« Върни се назад Публикувано на 04.04.2014 / 8:35

ЕКСЛУЗИВНО! ЕЛАТЕ ГИ ВИЖТЕ КАКВО РАБОТЯТ В ДАНС-ВАРНА: „ПРЕНАЗНАЧАВАНЕ НА ПОДХОДЯЩИ ДЛЪЖНОСТИ”!

 

АФЕРА истински се наслаждава на „бурната” работа, която тече в ДАНС – Варна. В ДАНС – Варна още лижат рани как така АФЕРА пуснала материал за назначението на новия шеф Цветан Панайотов още докато течало съвещанието по коронясването му. Всички били вътре, ах, а АФЕРА пуснала новината. Забавлявайки се с „информираността” на ДАНС относно източниците ни, този път решихме да пуснем новина с няколко дни закъснение, за да спестим няколко инфаркта, предвид издирването на източниците ни.

На 31 март 2014 година, точно в 13 часа,  шефът на ДАНС – Варна Цветан Панайотов събира всички агенти от варненското подразделение на Агенцията за сигурност. Това е безпрецедентно като се има предвид, че Цецко Панайотов е „голямата работа” и общува единствено с началниците на отдели. Събирайки всички агенти, Цветан Панайотов обявил, че тече „процес на преназначаване на подходящи длъжности“ и разпоредил със заповед всички агенти да пуснат заявления с текст:  „Моля да бъда праназначен на подходяща длъжност.“

Идиотизмът на това действие е шокиращ, тъй като нито един агент всъщност изобщо не знае коя е „най-подходящата длъжност” за него, а благодарение на „процеса”, осъществяван от Цветан Панайотов, сега той мести „пионките” както му е удобно.

До този момент ДАНС – Варна, откакто е назначен корифеят на „спецмисълта” Цветан Панайотов, не е свършила нищо – нито е хванала „чужд агент”, както обичат да се хвалят иначе „агентите”, да не говорим, че корупцията във Варна май няма „тефтерчета”, които да бъдат изловени от Цецко на Владимир Писанчев и сие, изобщо според агентите в морската столица корупция няма.

Сега дейността на ДАНС – Варна е съсредоточена в „преназначаване на подходящи длъжности”. Иначе от ДАНС – Варна могат да бъдат спокойни – има какво да пишат в рапорти до Централата, четейки АФЕРА – новините предстоят.

Afera.bg

 

 

 

 

«