Публикувано на 17.03.2022 / 14:29

ПОД ДИКТОВКАТА НА ХЕРО МУСТАФА СПЕШНО ПРОМЕНЯТ КОАЛИЦИЯТА, ШУТИРАТ БСП, ВЛИЗА ГЕРБ! ЦЕЛТА: ДА НИ ВКАРАТ ВЪВ ВОЙНАТА СРЕЩУ РУСИЯ! ЕТО КАКВО ОСТАВА СКРИТО ЗАД КУЛИСИТЕ!

Ето какво остана скрито зад кулисите на управляващите тези дни, в които неистово, под диктовката на САЩ, България трябва да бъде вкарана във войната срещу Русия.

Преди седмица, под диктовката на САЩ е било взето решение състава на управляваща коалиция да бъде променен – да бъде изхвърлена БСП, а на нейно място да бъде вкарана ГЕРБ, разкриха за АФЕРА брилянтни високопоставени източници.

Целта – изпращането на военна техника в Украйна от страна на България, заради която днес вече военна делегация на САЩ е в България, непосредствено преди посещението и на министъра на отбраната на САЩ у нас.

Американците са напълно наясно, че БСП няма да подкрепи подобно решение, както в рамките на МС, така и при гласуване в парламента.

Преди конференцията на ГЕРБ заверата с „нова коалиция“ е била на косъм да се случи, а самият Бойко Борисов внезапно твърдо взе да говори моментално да даваме оръжие на Украйна в унисон с целите на САЩ.

В последния момент обаче дослука /засега!/ не се е получил.

Но планът за закрепване на правителството чрез „нова“ коалиция – ГЕРБ на мястото на БСП остава.

Въвличането ни във войната с изпращане на военна техника и оръжие в Украйна ще се наложи да мине през гласуване в парламента, където очевидно е, че ГЕРБ ще подкрепи проамериканските кирчовци. Оттам пътя към „новата коалиция“, замислена спешно от САЩ, е на път да се случи.

Според нашите източници ДПС не играят в тази игра. А БСП имат само един ход – ако не искат да останат и без един избирател – да напуснат незабавно тази прогнила управляваща коалиция.

Всичко останали, които подкрепят влизането на България във войната в Украйна – ще са абсолютни политически трупове. И приключени за българската политика.

Afera.bg

Коментари 61 за
“ПОД ДИКТОВКАТА НА ХЕРО МУСТАФА СПЕШНО ПРОМЕНЯТ КОАЛИЦИЯТА, ШУТИРАТ БСП, ВЛИЗА ГЕРБ! ЦЕЛТА: ДА НИ ВКАРАТ ВЪВ ВОЙНАТА СРЕЩУ РУСИЯ! ЕТО КАКВО ОСТАВА СКРИТО ЗАД КУЛИСИТЕ!”

 1. Ако разположат ядрено оръжие на територията, братушките за 5 минути ще ни освободят от тая фашистка измет.

 2. Какво се случва в България само Кравария знае. Последното което научих, че от бившите соц. страни ще се изисква да изпратят за Украйна всичкото си руско въоръжение, щото укрите можели само с него да воюват!? Демек оголете отбраната си пък после – „че видиме“! Е, ще ви продадем после едни рисунки да си ги налепите като тапети! Няма да ви компенсираме, ще ви ги продадем! Ма тия много ларж бе!

 3. Ако България е последният коз на САЩ за защита на фашисткото си поведение по света и люпилня на фашисти и терористи по света, то Световната война 2 1/2 ще завърши с ликвидиране на фашизма в света.

 4. Курнела никога няма да изпусне кокала. Тя даже иска да измести Кирето, оня ден вместо него тя дърдореше нещо за форсмажор.
  Комунягите са вече на боклука.Участието им в тая перверзна коалиция ги довърши.
  А смяната на БСП с Герб ще осигури два пъти повече гласове на Кирчо в НС.

  1. Това е замислен ход за да се промени конституцията
   за се разположат ядрени оръжия на САЩ.

 5. В опростени изрази – ако оня с бобровата шапка дето си виреше краката на пелоското бюро другата седмица доѝде и седне на председателския стол в народното събрание, инсталираните Оправници синергетично ще го поздравят.
  Толкова ли сме ослепели!!!

  1. Ако нато означава криза – наѝ-логичния избор е да напуснем причината за кризата. Питаѝте сърбите!

 6. „БСП имат само един ход – ако не искат да останат и без един избирател – да напуснат незабавно тази прогнила управляваща коалиция“.
  Да, това донякъде ще спаси БСП, но има ли спасителен ход за България?

 7. Съществува мнението, че по сайтовете нон-стоп тролят тъпизми само козяшките тролове.
  Не e точно така. Освен козяшки тролове, ниско интелигентни и ниско образовани БГ-идиоти с интелект на муха, по сайтовете тролят и БГ-портиери на портала в козяшкото посолство.
  БГ-портиерите обикновено също са ниско образовани и ниско интелигентни, и поради това че за нищо не стават къде другаде да намерят работа освен като портиери(разсилни) на портала при козяците.
  Портиерите си мислят, че са ударили джакпота, ама не е съвсем така – козяците им плащат минималната(650лв.) и ги осигуряват на минималната.
  Освен длъжността портиер, нашенските угодници изпълняват също и длъжността чистач, мияч и хигиенизатор из посолството. Подрязват дръвчета, косят трева, плевят трева и т.н. Всичко това за 650лв. на месец. Бонуси няма. Единствената награда е усмивка пред строя, ама нашенските портиери и на това са доволни.
  От зори до здрач и после от здрач до зори киснат по сайтовете да тролят простотии и след това показват на козяшките си шефове кво са писали по сайтовете.
  Един вид така показват лоялност и верноподанически чувства към своите козяшки работодатели. Пазят си и без това мизерната нископлатена работа.
  Голяма радост и гордост за БГ-портиерите е да се хвалят по фейсбуци, инстаграми и телеграми колко са велики и къде точно работят.
  Велико зрелище е да се наблюдават как работят БГ-портиерите с обикновените българи, чакащи на опашка за виза.
  БГ-портиерите гледат много лошо, почти свирепо. Гордо изправени гледат надменно и от високо своите клети сънародници, държат се грубо и невъзпитано.
  Картината обаче веднага се изменя на 360 градуса, когато покрай БГ-портиерите мине някой козяшки служител от посолството.
  Нашенските портиери веднага се смаляват и свиват, стават по-ниски от тревата и по-тихи от водата.
  Веднага заемат позиция в Г-стойка и на лицето им се изписва мазно-сервилна и много угодническа усмивка.
  Козяшкият служител обикновено не ги удостоява дори с милиграм внимание – подминава ги като влак-стрела малка гара с презрителна усмивка на уста.
  Абе жалка, много жалка картинка.
  Такова зрелище трябва да се види лично, друго е някой да ти го разказва. :-))))))))

 8. Всеки нормален българин знае, че ако дадем оръжие и то, руско производство на Украйна, под въздействето на САЩ, ще стане страшно. Няма да говоря, че след това България ще бъде безлюдна пустиня. Симпатизантите на ГЕРБ, чието долнопробно ръководство обещава оръжие пред украинския посланик, също ще пострадат заедно с останалите българи след военните удари , които ще понесем от Русия. Точно това искат военните от САЩ начело с военния им министър дошли в България. Да започне конфликт между Русия и източните Натовски държави, да се намесят и другите западни държави и чак тогава да се намеси Чичо Сам. САЩ са длъжници на много държави със стотици трилиони долари между които Русия и Китай. Това е истината господа. Хуманитарна помощ за Украйна -ДА. Оръжие – НЕ.

  1. Дори да избегнем горещ конфликт с Русия, ние се превръщаме в смъртен враг за нея. Пак нечалба за гадовете отвъд океана.

 9. BASBAKAN BOYKO скоро ще цъфнe на „Козяк“ Str за политическо убежище! каза:

  За да сте информирани за хода на Операцията по денацификацията на Украйна гледайте в https://www.youtube.com Юрий Подоляка, Михаил Онуфриенко, WarGonzo, БЕЛРУСИНФО, Телеканал Сталинград, РОЙ ТВ, Константин Сивков, Саня во Флориде!

 10. BASBAKAN BOYKO скоро ще цъфнe на „Козяк“ Str за политическо убежище! каза:

  Диляна Гайтанджиева:
  Ексклузивно!
  Пентагонът започва опити върху български войници
  http://skandalno.net/%d0%b4%d0%b8%d0%bb%d1%8f%d0%bd%d0%b0-%d0%b3%d0%b0%d0%b9%d1%82%d0%b0%d0%bd%d0%b4%d0%b6%d0%b8%d0%b5%d0%b2%d0%b0-%d0%b5%d0%ba%d1%81%d0%ba%d0%bb%d1%83%d0%b7%d0%b8%d0%b2%d0%bd%d0%be-%d0%bf%d0%b5%d0%bd-189384/

 11. ПОМНИТЕ ЛИ БРАТЯ БЪЛГАРИ-ТОК 2СТ. ТЕЛЕФОН 2СТ. ВОДА 2СТ. ВЕСТНЕК 2СТ.–ГРОЗДОВА 0.18 СТ. ВОДКА-0.20СТ.

  1. И по същото време заплата 55 лева. Помните ли наистина,че така ревете за комунизма?

   1. BASBAKAN BOYKO скоро ще цъфнe на „Козяк“ Str за политическо убежище! каза:

    Заплатата беше 260 лева + премиалните!

 12. Малко хумор!!!Украинският пилот-призрак объркал посоките!!!Вот он какой на самом деле этот призрак#юморhttps://www.youtube.com/watch?v=A_5Dw0ojuss

 13. Всяка партия която поддаде на американската пропаганда, пропада. Обречена е. Сега у нас, скоро и по цялата земя.

  Не е нужно да си специално надарен, за да съзнаеш истината, че ТОЗИ ЕКСПЕРИМЕНТ ПОВЕЧЕ НЕ БИВА ДА СЕ ТЪРПИ.
  Тези пасита, потодоровци, и прочие проскубани ястребчета ебаха мамата на всичко, което хората имат за свято, честно и почтено. Е, то все бива бива, но цял бивол за мезе не бива.

  Изкуствени храни.
  Изкуствени цици.
  Ерекция с медикаменти.
  Войнствена педерастия, шестваща по улиците.
  Отрицание не традициите. *Майната му на светото Православие*.
  Безбрачие.
  Съжителство на семейни начала, което си е ПРЕЛЮБОДЕЯНИЕ, ебеш и фъргаш.
  Фашизъм по отношение на бели, мирни, нормални хора, със сатанинската предпоставка- Какво е норма?, Кой създава нормите?, итн лукави предикати, сякаш не знаят основите на естеството и Правото, които са стъпили на Божия закон, формирал цивилизацията на майка стара Европа.
  Интриги.
  Клюкарство.
  Лакомия.
  Гордост.
  Гняв.
  Ярост.
  Безбожие.
  Отцеругателство.
  Изнасяне на революции, насаждане на яйца в чужди гнезда.
  Разорение на десетки столици.
  Бомбардиране на Белград, Ирак, Сирия, Йемен, Виетнам, Афганистан, Либия…, а оня ден са взривили ракета над цивилни в Донецк, с подлото намерение да обвинят други за виновни.
  Обръщането на парадигмата на потреблението, от нормално, към консуматорско. ИТН ИТН ИТН

  Ако Борисов, който ми е безкрайно симпатичен отколе, застане до свинчугите от ДБ, проскубаните ястреби Паси, Диво Синджев, итн пропаднали подчовеци. Или готиният, без ирония, Дончев се гушне с генерал пекинез гном Начка Атанасова, ме губят тутакси немедленно като гласоподаване.

  Да, симпатията не е волево усилие. И като се срещнем, може да вкараме по питие. Но като глас ме губят. И едва ли съм сам в това си проявление.

  Народът ни може да е беден, но не е глупав. И знае, че крушката си има опашка. И ако те засърби гърбът, лекарят не ти предписва чесало, а атакува причината за сърбежа. Или, ако руси се бият с украинци, то не са виновни русите или украинците, а подклаждащите вражда уроди войнолюбци мерзавци и фашисти.

  1. Не е кахър, Стефчо. Гербавите „изгубени“ спокойно може да се пренасочите към прокси еоод-то на копейката. Избор за вас – електоралните единици винаги ще има, да му мислим останалите…

   1. Правилно, подкрепям…ние да му мислим кое лайно да изберем…

 14. Май най-българската партия е ДПС, а? Какво стана сега? Прост народ слаба държава!

 15. съдът в Кьолн разреши на Германската служба за защита на конституцията да вземе на разработка партията „Алтернатива за Германия“( AfD), която има 81 места в Бундестага, тъй като офицери от контраразузнаването нарекли AfD „подозрителна организация“. а това означава, че членовете на AfD, работещи в правоприлагането, в образователната и в съдебната система, вече могат да бъдат уволнени само поради факта, че са членове на партията (също както в Хитлеристкия Райх)…

 16. Бройте БГнеонацистите : Триморец Лакей, Кирето Grindr Канадеца, Джендера Опуления АсАнчо, доказания ВИП Педераст “ Къдравата Сю – Дани Митов“, една едра Банкянска Тиква, НАТОвския джелатин Драгомир Заков, дупелизача Ристю Росенеца, Теодора Генчовска мекерето външен министър, Потайният подлец Стефан Янев – американският лакей …..

 17. Има логика. Щото кpyшoвишкaтa пpивaтизaтopка нещо сякаш се опитва да го играе на моменти уж като двоен агент за пред червените бабички и това бави изпълнението на заръките. А бoкaтa вече е готов да лaзи само пред един господар, само и само да го върнат пак да си крадне необезпокояван милиардите.

  П(объpкaни)П(eдepacи), OПГ ГPOБ, и т.н. чaлгa мyтpи и мyтpecки и Дa*бaТaзБългepиъ – идеалната кypoлация и истинска промяна 🙂

  Честитка на наивните уж гласуващи и уж избиращи!

 18. Много точно сравнение „полезен идиот“ за нашия най велик политик и дългогодишен премиер Бойко .Бях се зачудил откъде това неистово желание у него да праща оръжие в Украйна и го разчитах като сигнали към краварите колко е верен и готов на това да застраши интересите на българите само той да е добре и сега тази версия хвърля повече светлина . Направо е истински нагло ако това да изпратят нашите зенитни установки в укр е вярно . Нашите родители са взимали години наред ниски заплати за да може да закупим оръжие и да се изградят обекти като АЕЦ и сега откровени недоразумения да печелят и се разпореждат с тях в ущърб на българския народ.

 19. Кюрдистанските евреи (също лахлухи, захо или асирийски евреи; на иврит: יהודי כורדיסטאן‎) са еврейска етническа група, обитавала в миналото историческата област Кюрдистан – части от съвременните Ирак, Иран, Турция и Сирия.

  Облещената да не се КРИЕ!!!

  1. Демек тва гpозно и гнуcно кpaваpcко нещо ще да излезе много кpипто в кpиптото циoниcтка мъpша – xaмеpикaнcка кюpдкa от чифyтcки скромен произход?

  2. HERRO-ХЕРРО на еврейски иврит ЛИГАВЯ се ,говоря лигаво по детски ,ЛИГЛА
   МУШТАФА-на арабски и на иврит НАВОДНЯВАМ,ЗАЛИВАМ,подливам ,РАЗРЕЖДАМ,обезценявам

 20. Енергетиката – основа за живота на Планетата, безапелационно.

  Какво лошо е направила Русия на България, за да откажем дългосрочен договор с Газпром?!

  Ние ИДИОТИТЕ, понеже на такива ни правят, на идиоти, разсъждаваме „идиотски“, ето как:

  Какво значи „енергийна зависимост“ – означава понятие въведено за заблуда на народонаселението, за да печелят едни тарикати. Факт.

  Какво значи „енергийна зависимост“, ако източника на енергиен ресурс се предоставя евтино, сигурно, постоянно и лесно достъпно?

  Каква „енергийна зависимост“ ще има държавата, ако благодарение на евтиното енергийно гориво – икономиката, бизнеса и хората живеят в благополучие?!
  …………………………

  Каква „енергийна зависимост“ имаше преди и как България заемаше 27-мо място по стандарт на живот и икономическа мощ в СВЕТА!

  Евроком тв – всяка седмица показва какво имахме и загубихме като индустриална мощ и духовна култура.

  Преди 1989 г. държавите от Източния социалистически блок ползваха най-евтината, най-сигурната, най-чистата енергия в Европа – ДЪРЖАВНАТА ЕНЕРГИЯ!

  И вместо да се инвестира в оптимизиране на въглищните ТЕЦ, при „демокрацията на Зелените“, упс при капитализма, се въведе понятието… „енергийна борса“ и пазар на електроенергия.

  И всички помним – как по всички клонове на „държавната енергия“ се наредиха стотици играчи на енергийната борса, БЕЗ да произвеждат нищо!

  Появиха се понятия като „доставчик на ток“ и „търговец на ток“ на… „държавната енергия“!
  ЗАЩО?!

  Защо се говори за „енергийна зависимост“ – от какво бе, хора?!

  Кой създава благата в една държава – народа, суверена ги създава.

  Тогава защо лъжат народа, че „държавната енергия“ било лошо за народа, а отзад хрупат яко с понятието „енергийна борса“ паразити върху … „държавната енергия“, създавана от НАРОДА?!

  Така разсъждаваме „идиотски“, ние идиотите.

  1. Влезнах само да изразя възхита от усърдието ви да пишете толкова верни слова. Имам предвид не само тази тема, а навсякъде. Думите ви са забележителни.

   Бъдете здрав и пишете!

   Поздрави!

 21. Колеги време е отново да отворим реvолюци@нните комитети. Но и този път ще бъде бруталиш. Възможностите да се измъкнем без военен екшън се затварят много бързо и вече шансът е изключително малък. Налага се преосмисляне на нашето поведение и предприемане на мерки.

 22. Толкова се моля да не е вярно,но афера винаги познава .Господ да пази БЪЛГАРИЯ!

 23. Кога един ЛИБЕРАЛ разбира че е Фашист???Когато влезне във ФАЗАТА-НЕпотене!!!
  Ако ГЕРБ гласуват за Оръжията трябва по-места да им се ЕВЕ МАМАТА!!!Вие очаквате че Б.Б. ще го РАЗСЛЕДВАТ???

  1. Аз очаквам някой много скоро да отреже главата
   на ЛАЙНОТО – Бойко Борисов!
   Този БОКЛУК е Национален ПРЕДАТЕЛ!

 24. А така – питах и одеве:

  Защо Борисов, не се опъне да иска НЕУТРАЛИТЕТ за България?!

  Защо Слави Т., роден край героичната „Плевенска панорама“, не се опъне да иска НЕУТРАЛИТЕТ за България?!

 25. Кам русские войны и особо спецназ Росии, убейте похорошенко всех врагов, канадцев, британцев, францужичек, альбанцев и т.д.

 26. Има ли РАЗЛИКА между УКРО-нацитата които се Крият зад Мирното население и НАШИТЕ Политически НАЦИСТИ криейки се зад Българския НАРОД!?!?!? АМИ…НЯМА!!!

 27. И тъй като сме на тази вълна, за крайнодесние фашистки организиран полк АЗОВ, Целият Запад си е припаднал по по гадния Фашизъм и неистово го подкрепя, бихме казали недалеч от верността БЕЙ ВОВА, мы с тобою

 28. То бЕсЕпЕ-то каквото и да направи няма полезен ход.
  Политическите трупове от тази антибългарска партия са си за дръвника, заедно с Полезните Педали, БРОБ, дай България и чалгапевицата.

 29. Дани Митов беше на един инструктаж, отвъд океана. Питайте какво са му наредили господарите.

 30. Както винаги-Полезният ИДИОТ /Бойко Методиев Борисов/ не можа да се СКРИЕ!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *