« Върни се назад Публикувано на 07.02.2014 / 16:51

ЕКСЛУЗИВНО! БАРЕКОВ: МВР И ЦВЕТЛИН ЙОВЧЕВ ИЗЦЯЛО ОБСЛУЖВАТ БОЙКО БОРИСОВ И ГЕРБ!

 

Специално за АФЕРА лидерът на „България без цензура“ Николай Бареков, който е в Казанлък, заяви: „Вътрешният министър Цветлин Йовчев и МВР изцяло обслужват Бойко Борисов и ГЕРБ. Вместо да арестуват него, арестуваха наши хора, които искат единствено да се срещнат с Борисов, за да му заявят, че не може с парите на данъкоплатците да се правят референдуми, които той и кохортата му са измислили“. Бареков заяви за АФЕРА, че полицаите са арестували привърженици на „България без цензура“, които са пред хотел „Зорница“, където Борисов е „събрал местните си гавази“. „АФЕРА беше права, когато от самото начало предупреждаваше, че Цветлин Йовчев работи за Борисов и ГЕРБ!“, каза още Бареков.

Цяла армия от полицаи заварди града заради Борисов в Казанлък, като че ли е Дон Корлеоне. Не, че не е.

Няколко буса с униформени бяха изпратени пред хотел „Зорница“, където бившият премиер прави среща на кметовете на ГЕРБ от цялата страна с областните координатори на партията и депутати, за да обмислят поредните действия срещу властта.

Полицаите и жандармеристите обаче вместо да се занимават с Борисов, арестуваха хора на „България без цензура“, които поискаха да питат Борисов откъде накъде ще харчи данъкоплатски пари, заради егоцентризма си да се върне на власт с цената на всичко.

„Защо полицията пази от гражданите Борисов като държавен глава? Прави бяхте от „АФЕРА“, когато още първия ден на това правителство предупредихте, че Цветлин Йовчев служи на Борисов и ГЕРБ. Категорично сега се убеждавам в това!“, заяви още Бареков.

Afera.bg

 

 

«