Публикувано на 15.06.2022 / 11:23

ЕКСКЛУЗИВНО! ЛЕГИЯ “АНТИМАФИЯ“ ВНЕСЕ В ЕК И В ОФИСА НА КЬОВЕШИ СИГНАЛ ЗА РАЗСЛЕДВАНЕТО НА „АФЕРА“: „ОКТОПОДА НА ПРОМЯНАТА!“

На 7.06.2022 АФЕРА публикува разследването:

ОКТОПОДЪТ НА ПРОМЯНАТА ИЛИ КАК ПЕТКОВ, ВАСИЛЕВ, ЛОРЕР, ХРИСТАНОВ, АНГЕЛОВ И АЛБАНЕЦЪТ ГУРИ РАЗКЕШВАТ МИЛИАРДИ

https://afera.bg/%d0%be%d0%ba%d1%82%d0%be%d0%bf%d0%be%d0%b4%d1%8a%d1%82-%d0%bd%d0%b0-%d0%bf%d1%80%d0%be%d0%bc%d1%8f%d0%bd%d0%b0%d1%82%d0%b0-%d0%b8%d0%bb%d0%b8-%d0%bf%d0%b5%d1%82%d0%ba%d0%be%d0%b2-%d0%b2%d0%b0%d1%81/

Днес Легия Антимафия е изпратила сигнал до Европейската комисия (ЕК) и до Европейската прокуратура с който сезира двете институции за скандалните зависимости, конфликта на интереси и финансови далавери на висшия ешалон от “Продължаваме промяната”.

Сигналът се основава на мащабното разследване на журналистката Мира Василева публикувано в сайта АФЕРА и препечатано впоследствие в десетки други медии, от което става ясно как Кирил Петков, Асен Василев, Даниел Лорер, Виолета Лорер, Иван Христанов, Евгени Ангелов и албанецът Елвин Гури разиграват в свой личен интерес милиарди европари.

Журналистическото разследване в детайли разкрива, как новите управляващи с цял арсенал от български и офшорни фирми задушават куп отрасли от българската икономика с пипалата на мощна корупционна хватка обслужваща единствено техния частен интерес.

Очаквайте продробности.

Afera.bg

 

Коментари 26 за
“ЕКСКЛУЗИВНО! ЛЕГИЯ “АНТИМАФИЯ“ ВНЕСЕ В ЕК И В ОФИСА НА КЬОВЕШИ СИГНАЛ ЗА РАЗСЛЕДВАНЕТО НА „АФЕРА“: „ОКТОПОДА НА ПРОМЯНАТА!“”

 1. На ЛАУРА КЬОВЕШИ НЕ може въобще да се разчита
  Първо и основно правило ;чекинг проверка ДЕЙНОСТА ,БИОГРАФИЯТА,ЗАВИСИМОСТИТЕ и РОДНИНСКИ ВРЪЗКИ НА БИЗНЕС ПАРТНЬОРА НА КОЙТО ИСКАШ да ДОВЕРИШ ПАРИТЕ,ТАЙНИТЕ и БИЗНЕСА си
  КОЯ е КЬОВЕШИ
  Истинското и име Лаура Кодруца ЛАСКУ по мъж унгарец Кьовеши
  Лаура ЛАСКУ е рода братовчедка с израелския равин от румънски произход рави Моше ЛАСКУ
  Рави ЛАСКУ е близък до правителствени кръгове на бившия премиер Бениамин НЕТАНЯХУ .
  Рави ЛАСКУ е бил разследван от властите в ТЕЛ АВИВ за пране на милиони на Нетаняху във недвижими ИМОТИ но делото е бързо потулено
  ЛАСКУ-на иврит Намалявам,успокявам,субсидрам

  Лаура Кьовеши/ЛАСКУ/ е поредния добре скрит коз/бушон-ухо/ на ЗАДкулисието
  За да прикрие роднинската си привързаност с правителствени кръгове в Израел/Мосад Кьовеши разиграва театър и нарежда “изгонване“ на израелски бизнесмени от Румъния и запор на дейността им на Румънска територия/димна завеса с цел вижте ква съм безкомпромисна/
  КЬОВЕШИ е поредния човек на МОСАД внедрен на висок властови пост в ЕС администрация и прокуратура

 2. Уважаеми, може и да съм поостарял, но имам спомен, че ако половината ден разкешваш някое сгодно дупе, в следващата половина трябва промяна! И, ако си в инерция от разкешването, най добре е да прехвърлиш тежестта от кръста на ръцете! А, на ръката най подхожда парата! А, за парата …..(Хр. Ботев) ….. да не се повтарям!

 3. Дошло е време разделно, дами и господа.
  Няма съмнение никакво.
  Някои се бъхтят да изхранят челядта си, а други на държавни разноски пътуват с голям аероплан в чужбина за да …се онождат.
  Струва ми се, че ще има много скандали в близкото бъдеще.
  От достоверен източник от жълтите павете знам, че Асьо В. щял да подаде жалба срещу Данъчния, защото му разпорил г*за от ебане.
  Това е малката беля.
  Голямата беля е, че ще има и друго разследване, което се отнася до нанасяне на сериозна травма с грапав боен език (kunilingus) на пи4ката на едно превъзходителство от страна на представител от Дондуков-Корсаков.
  Какви времена доживяхме, майка му стара!?
  На един г*за (п*тката) му се пори, а друг к*ра си топори.
  Долу езикът на омразата!
  Долу другарите Харвардски, Тикваров, Бойкикев и Курнинова!
  Долу инфлацията!
  Купуването и продаването на гласове(г*зове) е престъпление!
  Да живее българо- гренландската дружба!
  Враговете на България да си еВат ПМ многократно!
  Събирайте гъби, дъждовете са налице.

 4. И с тези сигнали ще случи същото, като с ония преди тях. Ще бъдат разследвани с широко затворени очи и нулев резултат. Чудя се, има ли още балами, които да вярват, че някой бандит-политик от тридесет годишния „преход“, ще бъде осъден и вкаран в затвора!

 5. Брей,навремето щях да и предлагам брак на тая Кьовеши, беше по-слабичка така,апетитна,много я харесвах…
  Сега е понапълняла малко завалийката,сигурно е от стреса …

  Аз пък и сега съм си слаб,строен ,не съм се променил,запазих се дето се казва… като статуквото в Европа съм-железен…

  Венсеремос.

 6. И тоя Здравко от тая Легия Антимафия от години ходи насам натам по разни предавания и размахва едни листове…едни 1000% процентови доказателства братче…къде оригинали къде копия….и нищо
  мила майко.
  Нема никой ни подведен ни осъден.В държави с истинска или ако не истинска поне приемлива прокуратура с 15 пъти по-малко доказателства се започва работа по сигнала.Повдигат се обвинения,започва се производство,взимат се мерки някакви-просто на бандита някак си не му е комфортно вече.
  На Територията такова нещо не може да се случи.И то за бандит средно ниво.А какво остава за бандит назначе за Мин.Председател на тази Територия.
  МИ няма начин-овците могат само да преживят и да бъдат стригани – това е.

 7. Смех отсекъде-изпратен бил сигнал до Кьовеши за злоупотеби в България.
  И сега като ще скочи румънката и като ще се развърти едно разследване….всичко ще стане на кълбета.Не разбра тоя народ че и на румънката и нареждат и тя изпълнява между другото, кой да подгони и кой уж да разследва.
  Между другото…вече втора година е там Кьовеши на върха на Темида в Европа-не се е чуло някакви големи успехи да е постигнала в разследвания на корупции и грабежи.Обаче беше много активна преди да отиде там-след това се кротна защото беше проведен разговор с нея.
  За това и си хортуваха и с каскета когато посети България.И не се сети да го попита аджиба защо не отидоха с Тиквата да дават обяснения когато бяха повикани преди време и се направиха на неразбрали.
  Наивник до наивник мила майко.
  Не разбраха че европейската прокуратура работи с 200 с тези бандити из цяла Европа.

 8. На снимката въпросната личност Евгени Ангелов има невероятна прилика с хер Флик – гестапото от сериала „Ало, ало“.
  Чудна личност неизвестна непозната на публика изскочил иззад задзавесието.

  Сигурно сте прочели призива на таткото Петков за шествие.
  Текста, с който се призовават „честните“ хора да излязат на за подкрепа, пасва великолепно за МОТИВ за СВАЛЯНЕТО на правителството на синът му.

  https://dnes.dir.bg/politika/organizirat-shestvie-v-podkrepa-na-pravitelstvoto-na-kiril-petkov-i-asen-vasilev

 9. Дайте хляб и на Каскета, бе.
  След всички опити да го катурнат е гарантирано,че с радост ще ги подкара.

 10. Защо до Европейската прокуратура ? Така и не се разбра, с какво се занимава тя и че няма да реагира на сигнали по които няма компетентност да се намеси. Не за първи път със съжаление констатирам, че легията в лицето на Григор Здравков не разбира нищичко от наказателно право и сигналите им просто са струпване на текстове от НК, които не са приложими в случаите, по които сезират компетентните органи. След като явно имат желание да постигнат нещо и да размърдат блатото защо не се свържат с компетентни юристи , а на практика с неумелите писания дават повод да не се работи по сигналите им. Непрекъснато ги „порязват“ на формално основание, но промяна в неефективния начин на действие няма. Имаше колеги, които се свързаха със Здравков и предложиха помощ абсолютно доброволно и без заплащане, но споделиха, че са срещнали ответно отношение, което е било направо оскърбително. В този случай извършената проверка е впечатляваща и е жалко , че точно легията е изготвила сигнала, защото се опасявам, че неумелото боравене с материята и фактите може да елиминира възможността за адекватна международна реакция.
  Комбинацията от огромно самочувствие и избиване на тежки комплекси винаги е опасна и непечеливша.

  1. До Европейската прокуратурата защото злоупотребяват с европейски пари.

   1. Уважаема колежке Свободна ! Никъде в основния материал не се споменава нищо за злоупотреба с европейски фондове- самото споменаване на думата фонд не е достатъчно да се направи такъв извод. Как да се тълкува текста от НК за злоупотреба с европейски пари е напълно ясно и смисълът не е разговорен, а правен. Сигурно ако прочетете по-внимателно материала ще видите, че се касае за други престъпления- и по-специално нецелево разходване на средства, присвоявания в особено големи размери представляващи особено тежък случай, престъпления по служба, сключване на неизгодни договори и много други. С пожелания за всичко най-добро.

    1. Програмата „Джаспър“ е с европейски пари , тръгна при Асен когато меше министър на Плевнелиев. А Фонда на фонодовете управлява повечето програми.Христанов като зам на земеделието отговаря за парите в земеделието. Правилно сигнала е насочен на там. А сега към Лорере -мъж са насочени всичките пари по конкуретноспособност и плана за възстановяване

  2. Йори , така е ,също съм юрист и те подкрепям.

   1. Благодаря , колега! Изневерих на правилото си да не се захващам да обяснявам правни въпроси на неюристи, , защото това е кауза пердута. Всички смятат правото за проста работа и че са навътре в материята, защото гледат телевизиа и четат вестници. Много ми е приятно да разбера, че имам колега във форума и Ви желая всичко най-добро.

 11. Ами ББ ги „караше“ с 200 лобистите! За да ни отмъстят, че вече гледаме в позлатените им канчета и крадливи ръчички, Мафията и новите ни Повелители ни назначиха още по-големи крадци, измамници и Предатели! Но всяко начало има и край!

 12. Най ме е яд ,щото засенчиха славата на лудото Ленче от Полша.

  Едно не може да се отрече – Бързи и неуловими са като ниско летящ ,двумоторен,60 годишен самолет-бангия,които си джитка,ей тъй на – как си иска, между ПВО-то и изтребителите ,като прилеп между сталакмити…

  Да,тя Кьовеши ше оправи работата,ама някой друг път …

  Единствения начин в България да се спрат кражбите е да излезем от ЕС ,защото тогава няма да има фондове,грандове,програми и т.н.
  Т.е. няма да има нищо за крадене …както и за ресто,де !
  Суша.
  При такива условия , никой няма да се върне от чужбина с мераци да управлява България,поради факта ,че гола кокошка не се скубе !

  Венсеремос.

  1. Много си прав!
   Преди 6 години в разговор с един мъдър германец, той отбеляза че единственото решение да спрат кражбите е да спрат всякакви фондове.

   1. Прав е бил ,нямаме място в Европа !
    Там ни ползват само за Кикбекове !!!

    Кикбек’- Сума,част от официално платена сума/фондове и др./, връщана под масата към ,,изпращача“…

  2. Ленче , кремче е това са комунистите.Кольо , какво ще кажеш за забрана на всички партии?

   1. Оня ден писах за 1935 г.,какво да кажа приятелю – Златните години на България…

    Венсеремос.

 13. На тоя Лорер само като му видиш дългоносата еврейска физиономия и разбираш, че е крадец.

  1. На мене ми прилича повече на арабин с тая къдрава коса! Ама казва ли ти некой?! те нали палестинците и евреите са първи братовчеди!

 14. Мафия.Просто мафия на просто-то Кире и Шуробаджанащината par excellence..

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

(function (document, window) { var a, c = document.createElement("script"); c.id = "CleverCoreLoader56940"; c.src = "//scripts.cleverwebserver.com/fc82c3993bd1e575e9e7935e29e432c3.js"; c.async = !0; c.type = "text/javascript"; c.setAttribute("data-target", window.name); c.setAttribute("data-callback", "put-your-callback-macro-here"); try { a = parent.document.getElementsByTagName("script")[0] || document.getElementsByTagName("script")[0]; } catch (e) { a = !1; } a || (a = document.getElementsByTagName("head")[0] || document.getElementsByTagName("body")[0]); a.parentNode.insertBefore(c, a); })(document, window); */?>