниците на АФЕРА, още преди две години е имало идея от кръгове, близки до бившия премиер Бойко Борисов, да бъде направена банка в Сирия, за да остават направо там парите от другия канал през Турция, който работи по схемата „амфетамини за хероин”. Идеята с банката в Сирия обаче пропада, тъй като сирийците прецакват „нашите” с два-три милиона.

В момента българските ченгета вървят „по пътя на парите” и именно заради това се рови в Общинска банка и столична община.

Брилянтните източници на АФЕРА са категорични, че „човекът от Банкя” няма касание с кокаина, а с канала „амфетамините срещу хероин”, канал, който минава през Турция за Близкия изток.

Отговорници за този канал са „братчетата” от Хасково.

Междувременно, днес покрай акцията, която полицаите извършиха над петролна фирма, е бил арестуван Ганчо Николов, свързан и с източване на ДДС. Полицаи твърдят неофициално, че днешните акции са свързани помежду си и в основата им е разследването по кокаиновия канал.

Afera.bg

Колаж: Фейсбук

 

«