« Върни се назад Публикувано на 05.05.2023 / 11:05

ЕКСКЛУЗИВНО! КАКВО СКАНДАЛНО ПРЕМЪЛЧА МВР ДЕМЕРДЖИЕВ ЗА „ИЗРАЕЛСКИЯ ЕКСПЕРТ“! ВСИЧКИ КРИМИТА ОТ МВР СА ИЗГОНЕНИ ОТ ОГЛЕДА И ОТСТРАНЕНИ ДА СТОЯТ НА ПЪТЯ, ЗА ДА МОЖЕ ЧАСТНИКЪТ „ИЗРАЕЛСКИ ЕКСПЕРТ“ САМ ДА СЕ ВИХРИ НА ОГЛЕДА!

МВР Демерджиев пред парламента:

…Не знам, дали този човек /б.р. „израелския експерт“/ е експерт. Знам, че е имало такъв човек. Изяснявам как е заведен на мястото на инцидента. Този човек е пристигнал в България на същия ден, в който е избухнал взрива. Какво е правил там, трябва да ви отговори наблюдаващия прокурор. Аз не мога да ви дам повече данни…“

Кой е „израелския експерт“ АФЕРА първа и единствена разкри:

На 03.05.2023 АФЕРА:

Като преди това зададохме от упор въпросите какво прави този „израелски експерт“ на мястото на огледа и кой го е допуснал недопустимо:

СЕГА ДА ПОПИТАМЕ БРУТАЛНО МВР МИНИСТЪРА ДЕМЕРДЖИЕВ – ЗАЩО СКАНДАЛНО ПРЕМЪЛЧА В ПАРЛАМЕНТА ТОЗИ СКАНДАЛЕН ФАКТ!:

АФЕРА РАЗКРИ, ЧЕ ПО ВРЕМЕ НА ОГЛЕДА НА ТАКА НАРЕЧЕНИЯ „АТЕНТАТ“, ВСИЧКИ СЛУЖИТЕЛИ НА МВР СА БИЛИ ОТСТРАНЕНИ, ИЗВАДЕНИ СА ОТ ПЕРИМЕТЪРА НА МЕСТОПРЕСТЪПЛЕНИЕТО НА КОЕТО СЕ ПРАВИ ОГЛЕД, ЗА ДА ОСТАНЕ … САМ!!!!! – ТАКА НАРЕЧЕНИЯТ „ИЗРАЕЛСКИ ЕКСПЕРТ“!

ЗАЩО МВР ДЕМЕРДЖИЕВ СКРИ ТОЗИ СКАНДАЛЕН ФАКТ?!

АФЕРА разкри, че служителите на МВР и криминалистите са били накарани да напуснат огледа, за да остане на терена сам!!! „израелският експерт“ Моше. Служителите на МВР са били отстранени да стоят на пътя!!!

Кой, МВР Демерджиев, нареди това?! Защо криеш и мълчиш?!!

Кой отстрани МВР кримитата от огледа, за да трамбова там някакъв частен бизнесмен, легендиран като „израелски експерт“?!

Защо криеш и мълчиш, бе, МВР Демерджиев?!

КАЖИ, БЕ!

Както вече писа нееднократно АФЕРА, цялото разследване и оглед са напълно компрометирани. Защо ли? Вече написахме и КОИ имат сметка от това!

Веселина Томова

професор по изпреварване

«