« Върни се назад Публикувано на 11.09.2023 / 13:20

ЕКСКЛУЗИВНО! ЛЪГАХА БОКО КАТО ЗА СВЕТОВНО НА СГЛЯДАТА В СОФИЯ! РАЗИГРАВА СЕ ФИЛМА „РЕЖЕМ ОПАШКАТА“, СИРЕЧ ДЪНКАТА! ПОРТНИХ ЦЕЛУВА ДРУГА РЪКА – НА ИВАН МИРИНСКИ, А НЕ НА БОРИСОВ! БОКО ПОСЛЕДЕН ЩЕ РАЗБЕРЕ КАК СА ГО ЛИТКАЛИ!

Днес на 11.09.2023 в 7:44 АФЕРА публикува:

Днес на 11.09.2023 АФЕРА публикува:

Както АФЕРА първа и единствена информира, тази сутрин на килимчето в централата на ГЕРБ в столицата бе привикан варненският кмет от ГЕРБ Иван Портних, който влезе при Боко Тиквата заедно с Красен Кралев и Емил Радев.

АФЕРА засне и два часа по-късно как тримата напускат обителта на ГЕРБ в София.

Ексклузивно АФЕРА засече, че на срещата при Борисов, на която е обсъждано кой ще бъде издигнат за кмет на Варна, е присъствала и … най-знаковата и най-мощната фигура от ДПС, която управлява в момента държавата!

АФЕРА ще ви разкрие и кой е човекът, който подпира Иван Портних – това е изключително знаковата фигура на Иван Мирински!

Засега филма, който се разиграва и ще се прожектира по „варненския екран“ е … да се отреже „опашката на гущера“ /демек, Дънката/, УЖ!, разкри „невидимия дрон“ на АФЕРА. И по този начин – да пребъде Портних.

Иван Портних е заявил пред Боко Тиквата, че бил „кристално чист“, хахаха! И че – забележете!, хахаха! – никога не бил ходил в хотела на Дънката „Капитол“! Щом Портних не е ходил в „Капитол“ и не живял в апартамент, предоставен му от собственика на „Капитол“, то какво да каже АФЕРА за Даниел Митов и куп още гербери, които не излизат от … „Капитол“

АФЕРА наблюдава с истинско задоволство как Боко очевидно и очевадно получава „реална“ информация „през крив макарон“ и как го литкат като за световно.

Истината, драги ни, Боко, е абсолютно различна!: Иван Портних сега целува друга ръка и тя не е твоята, Боко! Но, така е в живота, най-близките последни научават за изневярата. Това го очаква и Борисов за Варна.

А що е рекла АФЕРА, все е вярно!

Afera.bg

«