Публикувано на 13.11.2021 / 16:49

ЕКСКЛУЗИВНО! ЧОВЕКЪТ НА РАДЕВИЯ ПЛАМЕН УЗУНОВ – АТАНАС БОБОКОВ С КАНДИДАТ – ДЕПУТАТА ОТ „ПП“, ШЕФЪТ НА „ЕКОНТ“ НИКОЛАЙ СЪБЕВ, ОБЯВЯВАН ОТ КИРИЛ ПЕТКОВ ЗА БЪДЕЩ МИНИСТЪР НА ТРАНСПОРТА. РАДЕВ НЯМАЛ НИЩО ОБЩО С ПАРТИЯТА НА КИРИЛ ПЕТКОВ?! ЕЙ ГИ НА!

Както е известно, народните бунтове и протести стартираха, заради влизането на прокуратурата в Президенството, а тя влезе там, заради зулумите на секретаря на президента Румен Радев – Пламен Узунов.

Тогава протестиращи хукнаха да бранят Румен Радев, неподозирайки как всъщност бранят Пламен Узунов, който година по-късно ще се превърне в Главен Кадровик на държавата и всички безумни назначения, които вместо да доведат до промяна, доведоха до едно нищо, или до подмяна на едни измамници и нефелници с други.

Това е същият Пламен Узунов, който Румен Радев брани така, като че ли е зеница на окото му, вероятно и поради масонски зависимости:

АФЕРА: ЕТО КАК РЪКОПОЛАГАТ СЪВЕТНИКА НА РУМЕН РАДЕВ – ПЛАМЕН УЗУНОВ КАТО МАСОН! ВИЖТЕ КАК ОТ „СЛЪНЦЕ ОРИЕНТ“ КАДРУВАТ СПЕЦ.СЛУЖБИТЕ И МВР!/СНИМКИ!/

https://afera.bg/%d0%b5%d1%82%d0%be-%d0%ba%d0%b0%d0%ba-%d1%80%d1%8a%d0%ba%d0%be%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%b0%d0%b3%d0%b0%d1%82-%d1%81%d1%8a%d0%b2%d0%b5%d1%82%d0%bd%d0%b8%d0%ba%d0%b0-%d0%bd%d0%b0-%d1%80%d1%83%d0%bc%d0%b5/

Това е същият Пламен Узунов, който се облажи с „подаръчно пликче“ от компрометиран скандален ексмитничар:

АФЕРА: ЕКСКЛУЗИВНО ВИДЕО! АНТИКОРУПЦИОННИЯТ СЕКРЕТАР НА ПРЕЗИДЕНТА, „КАДРОВИКЪТ“, ПРИБИРА ТЕЖЪК ПЛИК ОТ ТЕЖКО КОМПРОМЕТИРАН ЕКСШЕФ НА МИТНИЦИ, ИЗВЕСТЕН КАТО ЧОВЕК НА СЛАВЧО ХРИСТОВ И КОСЬО САМОКОВЕЦА

https://afera.bg/%d0%b5%d0%ba%d1%81%d0%ba%d0%bb%d1%83%d0%b7%d0%b8%d0%b2%d0%bd%d0%be-%d0%b2%d0%b8%d0%b4%d0%b5%d0%be-%d0%b0%d0%bd%d1%82%d0%b8%d0%ba%d0%be%d1%80%d1%83%d0%bf%d1%86%d0%b8%d0%be%d0%bd%d0%bd%d0%b8%d1%8f/

Снимките, които виждате са от 2 ноември, в столичния ресторант „Chef’s“, когато рожден ден празнува бизнесменът Атанас Бобоков, брат на Пламен Бобоков. И двамата близки до секретаря по антикорупция на Румен Радев – Пламен Узунов.

Като секретар по антикорупцията на президента Румен Радев, Пламен Узунов написа СМС на Пламен Бобоков: „Адаш, забравих да ти напомня да провериш за моя либийски приятел по твоите канали!“, както и изпрати на Бобоков съобщение със съдебно решение, касаещо арестувания либийски танкер, преди съдебното решение да бъде оповестено.

Срещу Пламен Узунов се води дело за търговия с влияние.

А срещу Атанас Бобоков и Пламен Бобоков има внесен обвинителен акт за схема за незаконно загробване на опасни отпадъци чрез фиктивни дружества.

На снимките се вижда как Атанас Бобоков е в компанията на бизнесмена – шеф на „Еконт“ Николай Събев, водач на листата на партията на Кирил Петков и Асен Василев „Продължаваме промяната“, когото Кирил Петков обяви даже, че готви за бъдещ министър на транспорта.

Николай Събев гръмко бе обявен, че дарил първо 100 000 лв. за кампанията на „ПП“ на Кирил Петков и Асен Василев, а след като нашумя като „бъдещ министър на транспорта“ дарил още 210 000 лв. на харвардските хора, единият от който – Кирил Петков измами с декларацията си двойно гражданство и така стана министър.

Така нагледно хората на секретаря на президента Румен Радев – Пламен Узунов – бизнесменът Атанас Бобоков заедно с човека на „ПП“ Николай Събев, в дружеска атмосфера обсъждат като как ще „ни оправят“ „в името на държавността“ и „в синергия с дневния ред на САЩ“.

През цялото време докато бе структурирана, продуктово позиционирана, партията на Кирил Петков и Асен Василев, президентът Румен Радев отричаше да има нещо общо с нея.

Оказва се обаче, че както Пламен Узунов върти кадрово цялата държава, така и топлата връзка на „ПП“ с Румен Радев пак минава през хората на Пламен Узунов – братя Бобокови.

И затова Румен Радев няма как да не знае, въпреки че неумело и лицемерно се прави, че винаги е „за лимонада“.

Апропо, днес, в деня за размисъл, във Варна цъфнаха билбордове на „ПП“ с образите на Кирил Петков, Асен Василев и Румен Радев, на които бяха изписани номерата на Румен Радев като кандидат президент и на партията на „ПП“, а надписът бе „С вас сме, господин Президент!“. По-късно някой очевидно се усети, че гафът е огромен, защото иначе пред „леваците“ Румен Радев се прави, че все няма нищо общо с продуктово позиционираната партия и билбордовете бяха свалени.

Afera.bg

Коментари 32 за
“ЕКСКЛУЗИВНО! ЧОВЕКЪТ НА РАДЕВИЯ ПЛАМЕН УЗУНОВ – АТАНАС БОБОКОВ С КАНДИДАТ – ДЕПУТАТА ОТ „ПП“, ШЕФЪТ НА „ЕКОНТ“ НИКОЛАЙ СЪБЕВ, ОБЯВЯВАН ОТ КИРИЛ ПЕТКОВ ЗА БЪДЕЩ МИНИСТЪР НА ТРАНСПОРТА. РАДЕВ НЯМАЛ НИЩО ОБЩО С ПАРТИЯТА НА КИРИЛ ПЕТКОВ?! ЕЙ ГИ НА!”

 1. Това е промяната с измамата Русенските тарикати заразиха половин България с токсични отпадъци. Ради юмручето им прави свичоци и нарушава върховенството на закона в продължение на много години, неговия лакей Узун паша коли и беси, Рашу с 19 имота и 12 кенефа им бърше говната , че са много усрани.

 2. Някак си един случай тази седмица , като че ли не предизвика обществен интерес , а всъщност е показателен как функционира държавата в момента! Беше арестуван служител на ДАНС в Пловдив за….. рекет!!! Обърнете внимание къде – в Пловдив, това е града, от който бяха изстреляни на най-високи позиции в държавата кадри с доста спорна репутация и капацитет. Всички тези кадри са лично и персонално лоялни на съветника-масон Пламен Узунов. Но защо в случая ареста на дансаджията е показателен?! Защото, показва как Пламен Узунов , посредством направените назначения реализира определени „финансови“ политики. Кой може да повярва, че някакъв редови дансаджия ще взима пари , за да спира проверки без знанието и подкрепата на своя ръководител!? И сега внимание: след встъпването на служебното правителство Пламен Узунов връща начело на ДАНС в Пловдив потресаващия Николай Петров „Писанчовото“- нереализиран футболист и нереализиран еротичен модел. „Писанчовото“ е известен сред колегите си като тотално некомпетентен, похотлив любител на леките жени и лъскавите часовници. Такива са болшинството от кадрите, използвани от Пламен Узунов за реализирането на неговите „финансови“ политики!

 3. А мармотите, с пот на чело, увиват ли, увиват шоколади…И ти не си вярваш, ама…лаф да става. А всъщност Радев пак е президент, а в новото правителство, без герб, Кирил и Асен са водещите фигури. ГерДжипков духа супата, а герб окончателно отича в канала. Тъжно ти е , но ще се убедиш сам. Сети се за това утре вечер.

 4. Подмандатна територия, в която чужди посланици се разпореждат, а местната олигархия ги обслужва при условие, че й е позволено да граби и дерибейства, в резултат на което в страната ще продължaва процесът на разграждане на държавността, водещ до демографски колапс, икономическо изоставане и културна деградация.

  1. Писал съм и друг път!!!Защо при тази УЖ-демокрация няма политически затворници??? Или КРИМИНАЛНИ или ТЕРОРИСТИ или ЕКСТРЕМИСТИ ??? Толкова съвършени ЗАКОНИ и ОБЩЕСТВО!?!?!?
   Ами…??? На ТЕРОРЪТ с ТЕРОР!!!

   1. Ще оказват логистична помощ в процеса на реваксинация, тестване, ако е необходимо, ще изградят временни болници и ще предоставят транспортни услуги

    Германските въоръжени сили ще мобилизират 12 хиляди войници до края на годината, за да предоставят гражданска помощ на фона на четвъртата вълна на пандемията, пише Der Spiegel.
    Една крачка до ВОЕННАТА ХУНТА …и при НАС!?!?!?

 5. А вие отново сте пред избори. Имате две възможности.
  Първата е да упражните научените при демокрацията три английски думи – Fuck you all, т.е. да таковам всичките…
  Втората е отново да позволите да ви направят на маймуни и като Алиса в страната на чудесата, когато виждате чудовището да викате „няма никакво чудовище“
  Все пак имате избор – да гласувате или да не гласувате за тези чудовища, да участвате в този цирк с невменяеми клоуни или да го напуснете.
  Каква е тяхната стратегия? Да ви убедят отново, че в цирка всички са еднакви, което означава, че следващият режим ще бъде също толкова комичен, крадлив и некомпетентен като последния.
  На това вашият отговор може да бъде – Fuck you all, което не е песента на френската певица Милен Фармер.
  Срещу вас наистина са малоумници. Но и в тази лудост има метод. Тяхната стратегия е насочена към отвращаване от демокрацията на всички.
  Резултатите са налице. В тези избори, според нашата анкета ще участват само 30 на сто. Останалите 70 на сто се утвърждават като „майната им на всички“.
  Това е най-ниската оценка за политическия „елит“ след 1989 г., което означава, че както и преди, ниското участие в изборите няма да даде никакво демократично легитимиране.
  Пред нас се разиграва поредният танц на ужасите – dаnse macabre, позоваване на някаква демократична процедура. В истинския цирк тези неща не са толкова важни. Но в политическия те са отвратителни. Демократична България е срутен курник, покрит с шарения лозунг „демократична държава“. Никой не иска да си признае бащинството на роденото след 1989 г. „копеле“.
  На България й липсва план на строежа, матрицата. Критерият на избора на участниците беше „колкото са по-глупави и крадливи, толкова по-добре“. Заради това „демократична България“ има чертите на карикатура, която обаче е истинска.
  Това стана причина за още по-голямо нещастие. Всеки следващ екип отхвърляше предишния и реализираше собствените си интереси. Появи се някаква постройка, в която нито един елемент не пасва на другите.
  Тези избори ще бъдат същите. Нищо не е както трябва, защото всички присъстващи на сцената партии, партийки, кръжоци и файтони се отнасят към тази държава като окупатори. Те не управляват своя държава, те окупират и грабят чужда. Знаят, че ще бъдат изхвърлени и я карат като бандити. Това е закономерно и се дължи на маргиналността на този „елит“. Системата се оказа смъртно болна. Тези примитиви създадоха една от най-бандитските държави в света. Заради това тя ражда антагонизми, които не може да контролира. Престанете да се самозалъгвате. Политиката стана хоби за примитиви.
  Това е изборът на обречения между холерата и чумата. Предлагат ви да изберете едната от тях. Вашето право на избор е така дефинирано, че нямате избор.
  Така се връщаме към въпроса дали да гласувате. С гласуването легитимирате не вас, а тях. С негласуването – също. Дилемата е налице. Цялата система е заразена от трипера на венеричноболната демокрация. Сега ни предлагат останалите си оскъдни красоти като магистрални труженички.
  Можем да продължим. Но едва ли има нужда, за да констатираме отново, че съвременна България е антидържава. И общото между нея и нормалната държавност е колкото между Христос и Антихриста. Онези, които ще спорят с нас може да са само дебили и страхливци.
  Както се казва, изход няма. За да оцелее, народът трябва да унищожи действащата срещу него държава и да създаде нова. Това може да стане и с най-страшната за тях дума – възмездие. По-просто, като ги изпратим в затвора или на бесилката.
  Разбира се, елиминирането на антидържавата не е гаранция за успех, но поне дава шанс за някаква последна надежда.
  И така, имате две възможности. Първата е, да им кажете Fuck you all, а втората – да се правите, че не виждате чудовището.
  Препоръчваме ви да опитате да излезете от този танц на ужасите.

  „Строго секретно“

  1. Но след като ТЕ са избрани след участието на само 30% от гласоподавателите те са НЕЛИГИТИМНИ и имам всяко ПРАВО да се боря със всички СРЕДСТВА за ПРАВОТО на 70% които не ги ПРИЗНАВАТ и НЕ са гласували!!!

   1. Пък който иска, та тегли –
    тежко му нима ще кажа?
    Юнакът тегло не търпи –
    ала съм думал и думам:
    Блазе му, който умее
    за чест и воля да мъсти –
    доброму добро да прави,
    лошия с ножа по глава, –
    пък ще си викна песента!

    Кой не знай Чавдар войвода,
    кой не е слушал за него?
    Чорбаджия ли изедник,
    или турските сердари?
    Овчар ли по планината,
    или пък клети сюрмаси!

    Водил бе Чавдар дружина
    тъкмо до двайсет години
    и страшен беше хайдутин
    за чорбаджии и турци;
    ала за клети сюрмаси
    крило бе Чавдар войвода!

    Христо Ботев.
    „Хайдути. Баща и син“

 6. Утре цял ден съм за гъби. Не минавам в нелегалност, пак повтарям за гъби. Ако се засечем с други гъбари да не се изпозастреляме като нелегални, всички сме гъбари.
  П.П. на тия уруспии от масата и на всички кандидати ще донеса по една препълнена кошница аванта, щото те така най-обичат, може и в пликчета като личен подарък, баш не ги познавам коя е ядлива, коя не щото никога не съм брал, ама за тия глигани няма значение важното да е аванта.

 7. Тоя Пламен Узунов не го ли ебаха там в пловдивската ложа каза:

  На тоя педал Пламенка не му ли счупиха там „прозорчето“ изотзад по време на ритуала?За къв грездей тогава го съблекли гол и един брат-манаф с престилка стои зад него с натопорчен кочан.
  Говори се, че след като го ебали му дали да целува и изображение на путка, хуй и гъз!

 8. Румен Радев трябва да бъде съден за търговия с влияние заедно с Пламен Узунов и Бобокови и нарушаване на Конституцията , заедно с Киро Измамата!!!!

  п.с. днес в пощенските кутии в цяла София имаше пуснати листовки на ПП ПП с номера на бюлетината на Румен Радев и Илияна Йотова!!!

 9. Защо утре, 14.11.2021г. въобще няма да отида да гласувам и винаги, когато има избори няма да гласувам каза:

  За какво да ходя да гласувам?!За да им осигурявам работа за следващите 4 години?! Те на мен осигуряват ли ми работа?
  Да ходя да ги легитимирам законно да ни ограбват и да се ебават с нас, с народа, тия отявлени боклуци, дето за никъкав чеп не стават! И понеже за нищо не стават, са се вкопчили в политиката тъй като точно чрез политиката се и препитават!
  Не на последно място с избори нищо не се променя и нищо не може да се промени – от 32 години насам в политиката се въртят едни и същи боклуци, от боклук по-голям боклук.
  А и изборите са предварителни уредени от генерал-губернатора на този мутро-кенеф с резиденция на ул. „Козяк“.
  Дали този генерал-губернатор ще се казва Херо, Меро, Ерик Рубин, Джеймс Уорлик, Пардю, Мардю или някой друг, „мачът“ е предварително нареден и уговорен.
  И това ще продължава дотогава, докато България изчезне от картата на света, и нито един българин не остане по тези земи! Малко остава, натам са тръгнали нещата.

 10. В тоя лъскав ресторант вируси не могат да се промъкнат..
  От понеделник – навсякъде другаде! Аман!

 11. Дизраели: „Две нации, между които няма връзка или симпатия; които също не познават навиците, мислите и чувствата си един на друг, като жители на различни планети; които отглеждат децата по различни начини, ядат различни храни, учат различни маниери; които живеят според различни закони… Богати и бедни.“

 12. Продайте си нивите и ми преведете парите, за да мога да асфалтирам тунела за Сомалия,все пак е с по две платна в двете посоки !
  Поне едната да опрая,тази за натам,даже мантинелата може да почака…

  Венсеремос.

  1. „ПРОДАЙ СИ НИВАТА – КУПИ СИ ПУШКА!“ – СТЕФАН ПЕШЕВ

   Стефан Иванов Пешев е български националреволюционер, участник в Априлското въстание (1876). Роден е през 1854 г. в Севлиево. Той е по-голям брат на политика Петър Пешев (1858 – 1931).

   Участва в културния живот на града. Председател е на Севлиевското читалище „Росица“ (1875 – 1876).

   Включва се в националноосвободителните борби. Председател е на Севлиевския частен революционен комитет на ВРО. Участва в подготвеното от нея Априлското въстание от 1876 г. Главен организатор е на подготовката му в Ново село, Кръвеник и Батошево. Заловен е от турците непосредствено преди вдигане на въстанието. Осъден е на смърт от военно-полеви съд в Търново и е обесен в Севлиево заедно с помощника му Йонко Карагьозов на 25 юни 1876 г.

 13. Зашеметяването е от изключителна важност да се доведат овцете до безсъзнание, преди да ги заколите. Тогава те могат да бъдат заклани безболезнено. Съветите по-долу обхващат най-добрите практики, използвани при малки кланици, и ще Ви помогнат да зашеметите овцете успешно. До зашеметяване на овце се допускат само работници, притежаващи сертификат за компетенции.

   1. Важното е да се острижат и поне две седмици да са ГЛАДНИ-в ЛОКДАУН …месото им да е крехко!!! При хомо сапиенс вследствие на ЕВОЛЮЦИЯТА МУ е нужно повече ВРЕМЕ!!!

 14. Дали ще има работа за ДОФТОРИ и АПТЕКАРИ в близкото БЪДЕЩЕ които сега го СЪЗДАВАТ ще напиша скоро!!! Използваните КОНДОМИ се ИЗХВЪРЛЯТ-НАЛИ!!!
  За какво си мисли изхвърленият на БОКЛУКА КОНДОМ???
  – Поне 5 минути бях в позата ИЗПРАВЕН!!!

 15. За да стигнат по бързо ГЕНЕТИЧНИТЕ МАТЕРИАЛИ моля използвайте АМАЗОН-ЕКОНТ…Разбира се това са спомени от БЛИЗКОТО ви БЪДЕЩЕ!!!

 16. Изповед на бъдещия министър за началото (от книгата с дитирамби по повод юбилея на „Еконт“): Тогава, 1998 г., той събира малка сума пари и заминава. Сред хората, на които трябва да плати, са и представители на молдовската мафия. „Казах им: Аз съм тук, защото ви дължа 195 хил. долара, и идвам на крака. Ще ви платя, но ми трябва време.“

  Винаги някъде долу има по една мафия.

 17. !!! „ВАКСИНИТЕ“ ПАЗЯТ ПЕЧАЛБИТЕ НА ФАРМАЦЕВТИТЕ !!!

  От Борисов тази сутрин разбрахме, че ваксинираният срещу Ковид-19 Главен държавен главен инспектор е в болница с….ковид. Ама как може?!?! Нали именно той ни убеждаваше, че ваксините спасяват живот и ако се ваксинираш, няма да се разболееш. Или ако се разболееш, ще умреш по-леко.
  В една нормална държава управляващите щяха да дадат повече информация по случая. Не става дума за състоянието на един човек, а за това как тези, които ни лъжат в очите, се оказват сами жертви на собствените си действия и лъжи.
  Все повече става известна информация за тежки странични симптоми след ваксиниране с експерименталките. То е ясно, че не пазят нищо друго, освен милиардните печалби на фармацевтичните компании. Вече въпросът е дали самите ваксини не убиват и увреждат! И на този въпрос трябва да се отговори незабавно. Разбирам, че не е лесно, след като си похарчил милиони левове и си накарал милион българи да се включат в медицински експеримент, да излезеш и да кажеш истината, но тя, рано или късно, винаги излиза наяве. Дори в любимата на служебното правителство /смей се, Янев, смей се/, Америка съдът не допусна Байдън да наложи насилствена ваксинация, а излязоха редица изказвания на видни политици и лекари за страничните ефекти от ваксинирането и смъртни случаи.
  Това, което вършите, е престъпление срещу народа Ви. Печалбата и властта не са всичко. Колко хора ще увредите и убиете, преди да кажете истината за тези експерименти? Ясно е, че не знаете как да се справите с тази криза. Ами преместете се и освободете място, има други, които могат. И те няма да продадат народа си, за да са угодни на Брюксел и Вашингтон.
  Бог да Ви съди за лъжите!
  Елена Гунчева

  1. Учителският Съвет на щата Калифорния е ПРОТИВ ВАКСИНИРАНЕТО на УЧЕНИЦИТЕ там!!!

  2. Бог съди но имат нужда от Бустерна Доза -КЮТЕК!!! За Престъпления срещу Човечеството веднъж вече след Нюрнберг показаха ЛЕЧЕНИЕТО- с ВЪЖЕТО!!!

 18. КОСТИНБРОД-МАШИН-2…ЗАПОЧНА!!!
  Машини за гласуване без пломби са получени в Пазарджик.

 19. ПП ако се нареди в хранителната ВЕРИГА а ЕКОНТ-ски стане министър…с БЛЕСТЯЩОТО КРАСИВО БЪДЕЩЕ на КИРО-МАКС …фирмата ще бъде ПРОДАДЕНА на…???АМАЗОН!?!?!? ПИША ФАНТАСТИЧНИ РАБОТИ…НАЛИ НОВА.ТВ и ВИВАКОМ!?!?!?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *