« Върни се назад Публикувано на 20.04.2024 / 23:50

ЕКСКЛУЗИВНО! ПП/ДБ СЕ СЪБРАХА В ЛУКСОЗНИЯ „МЕДИТЕ СПА РИЗОРТ“ В САНДАНСКИ! КЪДЕТО И ДА ИСКАТЕ ДА СЕ СКРИЕТЕ, ОТ „АФЕРА“ И „МЕДИАМОЛ“ НЯМА КАК ДА ИЗБЯГАТЕ! /СНИМКИ И ВИДЕО!/

АФЕРА и MEDIAMALL.INFO в екип заковаха дружинката на ПП/ДБ, които пристигнаха тази вечер в луксозния хотел в Сандански „Медите Спа Резорт и Вили“ за да съчетаят ешмедеме-то с тийм билдинг, обсъждайки грандиозните корупционни скандали с пачки и арестувани техни кадри и контрабандисти, както и как ще я карат на изборите.

Луксозния хотел в Сандански „Медите Спа Резорт и Вили“ е собственост на Арбен Караджа. Съпричастност към хотела има и Андрей Цеков, бивш министър на МРРБ от ПП/ДБ.

Нощувка в спа хотела варира варира между 200 евро и 400 евро, изключвайки супер лукс суит и вилите, които са по-скъпи.

„Простоидиотите“ запристигаха с луксозни автомобили, като бройката им е около 100 човека. Над които бди и наета охрана.

Преди вечерята в 20, 00 ч. екип на АФЕРА и MEDIAMALL.INFO засече разговор между активистки на ПП, в който едната жена разказва на другата перипетиите си по изборите, как роман можела да напише и как по списъци плащали, ама „те са гербаджии, ще си гласуват срещу нас, и ние им плащаме!“

В луксозния хотел се появи и Николай Денков, който обаче излезе и се чу да казва, че ще се върне по-късно. Очевидно ПП/ДБ „виповете“ се бяха събрали някъде другаде, извън ПП простолюдието.

Пред скъпите вили в спа -комплекса са паркирани автомобилите на ПП „вождовете“.

Eкип на www.mediamall.info и afera.bg

«