« Върни се назад Публикувано на 20.05.2021 / 20:33

ЕКСКЛУЗИВНО! РАШКОВ, ШЕФЪТ НА „ВЪТРЕШНА СИГУРНОСТ“ КАЗА ЛИ ТИ КАК СЪБИРАШЕ ИНФОРМАЦИЯ ЗА ВРЪЗКАТА ТИ С БОРЕЦА СТРАХИЛ ДИМЧЕВ? КАЗА ЛИ КАК ОТКРАДНА ЦЯЛАТА ИНФОРМАЦИЯ НА ДВС? ЯНЕВ, ЗАЩО ИЗДИГАШ В ДАНС КИРИЛ ДИМОВ, КОЙТО ТЕ РАБОТЕШЕ ЗА ВРЪЗКАТА ТИ С ИСА ФЕТИМ?

Здравейте приятели от „Афера“ !

Респект към смелостта Ви и силата да се борите за свободата на словото и истината. В сравнение с Вас, ние „обикновените“ граждани  сме мекотели и страхливци. Всеки от нас знае по нещичко, всеки е усетил по един или друг начин „държавната“ тояга по гърба си, но за да не излезем от зоната си на измамен комфорт сме готови да наведем глава и да замълчим.

Днес набрах смелост и реших да споделя нещо за „Афера“. Макар и заклеймен като „жълта“ преса, всички тайно четем сайта „Афера“. Четат я обикновени хора като мен, четат я народни представители, четат я МВР, Рашков и ДАНС. Четете!

Живяхме с надеждата, че нещо ще се промени. Живяхме с тази илюзия няколко дни. След „показната“ акция в Пловдив, поне на мен ми стана ясно, че и кочината и прасетата в нея са едни и същи.

Бяхме свикнали да виждаме каскета на Стефан Банков до каскета на Гешев, но сега видяхме директора на Дирекция Вътрешна Сигурност Банков до Министър Рашков без каскет.

Със скоростта на светлината „лоялният“ към  Гешев – Банков смени отбора. Направи го така, че буквално застана в шпагат изправен пред дилемата, коя ръка или задник да целуне. Може би, пътувайки към Пловдив е разказал на Рашков как през 2012 година открадна цялата секретната информация на ДВС с цел продажба и изнудване на обекти? Бъдете сигурни! Не го е направил.

Не е казал и това, че като служител на 5-то РПУ София събираше информация за връзката на Бойко Рашков с бореца Страхил Димчев… за напоителните им срещи в бившето кафе „Ерос“. Дали Министър Рашков си спомня тези срещи?

Но сега е време разделно. Да изоставим губещите и да се влеем в редиците на победителите.

Банков го направи така, както го направи неговият братовчед – зам. директора на ДАТО Бисер Борисов. Няма вечни приятели. Има вечни интереси.

Надявам се в разговора да е споделил пред министър Рашков за „конфискуваните“ над 100 хил. евро от домовете на задържаните бопаджии, които липсват по делото. Надявам се да е споделил за изготвения списък на лица готови за реализация заклеймени като врагове на ПП „ГЕРБ“? Може би е разказал за подхвърлените ВДС при задържането на нарочени като врагове лица? Може би, но надали.

Не може да го направи! Не може защото трябва да сподели, как направиха зависим бившият Министър Христо Терзийски. Елементарно. Банков след като извърши поредица от „негласни“ справки за Терзийски, поръча на свой приятел журналист кратка статия срещу министъра ( така както поръчваше статиите за Младен Маринов).

В следствие на това прокуратурата се сезира и Терзийски загуби своята „независимост“. Това го чака и Рашков. Тъжно и зловещо. Но стига!

Днес е време за празнуване. Днес празнува ДАНС Варна. По волята на Служебния Премиер Янев на висока ръководна позиция в София заминава шефа на ДАНС  Варна – Кирил Димов*. Същият Димов, който нашумя с далаверата „жилище за крайно нуждаещи се“….

Янев, Господин Генерал,

Това е същият Димов, който събираше информация за връзката ти с мастития бизнесмен и активист на ДПС Иса Феим от Никола Козлево. Това е същия Димов, който заведе разработка срещу Ректора на ВВМУ „Н.Й.Вапцаров“ – адмирал Медникаров за да назначи жена му на работа. Същият Димов, който отива в София да реже глави. И Вие не сте по- различни.

Слушай Георги Великов и след два месеца ще търкаш наровете на „Векилски“ 2.

о.р. Кирил Николов

* Бележка на АФЕРА: Кой е Кирил Димов от ДАНС Варна, вижте тук:

ГЕРБ ЗАМ.-КМЕТ И ШЕФ НА ДАНС ВЪВ ВАРНА ГАЗЯТ ЗАКОНА В СИМБИОЗА. ЕДИНИЯТ „КИМ ФИЛБИ“ „ПОД ПРИКРИТИЕ“, ДРУГИЯТ УЖ ГО „РАБОТИ“, НАКРАЯ И ДВАМКАТА НЕЗАКОННО „КРАЙНО НУЖДАЕЩИ СЕ“ С ЖИЛИЩЕ!

https://afera.bg/%d0%b3%d0%b5%d1%80%d0%b1-%d0%b7%d0%b0%d0%bc-%d0%ba%d0%bc%d0%b5%d1%82-%d0%b8-%d1%88%d0%b5%d1%84-%d0%bd%d0%b0-%d0%b4%d0%b0%d0%bd%d1%81-%d0%b2%d1%8a%d0%b2-%d0%b2%d0%b0%d1%80%d0%bd%d0%b0-%d0%b3%d0%b0/

 

«