Публикувано на 22.09.2017 / 13:25

ЕКСКЛУЗИВНО! ПОРОЧНАТА ВРЪЗКА „ЦВЕТАНОВ – „НАГЛИТЕ“. ЦВЕТАНОВ – ПЕТЪР ХРИСТОВ – „ВНЕДРЕН ЧОВЕК В ТСБОП ВЕЛИКО ТЪРНОВО“. ЦВЕТАНОВ, ПОМНИТЕ ЛИ КАКВО ИЗРЕКОХТЕ НА СЪВЕЩАНИЕ НА ВИСШИ ОФИЦЕРИ ОТ СЛУЖБИТЕ?!

Г-жо Томова,

Когато четох материала Ви: „ХОРАТА НА ЦВЕТАНОВ ТЪРСЯТ ПОД ДЪРВО И КАМЪК „ИЗТОЧНИКА“ НА „АФЕРА“ ЗА „ВЪТРЕШНИЯ ЧОВЕК“ НА ЦВЕТАНОВ КЪМ „НАГЛИТЕ“. ЗАГРАЖАДАТ ВЕСЕЛИНА ТОМОВА!“, че търсят източника, разкрил истината за разкриването на ,,Наглите“, останах втрещен от едно изречение, което в действителност е една голяма истина, и това е: „Много се притеснявал ,,един силен, човек който въртял целия град“.

Сякаш съм в мафиотска сага на 90 те години. Не мога да повярвам, но това е истината за този град, който се казва Велико Търново.

Преди да продължа с това лицекоето е силно ,,Притеснено“, искам да задам няколко въпроса на лицето Цветан Цветанов:

 – Г-н Цветанов, помните ли,че на една дата в гр.София, Вие събрахте висши офицери на Службите на работно съвещание ?

 – На това съвещание, понеже сте уникален специалист и оперативен разузнавач в най-висша категория,спазвайки ,,Оперативна дискретност“, Вие, пред целия състав разказахте ли за един бизнесмен, който не вярвал в полицаите на ОДМВР В.Търново,  и който Ви подал информацията, с която се стигнало да разкриването на лицата, свързани с така нареченото оперативно дело ,,Наглите“ ?

 – Искам да попитам, в по – тесен професионален кръг, Вие, споделихте ли подробности относно придобитата информация пред висши офицери от МВР, част от които са свързани с друг политически кръг, а не от партия ГЕРБ?

ТСБОП ВЕЛИКО ТЪРНОВО – Причината този бизнесмен да не вярва в полицаите на  ОДМВР В.Търново свързана ли е с разследване  на две особено тежки криминални престъпления на тяхна територия – две неразкрити убийства? Поради тази причина ли, ,,понеже не им вярва“, бившият Директор на тази дирекция Живко Коцев и зам. директора Янакиев отказаха да изпълнят поръчка на следствените органи за вземане на ДНК проби от лицето Петър Христов, брат му Димитър Манолов и други лица от обкръжението му?

– Вярно ли е, че тези двама висши служители, които ръководеха ОДМВР В.Търново, са разпоредили това да не се случва поради факта, че лицето Петър Христов бил личен приятел на тогавашния Министър на МВР Цветан Цветанов и дясната му ръка в региона ?

Относно ОДМВР В.Търново питам :

– След отстраняването на Орлин Тодоров от длъжността шеф на ТЗБОП В.Търново подготви ли Петър Христов лице, което да бъде внедрено в тази служба?

 ТСБОП ВЕЛИКО ТЪРНОВО– Това лице каква длъжност е изпълнявало в Дискотека ,,Органза“ във В.Търново / http://www.organzaclub.com/?

– След назначаването му в РУ В.Търново бил ли е оперативен разузнавач, какъв стаж е имал и какви професионални успехи е имал за това кратко време, че да бъде преназначен в ТЗБОП В.Търново и чрез какви протекции ?

– Чрез Цветан Цветанов лицето Петър Христов гласи ли този служител да заеме вече овакантеното място за шеф на ТЗБОП В.Търново и по този начин да контролира информационния поток, който минава през тази служба, за да не бъдат засегнати интересите, свързани с европроектите на територията на област В.Търново?

ТСБОП ВЕЛИКО ТЪРНОВОУважаеми Г-н Цветанов,

При посещението си в гр.Горна Оряховица на 29.05.2017 г., Вие, обявихте цитирам:

 – Цветанов обясни, че законодателната и изпълнителна власт ще продължат да оказват подкрепа, за да се реализират всичките инфраструктурни проекти на Г. Оряховица, като подчерта, че в този програмен период са осигурени 20 милиона лева по програмата „Региони в растеж“. „Скоро ще е факт и новият облик на Горна Оряховица – процедурите вече са приключили и започва мащабно обновяване на градската среда“,

 Веднага задавам въпрос:

  – Кой спечели в момента най-големия проект в Горна Оряховица с индикативна стойност 4 888 959 млн. лв. без ДДСкой?, това не е ли фирмата ,,Политрейд кънстракшън“ ЕООД гр.София ?

  – Кой спечели проекта в гр.Свищов – „Благоустрояване на градската жизнена среда в гр. Свищов” № BG16RFOP001-1.036-0001- С01/18.11.2016 г. на стойност 5 040 204, 64 лв. –  кой?, това не е ли фирмата ,,Политрейд кънстракшън“ ЕООД гр.София ?

  – Кой ги спечелиг-н Цветанов, това не е ли Агента“ Ви Петър Христов, който ,,коли и беси“ в Област В.Търново и всички кметове падат на колене пред Capo di tutti capi“, благодарение на крепката Ви подкрепа ?

И, моля Ви, относно строителните възможности на фирмите му, не говорете, че истината е, че неговите фирми досега са се занимавали единствено със саниране на блокове.

 – И един огромен въпрос: Г-н Цветанов, гласите ли фирма на Петър Христов да участва в изграждането на определена отсечка на магистрала Хемус? Закупува ли лицето Петър Христов определени машини, нужни за участието му в този проект, и какъв ,,КОНСОРЦИУМ“  ще се създаде и от кои фирми, за да участват в тази апетитна надпревара ?

– Въобще в консорциумите, които създава Петър Христов и участва в тези проекти, включена ли е и фирмата на едно лице с прякор ,,Мамута“, който е известен АВТОКРАДЕЦ и Оперативно интересно лице ?

– Накрая още един въпрос: Г-н Цветанов, 5% от  проектите в кой джоб отива? Пример: пост в Общината – остават 25% – колко от тях и как се разпределят? Пример: 10% за кое политическо лице и 15 % за коя партия ?

 Уважаеми Г-н Цацаров,

Що е корупция/ покварявам, развращавам, развалям/- в най-общ смисъл е злоупотребата с обществена служба за лично облагодетелстване, или по-конкретно – поведение на длъжностни лица, чрез което те или техни близки се облагодетелстват неправомерно и незаконно, като злоупотребяват с поверената им власт.

Дотук така описан този случай изглежда много елементарен с два прости елемента :

 – внедряване и контрол над службите /поставяне в зависимост /

 – облагодетелстване на длъжностни лица

И като се вземе предвид изказването на г-н Цветанов – отново ще цитирам само една малка част от него – че законодателната и изпълнителна власт ще продължат да оказват подкрепа !!!! – просто, кратко, точно и ясно, сякаш, уважаеми г-н Главен Прокурор, върви едно предаване по Международния канал ,,Euronews“ – no comment !!!!!

Честито на Печелившите !!!!! – очаквайте трета част.

„Наглият Наглец“

На снимката е охраната на дискотека „Органза“, собственост на бизнесмена. С черния костюм е сегашния служител на ТЗБОП В.Търново. Години наред работеше за Петър Христов.

Димитър Манолов, братът на Петър Христов – оперативно интересно лице, има досие в службите и то тежко досие.

Коментари 17 за
“ЕКСКЛУЗИВНО! ПОРОЧНАТА ВРЪЗКА „ЦВЕТАНОВ – „НАГЛИТЕ“. ЦВЕТАНОВ – ПЕТЪР ХРИСТОВ – „ВНЕДРЕН ЧОВЕК В ТСБОП ВЕЛИКО ТЪРНОВО“. ЦВЕТАНОВ, ПОМНИТЕ ЛИ КАКВО ИЗРЕКОХТЕ НА СЪВЕЩАНИЕ НА ВИСШИ ОФИЦЕРИ ОТ СЛУЖБИТЕ?!”

 1. Мииитьооооо , как си бе Митьоооо ? Зная че четеш афера …. Имаш поздрави от бат Пешо … Чака те ….

 2. Лошото е, че кучетата си лаят, а кервана си върви. Аз мисля, че тоя дето го застреляха и такива като него стоят над такива като цветанов. Според мен цветанов е бил пионка в ръцете му. Политиците ни са пионки в ръцете на такива като този гръмнатия. Ако не беше така, нямаше да сме в това положение. Политиците ни са марионетки в ръцете на такива „бизнесмени“

 3. Няма лошо да вземеш, важно е какво правиш, когато вземеш. Компаниите на Петър Христов сигурно са печелили множество обществени поръчки, но по-важното е как е изпълнил поръчките и какво е направил със спечеленото. Христов не е обикалял острови и не е живял в палати, но за сметка на това е бил благодетел в сферата на спорта и образованието.

 4. Най наглия сред наглите е Цецо цървула доказано от българския съд.

  1. …Tceco Tcarvula I Boko ,2009g.,,nabutaha,,na ,,gornorjovskijat slavey,,Vesko,edna ,,karachka/servitjorka,,,deto ja be ,,minal,,polvinata ,,nacional,,/bez da se broi ,,ICATA,,/..Nali Vesko,,iskashe da e s ,,tjah/ot tjah,,..NA ti1…pak I,,himn,,I’m napisa…nesluchayno Ceca go,,napusna,,..

 5. И какво от това!?Глас в пустиня!Аз не вярвам, че другаря Цацаров ще се сезира и ще предприеме нещо.Кучетата си лаят, а кервана си върви ли, върви.
  Всички институции вече са така превзети от мафията, че тези писания не вълнуват никого от тях!
  Нищо няма да се случи!

 6. Влаодимире всяко действие има противодействие закон на физиката и на улицата и в съда.Ред е на Главния прокурор Цацаров и Дирекция вътрешна сигурност.Струва ми се,че ще те осребрят скоро а и май май май дочуваме,че ще има някакви размествания там.Да видим Владимире Иванов да видим.

 7. Излезе тайният списък със заплатите в българския ъндърграунд!
  inShare Pan.bg
  Българският подземен свят си има своите правила.

  Вижте любопитна информация, за това как се плаща в родния ъндърграунд. Кой колко получава според йерархията в определената група, пише столичен вестник.

  Става въпрос за условния възнаграждения, които все пак варират в определени граници. Като цяло обаче йерархичността се спазва и парите не могат да скачат в толкова високи и отклоняващите се параметри. Като цяло това е печеливша дейност, но прогнозата все пак е да се свърши в килиите на някой затвор. Но, това явно не е проблем на участниците във въпросния бизнес, които в България са над 50 хиляди души.

  Толкова се смята, че са хората, които се занимават с определени форми на престъпност у нас. Думата „заплата“, за която говорим също е условна и по-скоро става въпрос за определени суми, които се отчисляват за хората на определеното ниво в схемата на йерархия.

  Вижте възнагражденията:

  – шофьор на престъпен бос от висока категория- 4000 лева на месец плюс храна и дневни разходи

  – шофьор на шеф от ниска категория – 2000-2500 лева на месец плюс храна и режийни

  – охрана – от 2 хиляди до 6 хиляди лева, в зависимост от нивото на обекта. Преди години гардовете на Младен Михалев – Маджо са получавали по 3 хиляди лева плюс всички дневни разходи. Същите са били тарифите на охранителите на Георги Илиев и Илия Павлов/ вече покойници/. Сега сумите са двойно по-високи.

  – квартален дилър- седмично получава около 1000 лева, но може да стигне и до по-високи нива. Зависи как е разработил мрежата си. Част от печалбата се отчита на хората нагоре по стълбицата.

  – районен дилър- той е по-високо ниво от кварталния. Получава приблизително тройно повече от него

  – организатор на наркомрежа- приблизително 20-25 хиляди лева на месец. Той се намира непосредствено под нивото на големия местен шеф. Заради това и има високи доходи.

  – наркобос на местно градско ниво- от 50 хиляди до 200 хиляди лева на месец, в зависимост от населеното място

  – наркобос на цяла област – примерно Югоизточна България. Тук нивата вече са различни. Парите се начисляват по други формули и могат да достигнат до 300-400 хиляди лева на месец

  – контрабандист на наркотици- нивата също са различни. Големият организатор на пратката получава процента от нея. Колкото по-голяма е тя, толково

  повече получава той. Може да стигне до 5 милиона евро на претка. Надолу по йерархията участниците получават от 50 хиляди до 5 хиляди на реализирана пратка, в зависимост от поста си.

  – наемен убиец- от 5 хиляди до 200 хиляди евро. Зависи от целта на убийството.

  – извършител на дребни мокри поръчки- от 200 лева до 1000 лева.

  Най-много пари получават покровителите на престъпниците. Един съдия взема до 50 хиляди лева за да затули определено дело. В някои случаи сумата стига и до 100 хиляди лева. Политиците, които покровителстват престъпните групи пък вземат най-големия пай. При тях става въпрос за десетки милиони евро на година. Така се пълнят и партийните каси.

  1. Хахаха,аз имам лош опит с такива хора!
   Понеже не живея отдавна в България и това което зная е само от прочетеното или гледаното,веднъж ми се наложи да прибягна до такива хора,защото мои роднини ме измамиха,трябваше ми помощ да ми върнат това което трябваше да си върна и докато бяхме на почивка в Слънчев бряг реших да потърся такава силова фирма.И понеже слушах за СИК,друго не помнех от четеното в момента,чукнах в интернет,за да видя за контакт и как да се свържа.
   Минути след това излязохме със съпруга ми на разходка,веднага бяхме преследвани,сплашени и дори нещо повече.Та от тогава,не ми е и минавало през ума,да се занимавам с такива хора или да търся помощ от тях.

 8. Томова, поинтересувай се и дали въпросния Христов не държи и футболния Локо Го като на 20.9.т.г. вярното му лице с прякор „Мамута“ бе внедрено в УС на клуба с цел да се респектират с бой играчите и да се слага ръка на трансфери и отчисления на общината. Верните фенове са шокирани от този избор онзи ден. Поинтересувай се кой влиятелен ,на кой влиятелен човек е всъщност футболния клуб,кой купи 10 чернокожи футболисти и кой ги продаде после.Попитай сегашния треньор за кого е женен и това в каква връзка е с работата. Попитай и защо само за 1 ден,пак в тази връзка бе назначен за треньор Емил Велев кокала и веднага уволнен и върнат пак стария в началото на лятото.

  1. ..Za tozi,,sluchay,,popitayte M.Kasabov I B.Mihaylov,te vinagi ,,sa v igrata,,..ot 90/te g.do dnes…a ,,nikoy ne gi zakacha,,..zashtoto…,,otchisljavat…poznayte na kogo..Tezi,,futbolni klubove,,sashtestvuvat,,za drugo,,!

 9. Весе,Весе
  Май ще севиждаме от двете страни на съдийската маса. Чакам моите приятели, които „анонимно“ се нарисувала, да ми разрешат да се заемам с този случай. Сори! Освен на улицата, ще се виждаме и в съдебната зала.

  1. Хахаха, с такъв адвокат като тебе, по-добре без адвокат. Кънчев, предупредих те да не си избиваш комплексите тук. То бива, бива фамилиарничене и на всяка манджа мерудия, но преминаваш границите. Нито съм ти „весе“, нито те забелязвам даже, нито ме интересуват твоите Цветанови приятели. Предупредих те, че ако още веднъж си позволиш да „менторстваш“ върху името ми, както и това на баща ми, и на твои колеги адвокати, ще те блокирам и разкарам оттук моментално. Върви, коментрий при Цветанов!

   1. ,,Advokate..radvay se che se sreshtash s Veselina,tuk,a ne njakoy,,potayno,,da izleze I tezi ,,fabriki za layna ,,I,,hapcheta,,naredili se v redica ,,da I’m pusne po njakoy,,red,,..ne che shte se razmine njakoy ot,,po/aktivnite,,..,,.palachinkata ,ima 2strani!,,

 10. Poznayte,,podobni sjugeti,,I ,,operativno interesni lica,,dali njama v oshte pone duzina oblastni I sredno golemi gradove,,dostatachno otdalecheni,,ot Sofia…za da ,,varvi,,kurupcijata na GERB,,PO MED I MASLO,,..sred ,,ohranitelite,,na diskotekata ima,,kriminalno projaveni lica,,makar ,njakoi ot tjah,v minaloto,,dobri sportisti,,..s ,,maski,,..Njakoy da ,,kage neshto,,ili,,da si spomnja,,za ohranitelna firma,,DITO,,..I,,KOY,,I,,KOI,,bjaha,,v neja,,..prez 90/te g.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *