« Върни се назад Публикувано на 17.03.2022 / 14:29

ПОД ДИКТОВКАТА НА ХЕРО МУСТАФА СПЕШНО ПРОМЕНЯТ КОАЛИЦИЯТА, ШУТИРАТ БСП, ВЛИЗА ГЕРБ! ЦЕЛТА: ДА НИ ВКАРАТ ВЪВ ВОЙНАТА СРЕЩУ РУСИЯ! ЕТО КАКВО ОСТАВА СКРИТО ЗАД КУЛИСИТЕ!

Ето какво остана скрито зад кулисите на управляващите тези дни, в които неистово, под диктовката на САЩ, България трябва да бъде вкарана във войната срещу Русия.

Преди седмица, под диктовката на САЩ е било взето решение състава на управляваща коалиция да бъде променен – да бъде изхвърлена БСП, а на нейно място да бъде вкарана ГЕРБ, разкриха за АФЕРА брилянтни високопоставени източници.

Целта – изпращането на военна техника в Украйна от страна на България, заради която днес вече военна делегация на САЩ е в България, непосредствено преди посещението и на министъра на отбраната на САЩ у нас.

Американците са напълно наясно, че БСП няма да подкрепи подобно решение, както в рамките на МС, така и при гласуване в парламента.

Преди конференцията на ГЕРБ заверата с „нова коалиция“ е била на косъм да се случи, а самият Бойко Борисов внезапно твърдо взе да говори моментално да даваме оръжие на Украйна в унисон с целите на САЩ.

В последния момент обаче дослука /засега!/ не се е получил.

Но планът за закрепване на правителството чрез „нова“ коалиция – ГЕРБ на мястото на БСП остава.

Въвличането ни във войната с изпращане на военна техника и оръжие в Украйна ще се наложи да мине през гласуване в парламента, където очевидно е, че ГЕРБ ще подкрепи проамериканските кирчовци. Оттам пътя към „новата коалиция“, замислена спешно от САЩ, е на път да се случи.

Според нашите източници ДПС не играят в тази игра. А БСП имат само един ход – ако не искат да останат и без един избирател – да напуснат незабавно тази прогнила управляваща коалиция.

Всичко останали, които подкрепят влизането на България във войната в Украйна – ще са абсолютни политически трупове. И приключени за българската политика.

Afera.bg

«