« Върни се назад Публикувано на 24.02.2014 / 20:26

ЕКСЛУЗИВНО! БРЕНДО ГОТОВ ДА ГОВОРИ ЗА ЦВЕТАНОВ И БОРИСОВ ОЩЕ В ИТАЛИЯ, ГЛАВНИЯТ ПРОКУРОР Е БИЛ ИЗВЕСТЕН

 

АФЕРА публикува и припомни скандална информация, която публикувахме точно преди година, свързана с Евелин Банев – Брендо и водеща следи към ударения кокаинов канал преди дни: „ИТАЛИАНСКИТЕ КАРАБИНЕРИ ОТКАЗВАТ ВСЯКАКВА ВЯРА НА ЦВЕТАНОВ И БОРИСОВ ПО СЛУЧАЯ „БРЕНДО”. ТЪРСЯТ ИНФО ИЗВЪН ОФИЦИАЛНИТЕ СЛУЖБИ И МВР, ЗА ДА ОПАЗЯТ ЖИВОТА МУ”. Като „десерт” ще добавим, че още по времето, в което лежи в Италия Евелин Банев – Брендо е бил готов да проговори за ролята на Цветан Цветанов и Бойко Борисов в „нарко – сагата”. Това твърдят брилянтните международни източници на АФЕРА.

Още тогава главният прокурор Сотир Цацаров е бил известен. За Италия е трябвало да замине българин, свързан със спецслужбите, но не официално действащ, работил обаче и издъно наясно с делата на Брендо. Преценило се е обаче, че ако пред него проговори Евелин Банев, това няма да има доказателствена стойност.

За намерението на Брендо да говори за Цветанов и Борисов е бил наясно и шефа на италианските карабинери, който е известил и главния прокурор.

Дали впоследствие е работено по тази писта не само в Италия, а и на родна почва, след като Брендо е на българска територия, тепърва ще става ясно.

Afera.bg

 

 

 

 

«