« Върни се назад Публикувано на 13.11.2021 / 16:49

ЕКСКЛУЗИВНО! ЧОВЕКЪТ НА РАДЕВИЯ ПЛАМЕН УЗУНОВ – АТАНАС БОБОКОВ С КАНДИДАТ – ДЕПУТАТА ОТ „ПП“, ШЕФЪТ НА „ЕКОНТ“ НИКОЛАЙ СЪБЕВ, ОБЯВЯВАН ОТ КИРИЛ ПЕТКОВ ЗА БЪДЕЩ МИНИСТЪР НА ТРАНСПОРТА. РАДЕВ НЯМАЛ НИЩО ОБЩО С ПАРТИЯТА НА КИРИЛ ПЕТКОВ?! ЕЙ ГИ НА!

Както е известно, народните бунтове и протести стартираха, заради влизането на прокуратурата в Президенството, а тя влезе там, заради зулумите на секретаря на президента Румен Радев – Пламен Узунов.

Тогава протестиращи хукнаха да бранят Румен Радев, неподозирайки как всъщност бранят Пламен Узунов, който година по-късно ще се превърне в Главен Кадровик на държавата и всички безумни назначения, които вместо да доведат до промяна, доведоха до едно нищо, или до подмяна на едни измамници и нефелници с други.

Това е същият Пламен Узунов, който Румен Радев брани така, като че ли е зеница на окото му, вероятно и поради масонски зависимости:

АФЕРА: ЕТО КАК РЪКОПОЛАГАТ СЪВЕТНИКА НА РУМЕН РАДЕВ – ПЛАМЕН УЗУНОВ КАТО МАСОН! ВИЖТЕ КАК ОТ „СЛЪНЦЕ ОРИЕНТ“ КАДРУВАТ СПЕЦ.СЛУЖБИТЕ И МВР!/СНИМКИ!/

https://afera.bg/%d0%b5%d1%82%d0%be-%d0%ba%d0%b0%d0%ba-%d1%80%d1%8a%d0%ba%d0%be%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%b0%d0%b3%d0%b0%d1%82-%d1%81%d1%8a%d0%b2%d0%b5%d1%82%d0%bd%d0%b8%d0%ba%d0%b0-%d0%bd%d0%b0-%d1%80%d1%83%d0%bc%d0%b5/

Това е същият Пламен Узунов, който се облажи с „подаръчно пликче“ от компрометиран скандален ексмитничар:

АФЕРА: ЕКСКЛУЗИВНО ВИДЕО! АНТИКОРУПЦИОННИЯТ СЕКРЕТАР НА ПРЕЗИДЕНТА, „КАДРОВИКЪТ“, ПРИБИРА ТЕЖЪК ПЛИК ОТ ТЕЖКО КОМПРОМЕТИРАН ЕКСШЕФ НА МИТНИЦИ, ИЗВЕСТЕН КАТО ЧОВЕК НА СЛАВЧО ХРИСТОВ И КОСЬО САМОКОВЕЦА

https://afera.bg/%d0%b5%d0%ba%d1%81%d0%ba%d0%bb%d1%83%d0%b7%d0%b8%d0%b2%d0%bd%d0%be-%d0%b2%d0%b8%d0%b4%d0%b5%d0%be-%d0%b0%d0%bd%d1%82%d0%b8%d0%ba%d0%be%d1%80%d1%83%d0%bf%d1%86%d0%b8%d0%be%d0%bd%d0%bd%d0%b8%d1%8f/

Снимките, които виждате са от 2 ноември, в столичния ресторант „Chef’s“, когато рожден ден празнува бизнесменът Атанас Бобоков, брат на Пламен Бобоков. И двамата близки до секретаря по антикорупция на Румен Радев – Пламен Узунов.

Като секретар по антикорупцията на президента Румен Радев, Пламен Узунов написа СМС на Пламен Бобоков: „Адаш, забравих да ти напомня да провериш за моя либийски приятел по твоите канали!“, както и изпрати на Бобоков съобщение със съдебно решение, касаещо арестувания либийски танкер, преди съдебното решение да бъде оповестено.

Срещу Пламен Узунов се води дело за търговия с влияние.

А срещу Атанас Бобоков и Пламен Бобоков има внесен обвинителен акт за схема за незаконно загробване на опасни отпадъци чрез фиктивни дружества.

На снимките се вижда как Атанас Бобоков е в компанията на бизнесмена – шеф на „Еконт“ Николай Събев, водач на листата на партията на Кирил Петков и Асен Василев „Продължаваме промяната“, когото Кирил Петков обяви даже, че готви за бъдещ министър на транспорта.

Николай Събев гръмко бе обявен, че дарил първо 100 000 лв. за кампанията на „ПП“ на Кирил Петков и Асен Василев, а след като нашумя като „бъдещ министър на транспорта“ дарил още 210 000 лв. на харвардските хора, единият от който – Кирил Петков измами с декларацията си двойно гражданство и така стана министър.

Така нагледно хората на секретаря на президента Румен Радев – Пламен Узунов – бизнесменът Атанас Бобоков заедно с човека на „ПП“ Николай Събев, в дружеска атмосфера обсъждат като как ще „ни оправят“ „в името на държавността“ и „в синергия с дневния ред на САЩ“.

През цялото време докато бе структурирана, продуктово позиционирана, партията на Кирил Петков и Асен Василев, президентът Румен Радев отричаше да има нещо общо с нея.

Оказва се обаче, че както Пламен Узунов върти кадрово цялата държава, така и топлата връзка на „ПП“ с Румен Радев пак минава през хората на Пламен Узунов – братя Бобокови.

И затова Румен Радев няма как да не знае, въпреки че неумело и лицемерно се прави, че винаги е „за лимонада“.

Апропо, днес, в деня за размисъл, във Варна цъфнаха билбордове на „ПП“ с образите на Кирил Петков, Асен Василев и Румен Радев, на които бяха изписани номерата на Румен Радев като кандидат президент и на партията на „ПП“, а надписът бе „С вас сме, господин Президент!“. По-късно някой очевидно се усети, че гафът е огромен, защото иначе пред „леваците“ Румен Радев се прави, че все няма нищо общо с продуктово позиционираната партия и билбордовете бяха свалени.

Afera.bg

«