Публикувано на 29.06.2022 / 8:41

ЕКСКЛУЗИВНО! НЕ СЛУЖБИТЕ, А ПРОСТОТО КИРО ЕДНОЛИЧНО ГОНИ РУСКИ ДИПЛОМАТИ! ТРИ МЕСЕЦА СЛУЖБИ И ДЪРЖАВА ПРАВЯТ ОПИТИ ДА СПРАТ ЛУДОСТТА МУ: „ВСЕКИ РУСНАК НА ТЕРИТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ Е ШПИОНИН“! РЕШЕНИЕТО МУ Е НЕЗАКОННО, ЗАЩОТО ТРЯБВА ДА МИНЕ ПРЕЗ ЗАСЕКРЕТЕНО ЗАСЕДАНИЕ НА МС, КОЕТО НЕ Е НАПРАВЕНО! ТОЗИ ЧОВЕК Е НАПЪЛНО ЛУД И Е ЗА ПСИХИАТРИЯ!

Брилянтни високопоставени източници на АФЕРА от спец. службите ни информираха, че ДАНС и всички служби на България НЯМАТ ВИНА за изгонването на „70-те“ руски дипломати, изгонване обявено снощи еднолично от премиера в оставка Простото Киро.

Отвратително е решението на Простото Киро и компанията му да се оправдава с решение на специалните служби, довериха за АФЕРА брилянтните ни високопаставени спец. източници.

И ни разказаха цялата хронология на лудостта на Простото Киро, разиграна на тема „руски дипломати“ от последните три месеца.

Още след скандала с кораба „Царевна“ в Мариупол, премиерът Простото Киро, турен на власт от Херо Мустафа с любезното съдействие и бащиния на Румен Радев, е започнал истерично да притиска ДАНС на всяка цена да изгонят ВСИЧКИ руски дипломати от България.

Нееднократно му е било обяснено, че това не може да стане ей така просто, и просто защото Простото Киро иска да изгони всички руски дипломати. И че трябва да има сериозни аргументи за подобно действие.

Простото Киро обаче крещял налудничаво: „Не! Всеки един руснак на територията на България е шпионин!“

Освен спец. службите, всички сериозни авторитети и институции в държавата три месеца са опитвали да вкарат в нормалност психопатийния мозък на премиера Простото Киро, обяснявайки му като на малоумен, че подобен акт не може да бъде извършен просто така и без мотиви, само заради свирепото му русофобство.

Три месеца цялата властова държава се е борила с лудостта на Простото Киро за да го убеди, че подобен акт е пагубен и лудост.

На луд човек обаче да обясняваш, че е луд, е кауза пердута.

Така се стига до вчера, когато Простото Киро ЕДНОЛИЧНО И САМ РЕШАВА ДА ПРЕДПРИЕМЕ ДЕЙСТВИЕ за изгонването на руски дипломати.

И го прави ВЪПРЕКИ СПЕЦИАЛНИТЕ СЛУЖБИ И ДАНС!!!

На всичкото отгоре АФЕРА разкри, че по закон едно подобно решение задължително трябва да мине през засекретено заседание на МС.

Нашият наркоман Простото Киро обаче го е направил на своя глава за да се подмаже на Байдън. Бил е спиран от служби, Външно министерство и кой ли не, но вчера тайно се е изцепил на своя глава.

ИСТИНАТА Е, че всъщност преди 1 месец, под натиска на Простото Киро Външно министерство гони 30 руски дипломати от България и тези „70“, които снощи оповести са пълна лъжа, поредната на този идиот – премиер в оставка.

Това е безпрецедентно действие, което никога не е предприемано от никоя друга страна в света.

Това лице трябва моментално да бъде въдворено в Психиатрия.

Веселина Томова

Коментари 55 за
“ЕКСКЛУЗИВНО! НЕ СЛУЖБИТЕ, А ПРОСТОТО КИРО ЕДНОЛИЧНО ГОНИ РУСКИ ДИПЛОМАТИ! ТРИ МЕСЕЦА СЛУЖБИ И ДЪРЖАВА ПРАВЯТ ОПИТИ ДА СПРАТ ЛУДОСТТА МУ: „ВСЕКИ РУСНАК НА ТЕРИТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ Е ШПИОНИН“! РЕШЕНИЕТО МУ Е НЕЗАКОННО, ЗАЩОТО ТРЯБВА ДА МИНЕ ПРЕЗ ЗАСЕКРЕТЕНО ЗАСЕДАНИЕ НА МС, КОЕТО НЕ Е НАПРАВЕНО! ТОЗИ ЧОВЕК Е НАПЪЛНО ЛУД И Е ЗА ПСИХИАТРИЯ!”

 1. Уважаеми Г-н ГЛАВЕН ПРОКУРОР, СЕЗИРАМ ВИ, че начело на министерския съвет на държавата ни е застанал човек, не адекватен, газещ конституцията и етиката на страната ни, обвързан в съмнителни взаимоотношения, защитаващ не български интереси и изпаднал в биполярно и бисексуалност разстройство.
  Моля, пред приемете действия за бързо изясняване на случая, защото щетите, които нанася на държавата ни са ежедневни..
  Имена и адрес – действителни.

 2. Що се чудите и вайкате, бре…? С такъв президент и главен прокурор какво очаквахте?

 3. Ето как звучи общото настроение в руските коментари около тази вест:

  „Сергей
  5 дней назад:
  Братушки – проститушки.
  Ответить 6 1“

  Колко години трябва да минат отново, за да се възстанови положението?

 4. След като прочетох статията, направих три извода за себе си: 1. Трябва да се допълни Конституцията на РБ за случаи на изпаднали в психодепресия министър-председатели: кой, по какъв начин и как да ги въдвори в специализираните заведения. 2. Прави са били хората, когато са искали да свалят главния прокурор – поне в този случай да беше се задействал. 3. Никога повече да не се доверяват на дипломи и обучение извън България, защото и у нас се купуват дипломи, но тези отвън се пласират с много реклама и шум.

  1. Никога не трябва да се има вяра на олигофрени расли и възпитавани в чужбина! В тях няма нищо българско, патриотично, истинско, човешко! Още по малко, някаква експертиза! Обикновенно това са амбицирани кенлери, драпали да получат някакво образование, за да се хвалят, когато се върнт на село /в Дупница/, какви идиоти са станали!

 5. За много кратко време преди месеци се мярна един коментар, че Простото е лежал в психиатричното отделение на болницата в Дупница преди около 20 години. Разбира се, архивът е бил унищожен. Но и без тази информация на него много му личи – той го доказва непрекъснато.

 6. Може би защитниците на правата на животните ще ме упрекнат в език на омразата, но за такъв добитък като Кир4у простото трябва само БОЙ и ЕВАНЕ, БОЙ и ЕВАНЕ, БОЙ и ЕВАНЕ до н@сирането му.
  Съжалявам, че на вр.Шипка не му счупиха главата със заледени топки идиотска, но…все още не е късно за това.
  Ако на 3 март Кир4у беше изваден от управлението на държавата, представете си , моля, колко дивотии нямаше да направи.
  Заради всичко това може да се направи изводът, че най-добрият министтър председател от ПП е …умрелият.
  Черен *уй за Киро Петков и бандитите му!
  Черен *уй за Боко Тиквата и Крушовишката мастия!
  Черен *уй за Коцето от Възраждане!
  Два черни *уя за ген. Munch R2, незаконен баща на политическа рожба измамник!

 7. Време е този малоумник да обяви война на Русия. Само тя ще ни отърве от половин волтовия и бандата Сингерийски дупедавци.

 8. „… спец. службите ни информираха, че ДАНС и всички служби на България НЯМАТ ВИНА за изгонването на „70-те“ руски дипломати, изгонване обявено снощи еднолично от премиера в оставка Простото Киро.“ – ИМАТ ВИНА и още как. Защо тоя е още в движение и прави поразия след поразия?

 9. На финала този олигофрен, ще се опита да изпълни всички ангажименти, които е поел.

 10. Кристиян Вигенин

  Фейсбук

  „Още ми е трудно да асимилирам новината.

  Изгонването на 70 руски дипломати, които трябва да напуснат България за 3 дни, е израз на шокиращо неразбиране и на външната, и на вътрешната политика.

  С подобни крайни демонстративни мерки е напълно неприемливо да се ангажира министър-председател в оставка.

  Те са очевидно търсена провокация, която обаче може да постави под заплаха формирането на ново правителство.

  И понеже някои ще кажат, че това е смелост – не, глупост е. Не се прави така.

  Фойерверките накрая ще предизвикат пожар…“

  Бензиностанцията с ракетите ще отвърне на удара на простото Киро и ще стане страшно..

 11. Този човек си отмъщава на България и на българите!
  Този усмихнат инфантил си беше въобразил, че идва да работи като цар и всички българи сме длъжни да му се кланяме! Да му се лезим и подмазваме, защото се е мотал из Дивия запад, че са го пуснали три месеца в Харвард за някаква измислена грамота и че го слага на канадка, с вид на жена, която всеки уважаващ се себе си мъж би подминал. Някой му беше казал, че тук сме останали само неграмотни идиоти, които ще го носят на ръце, без да го гледат какви ги върши. Този индивид, щеше да е чудесен управник на България след още 30 години, тогава наистина нормален тук няма да е останал! Дерзайте братя цигани, пазете Кирчо и кирчовци, скоро ще сте си чудесен тандем за народ и управление!

  1. Не е виновен простопеераса киро ,а опростачения джендаризъм в рб.Горко ви !!!!!

  2. Той ако беше само Кирчо, ама не е, цяла дружина са олигофрените:Асенчо(той минава за по-умен, но не е),Ристе отДБ и неговата банда под негова команда, оня измислен министър Просто Наско, дупедатите на Нинова и „независимите“ отцепници и т.н. и т.н.И кво стана с украинските туристи-бежанци на Асенчо?Ей, никой не мисли вече за тях, от тях няма ли някой шпионин .

 12. Освен, че е ИДИОТ, от 22.06.22год. е Премиер в оставка. Колко ощеи ще го търпим този ОЛИГОФРЕН !!!

 13. И аз започнах да псувам по това копеле Киро! Той наистина е заплаха за държавата ни! И докога ще го държим на власт? Откакто е премиер, не е минал ден, в който да не сътвори някоя глупост! А Курнела сложи край на партията си с нейното неадекватно държание! Мишката Радев отново ли ще подмине този гаф с мълчание? Боже, спаси България! Защо последните години непрекъснато попадаме на олигофрени? Тази нация се изроди, нормалните останахме на пръсти да се броим!

 14. Що за малоумник е тоя измикяр??И,по важното, кой го набута там???

 15. Още нещо да виждате ДИРЕКТНА РЕАКЦИЯ ОТ“ВЪРАЖДАНЕ“,не нали…..ще реагират постфактум,Костадинов е същия измамник,като КирУидиотУ,ще се види в най-скоро време,падна ветото над Македония,никаква реакция от“Възраждане“,там няколко метнати думи от трибуната на НС,са прах в очите на дебилите,колкото да се каже,че нещо са казали,вместо да съберат симпатизантите си,и да изпочупят главата на предателите(((гласуваха против,защото знаят че предстоят избори))),сега КирУидиотУ гони руски дипломати,реакция твърда от Възраждане нява,даже в края на февруари,когато гласуваха по точки,декларация за военната операция,Възраждане гласуваха че“РУСИЯ Е АГРЕСОР“,всеки който чете какво пиша,аз писах за това,много преди Елена Гунчева,да каже това,даже помолих да се провери в НС…гласуването на Възраждане!!!
  Какъвто е КирУидиотУ,такъв е и Костадинов,разликата е че,КирУидиотУ не може да прикрие русофобията и идиотизма си,а Костадинов успешно замазва принадлежността си към ЗАДКУЛИСИЕТО И ГЛОБАЛИЗМА,онова посредствено нещо от Възраждане,някакъв си който го играе“пилот’ николай дренчев набоцкания с отровните течности,служи на СОРОС(ГЛОБАЛИСТИТЕ)!
  Скоро ще се види това което пиша!!!

 16. Защо се чудите на психопатията на Кирчо Гьотверена ?
  Ами вижте кой е баща му Петко Петков – заклет враг на България както се е хвалил .
  „Крушата не пада по-далече от дървото“ .
  Бащата враг на България а сина – Еничар на българите !

 17. Про100 STOP !

  Браво на автора на колажа!
  Всички коментари на колегите са валидни като въпроси които трябва да се задават когато доѝде момента на Възмездие 2? ; Легитимност на решенията? Отговорност (вкл. наказателна) за последиците?
  плюс,

  Защо за праѝма и отбора му не използват пояснение „в оставка“ , вместо „свален“, „изгонен“, „провален“ и прочие?

  Логичния и свързан въпрос относно сходни „дипломати“ мотаещи се из служби за сигурност, НАП, полигони, поля и паланки, военна болница и подобни „класифицирани“ локации?

  „Усещнето“ е че 70те дипломати (както и да се разбира това) в близко бъдеще могат да бъдат компенсирани със 70-700 хиляди „вежливье люди“ набързо преплували акваторията, и краѝ на мача.

 18. Нашмъркан психопат. Този получовек – полумаймуна трябва да бъде изхвърлен от министерски съвет с шутове. Коалиция с пълен кретен. Меншевики, вие с всичкия ли сте си? Мислех си, че пускането на казанчето с водата ще е достатъчно да го отмие, при все, че ще смърди дълго. Не, бъркал съм. Трябва да бъде смачкан, като въшка.

 19. ХАК ДА НИ Е ПРОСТОТО КИРО,други народи щяха да утрепят такъв неадекватен ЗЛОДЕЙ,който причини непоправими щети на България,със съдействието на другата злодейка Корнелия Нинова,която мискинката 100 червени линии обяви,и прждължи да подкрепя безумията на този идиот кирил петков,колкото е виновен той,толкова е виновна и Нинова,алчната за власт,ако и тя беше напуснала тази коалиция,този идиот не можеше да извърши злини които извърши!!!

 20. Тези, които търпят този идиот са истинските идиоти. За тях не се казва нищо.

  1. Чашко тарашко фурашко дамаджан напикан насран пиян и много наебан! каза:

   Добре , Николай , ще кажа.насТАПИР АНАЛниев е един от първите му апологети.Кой е насТАПИР АНАЛниев ,един мерзавец ,говорещ против корупцията като постоянен лайтмотив, но затънал в лайната на корупцията до гуша.Доста данни излязоха за корупционните му връзки с газови дружества и то с руски привкус.Гнус ме е от тази политическа цветарка, гнус и потрес.

 21. Киро е опасен за националната сигурност на страната! Трябва да се вземат спешни мерки!

  1. Чашко тарашко фурашко дамаджан напикан насран пиян и много наебан! каза:

   Мери , мерките трябва да ги вземе бай Ставри от ЦСЗ.

   1. решението трябва да се вземе час по-скоро каза:

    В затворите луди не приемат, може да свършат такава поразия, каквато свестен не може да измисли.
    Бързо една усмирителна ризница и в лудницата. Баста, бактън, стига!!!

 22. А къде е и как ще реагира Прокуратурата? Освен главен прокурор има и заместници, те какви ги творят?! Хайде прибирайте го тоя, че Гази законите и Конституцията като прасе тиквите! Той отдавна е Заплаха за Националната сигурност на страната, не го ли разбрахте и виждате?!!

 23. Ето какво е написал Капитан Петко Воевода за такива безродни уроди като него “ Пет века англичани , французи ,алемани и австриици дружиха с падишаха.Не друг а дядо Иван тури край на теглото ни .Руските ни братя проляха кръвта си заедно с нас ,за да живей България.Има я държавата защото я имаше Русия,а държавниците ни срещу Русия.От мен е да знаете те не само Русия, а България ще продадат и от народа си ще се отрекат.

 24. Кирил Петков е нарушил доста процедури и самата Конституция.
  Той незабавно трябва да бъде подведен под съдебна отговорност.
  Чуйте блиц интервюто на проф. Пламен Киров, виден конституциалист, тази сутрин в ефира на Нова Нюз, където каза, че вече очаква Пеков да обяви война на Русия.

 25. Нищожни еднолични политически действия не пораждат реални дипломатически последици.
  НС трябва само да ги обяви за нищожни със свое решение.

 26. От Великият ВАПЦАРОВ…
  Ра, стрел и след разстрела Червей..
  Какво значи тук някаква си личност.

 27. Тая канадска курва трябва да бъде изхвърлена час по скоро от властта.
  Гешев е крайно време да го арестува.
  Има за какво.
  Иначе тоя продажник, Киро имекяро ще ни вкара във война

 28. Дами и господа, другарки и другари!

  Какво искате да е поведението на Кир4у Простото, след като не кой да е, а самия Хенри Кисинджър- гуруто на световната дипломация, самия той вече открито говори за въвеждане на НОВ СВЕТОВЕН РЕД ?
  Ако Хенри Кисинджър е рупорът на Задокеанското задкулисие, Кир4у Простото е винтче от Машината за разрушение на американските илюминати.
  За необходимостта от нов световен ред е говорил един ужасен мустакат чичо в Германия преди 80 години…
  После, в началото на 1941 г. България се присъедини към този „нов ред“ и …седна на нещо, на което не трябва да се сяда с разголени задни части.
  Сега историята с т.н. „нов световен ред“ пак се повтаря, но от друго място , т.е. от САЩ с любезния припев от канцлера Шолц.
  Мили българи. сложете си очила, ако все още не виждате накъде пътува българския влак и помислете добре, не е ли време да се намери правилния коловоз?

 29. Простото да няма случайно жълт картон, иначе как да се обясни за продължаващите негови простотии…

  1. За жълт картон не знам, пък и не виждам нормален съдия в България, който да му го вдигне! Виж, жълта книжка има и то със сигурност, но някои хора я прибраха от регистратурата на лудницата и сега си правят пас!

 30. Уважаема професор Гълъбова,

  Време е да се активирате в професионално отношение.
  Съдбата на България е поставена на карта.
  Необходимо е спешно решение на парламента за обявяване за нищожна заповедта на Киро Простото, касаеща руските дипломати. Иначе….

 31. Просто Киро:
  – Бях пълен отличник! Само по руски имах двойка!

  ДАЙБАМАМАТИТЪПАДАЙБА! ДАЙБАМАМАТИПРОСТАДАЙБА!

 32. След абсурдът ПРАВИТЕЛСТВО в ОСТАВКА …???Все едно Управител на Фирма след уволнението му да сключва Договори !!!
  При Нас Лудницата е ПЪЛНА а се Чудим че имало ЛУДИ!!!
  П.П.- Дойдох…Видях…Каквото можах…ОСРАХ!!!

 33. НЕ МУ СЕ СЪРДЕТЕ.

  Снежните топки които се стовариха на главата му на връх Шипка разцентроваха мозъчните центрове на момчето.

  По интересно е поведението на шофьора на самолета и останалите политически сили.
  ОСЛУШВАТ СЕ!! И има защо.
  Как ли след войната ще бъде поделен светът и къде ще остане това парче земя наречено България??
  На кого да се кланят – на САЩ или на Русия?!!

  КИРЕТО ПОСТАВИ В ШАХ ЦЯЛАТА ПОЛИТИЧЕСКА КЛАСА !!
  Ще се наложи да бъдат свалени маските.
  Корнела не е съгласна с Кирето , но е готова да прави коалиция с него. СТРАННО!!
  ДБ обикалят като неопрасени свине къщата на Борисов, а русофила Копейкин мълчи грозно и зловещо.

  ДОБЪР ХОД НА ОТИВАЩИЯТ СИ ОТ ВЛАСТТА КИРЧО!
  СЛЕД НЕГО ПОТОП.

  1. Неуважаеми Крас,
   Как се нарича човек който лъже?
   Отнася се както за простото Киро, така и за Вас.
   Ако някой мълчи, то това не е д-р Костадинов. По-добре прочетете статията от Гласове:
   https://glasove.com/novini/kostadinov-deystviyata-na-kiril-petkov-sa-opasni-za-stranata-glavniyat-prokuror-da-predprieme-merki

 34. Отглеждат ги такива с филмчета на дисни и индоктринация от най-ранна възраст. ЛГБТ изроди

 35. Сами сме си виновни. Повече ум имат хората, които се занимават с кучешката популация. Те кастрират кучетата и ги връщат на улицата. Макар и кастрирани кучетата бранят територията си от бесните кучета идващи отвън. Ние прецакахме елита си, убихме го, качествени хора умираха в мизерия, други с последни сили едва успяха да се спасят в чужбина. Заменихме качествените хора със случайни парвенюта и откровени идиоти. Днес и кастрирани кучета нямаме да бранят територията. Само да имаше достатъчен брой качествени хора, такива като Киро, Бойко нямаше да смеят да се появят пред хора. Щяха да са смешни.

 36. Абе, аз друго си мисля, те тея, че са си цървули в Парламата, го знаем априори. Никои не ги взима на сериозно. Ама, да го еба, нали имаме нещо като армия и офицери, това ДАНС, кво беше?!
  Нема ли един достоен офицер или военен да му удари един шамар и да го арестува. Ей го, льотчика, ако беше мъж на място, спокойно, пред охраната, без оръжие, го хваща за ухото, изкарва го на жълтите павета, силен ритник в гъзъ и го заебава да си бърше окървавената гадна дзурла. БЕЗ ДА ГОВОРИ, само за ухото и в гъзъ, без насuлие, нали сме демокрация.
  Иначе по телавизоро са голема работа, и все генерали, абе полковниците изчезнаха.

 37. ЕДНОЛИЧНОТО ГОНЕНЕ НА РУСКИТЕ ДИПЛОМАТИ Е ПОЗОР ЗА ДЪРЖАВАТА НИ.ТОЗИ АКТ НА ЯВНА ВРАЖДЕБНОСТ КЪМ БРАТСКА РУСИЯ Е ДЕЛО НА НАЙ РУСОФОБСКАТА ПАСМИНА,КОЯТО СЕ НАМЪРДА В УПРАВЛЕНИЕТО НА ДЪРЖАВАТА,ЗАЛЪГВАЙКИ ЛЕКОВЕРНИТЕ ЗА ПРОМЯНА НА МОДЕЛА БОРИСОВ ЗА ДА СЕ ДОКОПАТ ДО ВЛАСТА.СЪЩЕВРЕМЕНО ДЕЙСТВИЯТА НА ТЕЗИ АБОРИГЕНИ ЛИШИХА ДЪРЖАВАТА НИ ОТ СИГУРНИТЕ ДОСТАВКИ НА ГАЗ,ЛИШИХА НИ ОТ НАЦИОНАЛНОТО САМОЧУВСТВИЕ ВЪВ СПОРА НИ С МАКЕДОНИЯ,ПРАВЯТ ОПИТИ ДА НИ ЛИШАТ ОТ МНОГОВЕКОВНАТА ОБЩА ИСТОРИЯ С БРАТСКА,СЛАВЯНСКА РУСИЯ.ПОКАЗАТЕЛНА Е ХВАЛЕБСТВЕНАТА СТАТИЯ НА ОНАЯ ТОРБА,ПЪЛНА С ЛАЙНА ОГНЯН СТЕФАНОВ,КОЯТО ЛЕЕ ДИТИРАМБИ ЗА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ,КИЧЕЩИ СЕ НАПРАЗНО С НЯКАКВА ВСЕОБЩА НАРОДНА ЛЮБОВ.ДА ИМ ПОКАЖЕМ НА ИЗБОРИТЕ,ЧЕ КАКТО ГЕРБ НА ЦЪРВУЛА,ТАК А И ПОДМЯНАТА НА ПРОСТОТО СА ДВЕТЕ СТРАНИ НА ЕДНА И СЪЩА АНТИ НАРОДНА МОНЕТА

 38. Този бесноват трябва да бъде спрян!Води държавата към война !

 39. Това с изгонването на руските дипломати не е идея на Киро! Той няма никакви идеи. Страхувам се, че ни приготвят за война.

  1. И двете деца на Байдън са наркомани; дъщерята, свръх-активна сексуално, е взимала общ душ с баща си. Бащата е вече сенилен (но контролиращ ядреното куфарче). Висшите евро-чиновници не струват повече. Нашето Про100киро е това, което е. Изводът е, че с този побъркан див западт всичко е възможно.

 40. Тошко Йорданов по нова обясни че това е „хрумка“ на Про100 Киро още във влака за Киев по гарите.
  Обясни и че и 70 е абсурдна цифра стига да няма ясни доказателства че извършват и шпионска дейност.
  Аз бих казал че Про100 изпълнява последни нареждания преди да си отиде, все пак трябваше да ни подготви за фронтова държава.

 41. Да не би и Киро да си тръгва с руските дипломати ,та затова да му привижда , че са 70.
  Афера , след Киро , за Бойко само суперлативи и мили обръщения трябва да използвате.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *