« Върни се назад Публикувано на 20.02.2014 / 21:35

ЕКСЛУЗИВНО! ВАСКО КЕЦА: БОЙКО БОРИСОВ СТАНА ГЛАВЕН СЕКРЕТАР НА МВР С ПАРИТЕ НА СРЪБСКИЯ БОС СРЕТЕН ЙОСИЧ! 400 000 ДОЛАРА!

 

„Бойко Борисов стана главен секретар и генерал с парите на сръбския наркобос Сретен Йосич. Влизането на Борисов в МВР струваше 400 000 долара.Думите към Сретен Йосич на хора от СИК бяха: „Имаме едно момче, което не е инкрустиран, ще го направим някакъв в полицията , да слуша.По времето на Бойко Борисов като главен секретар на МВР контрабандните канали работеха на пълни обороти, защото ги оглавявали негови хора. Румен Николов Пашата беше редовен гост в къщата му в Банкя.

Борисов стана главен секретар на МВР на 1 септември 2001 г., тогава имаше атентат срещу бай Миле и аз бях потърпевш, затова няма да го забравя.Питайте го дали преди това се е виждал, дали е ходил, в къщите на някои от групировката СИК. Питайте го след като стана главен секретар кой поддържаше връзката между бившата СИК и него, как ходиха у тях в Банкя” заяви в интервю за ТВ7 подсъдимият по любимото дело на Цветанов „килърите“ Васил Костов – Кеца.

Afera.bg

«