Публикувано на 04.07.2022 / 18:20

ЕКСКЛУЗИВНО! ЕТО ГИ СЪЩЕСТВЕНИТЕ ПРАЗНИНИ В БИОГРАФИЯТА НА „МАЛКИЯ АТАНАСОВ“, КРИТИ ДОСЕГА! САМОЛАНСИРАЛИЯТ СЕ КАТО ОТЯВЛЕН АТЛАНТИК АТАНАС АТАНАСОВ ДЪЛЖИ ВСИЧКО НА ВТОРО ГЛАВНО УПРАВЛЕНИЕ НА ДС, ПОДПИСВА ДЕКЛАРАЦИЯ ЗА СЪТРУДНИЧЕСТВО И СТАВА СТУДЕНТ С КВОТАТА НА БКП, БЛАГОДАРЕНИЕ ПАК НА ВТОРО ГЛАВНО

Счетохме, че е крайно време да се хвърли светлина върху истинската същност, самоличност, вяра и убеждения на „явлението“ народния представител Атанас Петров Атанасов (ДСБ). Причината е, че лицето през последните няколко месеца прекрачи редица червени линии, потъпка всякакви представи за професионална и човешка етика и надмина в антибългарските си действия всички известни и предполагаеми агенти за влияние на чужди разузнавателни служби.

Под прикритието на прозападен политик, лицето Атанасов атакува многократно и целенасочено целия сектор за сигурност, особено там, където няма позиции за пряко влияние чрез близки нему служители.

В тези си действия, Атанасов и компания, не се посвениха да клеветят и дори да цитират цели пасажи от секретни стенограми на КСНС, МС и ресорни комисии на НС. Горното беше придружено от непрекъснати „експертни“ мнения и призиви на приближени военни и политически коментатори и анализатори, които лансираха данни за русофилията на сектора за сигурност и държавния апарат и призоваваха за действия в подкрепа на Украйна.

На практика обаче, реалният резултат от действията на лицата, водени и инспирирани от Атанас Петров Атанасов, по ирония винаги се изразяваше в излагане на опасност именно на тези служители от сектора за сигурност, които участваха в мероприятия в подкрепа на Украйна, съгласно решенията на НС и постановленията на МС. Тоест, с действията си, въпросната, предполагаемо про-атлантическа, група постоянно застрашаваше българските усилия за изпълнение дори на базовите ангажименти на страната ни като член на ЕС и НАТО. Всеки път с изказванията си, лицето Атанасов и компания, привличаха вниманието към проекти, които вече се реализираха и такива, които предстояха да започнат.

Тези констатации са плод на няколкомесечни обективни наблюдения и анализ и не се дължат на обичайната ни професионална мнителност и предпазливост. Тези изводи се потвърждават от резултатите от дейността на Атанасов и групичката около него, чийто единствен реален принос към Украйна се явяват онези прословути 100 (сто) чифта термо-чорапи, дарени от народния представител Мирчев в едно украинско село.

За да разберем действията и мотивите на Атанасов, самолансирал се като отявлен атлантик, ще бъде необходимо да запълним някои много съществени празнини в биографията му.

Правим го с пълното съзнание, че и ние нарушаваме професионалната етика. Считаме го обаче за необходимо, тъй като „явления“ като Атанасов са емблематични за прехода и основна причина за неуспеха на същия този преход. Не е възможно да се гради бъдеще заедно лица с миналото на Атанасов, който продължава да замъглява политическото пространство и да не оставя възможности за развитие на по-млади, образовани и действително прозападни политици.

Атанас Атанасов е син на Петър Атанасов. Бащата е бил сътрудник на ОУ на МВР-Русе-ДС – управление II. Преведено на обикновен език, бащата на Атанасов е бил успешен сътрудник на Областното управление на Второ главно управление на Комитета за държавна сигурност (ДС) в Русе.

След не особено успешните резултати от обученито си в техникума по ЖП транспорт в Русе, Атанас Атанасов се оказва с минимални шансове да влезе в университет. Обръща се за подкрепа към баща си, който логично моли за помощ ръководещия го офицер от Второ главно управление на ДС (ОУ в Русе) Марин Н.

Офицерът от Второ главно Марин Н. реагира положително на молбата на бащата и съдейства на Атанас Атанасов да влезе в СУ „Климент Охридски“ по партийна линия (квотата на БКП).

Атанас Атанасов („малкият Атанасов“, както го нарича първият му ръководител) на свой ред подписва декларация за сътрудничество и се доказва като „особено активен през студентските си години“.

След завършването следва частично известната биография – съдия и прокурор в комунистическата правораздавателна система и директор на районната дирекция на Министерството на вътрешните работи в Разград, вече след промените.

В Разград се констатират и няколко комични случая с „малкия Атанасов“.

Емблематичен е опитът му да провери на пост заспал служител на МВР и да му вземе оръжието за назидание. Полицаят се буди и нанася побой над директора си, тъй като не го разпознава в тъмното. Случаят е потулен, пак с вездесъщата помощ на бившето Второ главно управление на ДС (вече НСС).

Част от делата на баща и син Атанасови биват унищожени още при първата вълна на прочистване на архивите в периода 1989-1992.

Остатъците от материалите за себе си и баща си, Атанасов опитва да доунищожи в периода, който прекарва инсталиран пак по партийна линия в ръководството на Националната служба за сигурност (наследник на Второ главно на ДС и сегашен ДАНС).

Макар че не го знае, Атанасов не е успял да заличи всички следи за активното си сътрудничество с ДС. Този му неуспех е нормален. Все пак никога не е бил оперативен работник. Факт обаче е, че основните дела (личното и работното) са ликвидирани, което е гаранция за успешното преминаване през проверките до момента.

Тук, разбира се, Атанасов не е изключение. Много дела от ДС и РУ-ГЩ бяха унищожени и принадлежността на много хора към службите на НРБ беше скрита. Но никой от „скритите“ не се отличава с такава безпардонна наглост да се презентира постоянно като радетел на ценностите, срещу които доста ефективно се е борил и то заедно с баща си. Никой от “скритите” не се позиционира като толкова яростен противник на режима, на който дължи всичко.

Отделна и много интересна глава представляват игрите на Атанасов с разузнавателните служби на САЩ и Великобритания, които сравнително бързо губят интерес към лицето поради доказаната му негодност и нелоялност.

Той обаче успява и до ден днешен да се харесва на политическите секции в няколко западни посолства основно с правилната си риторика. На дела обаче, Атанасов няма принос и реализация за нито един реален прозападен проект. Нито един…

Възникват много въпроси. Като например: В чий интерес е цялостната дейност на един от най-успешно прикрилите се и оцелели ревностни и наследствени сътрудници на Второ главно управление на Държавна сигурност?

Забележка: Марин Н. е в добро здраве, както и някои други живи свидетели на развитието на Атанас Петров Атанасов.

По – нататъшните ни действия ще бъдат в пряка релация с действията на господин (другаря) Атанас Петров Атанасов.

Предлагаме, като начало да приключва с ролята (прикритието) на прозападен, проатлантически, проамерикански и прочие защитник и радетел на евроатлантическата ориентация на България. Освен ако не даде по-логично и по-битово обяснение за действията си. Като например, че това му е хранителната среда и с тази роля се препитава. Ще го разберем. С хора работим и разбираме от мотивация.

Предлагаме също така да приключва и с ролята на експерт по национална и други видове сигурност. Лицето е доказано некомпетентно, дразнещо и вредно в тази си роля.

Всичко ще зависи от Атанасов. Както и тогава… Преди да влезе в СУ.

Изборът е бил – да учи или да подпише декларация за сътрудничество с Второ главно управление на ДС и да стане студент с квотата на БКП…

О.р. полк. Пенчо Кулев, експерт по международна сигурност

 

Коментари 53 за
“ЕКСКЛУЗИВНО! ЕТО ГИ СЪЩЕСТВЕНИТЕ ПРАЗНИНИ В БИОГРАФИЯТА НА „МАЛКИЯ АТАНАСОВ“, КРИТИ ДОСЕГА! САМОЛАНСИРАЛИЯТ СЕ КАТО ОТЯВЛЕН АТЛАНТИК АТАНАС АТАНАСОВ ДЪЛЖИ ВСИЧКО НА ВТОРО ГЛАВНО УПРАВЛЕНИЕ НА ДС, ПОДПИСВА ДЕКЛАРАЦИЯ ЗА СЪТРУДНИЧЕСТВО И СТАВА СТУДЕНТ С КВОТАТА НА БКП, БЛАГОДАРЕНИЕ ПАК НА ВТОРО ГЛАВНО”

 1. полк. Кулев, моля да замените термина „явление“ с термина „недоразумение“

 2. До Велко Кънев:Приятелю Велко,аз съм работил по въпроса с кредитната карта на жената нагнома.Не бих се нерви рал да пиша за друг,но за този отпадък знам много.Тез мангизи беха от Поли Пантев, картата я намери Киро Японеца той е жив може да разкаже,но защо не го разказва Б.Бонев ??

 3. АТАНАС АТАНАСОВ е човека който скрива и унищожава ДС досието на Каракачанов/Шкембевойвида/като сътрудник на службите агент“Иван“ 6-то ДС 3 отдел

  1. Въобще не е скрито досието на агент „Иван“, има го на сайста на комисията оп досиетата и отдолу е подписа на водещият офицер: ст. лейтенант Н. Новев……Гледал съм го лично……Може нещо друго да е унищожил, което го вярвам….

 4. Пуделчето Наско как само настървено гледа стиснал гигантски юмруци .
  От злоба и омраза очите му са изхвръкнали .
  Гаден тип, но … любим на Корнелинка и помиярите около нея .

 5. Да се запомни веднъж-завинаги:
  АНТИКОМУНИСТИ не са Атанас Атанасов, Бойко Борисов, Георги Марков, Надежда Нейнски, Кристалина Георгиева, Меглена Кунева и всички подобни.
  АНТИКОМУНИСТИ СА ИЛИЯ МИНЕВ И ПЕТЪР ДЕРТЛИЕВ!!!
  P.S. Марчето и Мария пожелават слънчев ден на всички аферисти. Повтаряме- на всички! (И на лоши, и на добрички.) 😉

  1. Благодаря и на теб все добри неща !
   На мен ми пожелай Наслука,защото отивам за риба !

 6. Няколко пъти,слагам това видео,но мисля че,сега е най-АКТУАЛЕН,ето подлогата атанасов,това са машите на колонизаторите….
  Говорейки свободно със ДЖОН ПЪРКИНС,уникално интересно!
  https://youtu.be/MiD38Pn59tM

  1. Джон Пъркинс е висока топка за 99.9% от популацията. То е все едно да дадеш на детенце от предучилищна възраст интеграл. За него това е едно чингелче, а ако е по крива ще реши тоя първолак, че това е буквичката „ф“. 🙂

   https://www.youtube.com/watch?v=8PKTJzG7O44

 7. КОМЕНТАРА Е НА ВИСОКОУВАЖАВАНИЯ ОТ МЕНЕ,ГЕОПОЛИТИЧЕСКИ АНАЛИЗАТОР БОЯН ЧУКОВ!!!
  Боян Чуков: „От коментара на Лавров за изгонените руски дипломати и сътрудници става ясно, че дипломатическото присъствие на РФ в България ще бъде символично. В същото състояние ще бъде приведен и нашият дипломатически състав в Русия. Предвид последните коментари в руските централни телевизии на драмата с „руските шпиони в България“ е очевидно, че руското обществено мнение се подготвя да третира нашата страна наравно с Литва, Латвия и Естония. Естествено, с всички произтичащи от това пренареждане за нас негативни последствия. Пределно ясно е, че Кирил Петков изпълни чинно една от поставените му задачи от неговите куратори. Кои са те, както казват руснаците, „козе понятно“. Постигнато е практическо блокиране на двустранните отношения. През есента, когато инфлацията ще придобие двуцифрово значение, а зареждането на личния автомобил на бензиностанцията започне да изглежда като забавление за милионери, то изтрезняването на биомасата ще настъпи моментално и болезнено. Аритметичните фокуси и балони с прекрасния бюджет и енергийната диверсификация ще се спукат и ще го усетим по полупразния хладилник. Ниските цени на руските енергийни суровини поддържаха във форма индустрията на Европа. Германия в икономически план се срива методично. С нея се срива и ЕС, който е в режим на дълбок фадинг. Източна Европа се превръща в сива зона. Балканите ще бъдат бойно поле между глобални и регионални фактори. На Балканите ще се сблъскат остро британският и руският проект. Турските амбиции ще нараснат, защото САЩ и Русия спряха турския военен скок в северна Сирия. Анкара е с много силни позиции в Босна и Херцеговина, Косово, Албания, Северна Македония и България. Ердоган в новата геополитическа ситуация ще преследва още по-настойчиво своите неоосмански амбиции. Турция показа, че може да се справи с Финландия, Швеция и НАТО. Ердоган постави условия и на САЩ, които отдавна не са в най-добрата си форма. Руският и британският проект са антагонистични още в Средна Азия и Закавказието, където Турция има влияние и амбиции. Очевидно е, че Москва, Лондон и Анкара ще премерят своите сили на Балканите, в Средна Азия и Закавказието. Дребните „риби“ като България в тази битка ще бъдат удобни за договаряне в пакетни сделки. Истеричната евроатлантическа лоялност и раболепие на София могат да изиграят фатална роля за бъдещето на България, която все повече има вид на хипнотизиран заяк пред питон. Всеки от глобалните, регионални, че даже и локални фактори играе за себе си, единствено ние играем само за своите куратори. Затънали в кокошкарски политически игрички ежедневно затриваме България. Парламентарно представените партии играят с много къс хоризонт и се стремят предимно да захапят кокала. Типичен пример за подобна елементарна игра е Корнелия Нинова, която дори не вярва на това, което тя и нейното клоунообразно обкръжение каканижат по медиите. БСП обикна ДБ и ПП, защото всички са от едно и също котило, с един и същи остапбендеровски профил, и усещат, че техните политически гастроли вървят към неприятен за тях завършек. Колкото и парадоксално да звучи, всъщност Слави Трифонов извърши истински подвиг като дръпна черджето под краката на ПП. Така Слави развали баш евроатлантическата и персонална далавера. Слави, единствен от коалицията, каза истината и имаше смелост да действа. Кабинетът „Петков“ заедно с парламентарното мнозинство, което го подкрепяше, се оказаха едни от най-продажните в най-новата ни история.“

 8. казват че бог никога не греши проблемът е че никой не знае промисъла ,хаха не знам къде са тъпаците хаха

 9. Изключително силно желая да спася мъдрият и безкрайно търпелив български народ от ген. Гномчев и заради това вече имам план как да го направя.
  Ще стана член на ДБ и отначало ще опъна Ристьо, който е много по-жизнерадостен от мумията на име Фетина Шотева, която като я видя ми умира к*ра за два дни, и веднага отивам да си лея куршум.
  След сеансът по онождането на бойкикхралупата, Ристьо ще се похвали на Гномчев и неговия стар пе**растки з@дник ще завибрира от разказа на Мравояда.
  След това пътят ми ще бъде открит и ще го уморя от еВане, като истински кулски нерез ще му го натегля в доносническия пърдялник.
  ОФ, ако четеш, не се възбуждай, а се подмий добре и може да се запишеш за уморяване.
  Драги ОФ, да ти го н@пр@ск@м в парапета, за който са се държали другарите Димитров и Червенков !

   1. В смисъл???
    Нерде Ямбол,нерде Стамбул???
    Виж тези коментари не са за дебили,анадунму???

   2. Смех, ако аз съм като гнома, ти тогава си като п*тката на майка му.

 10. Никога не съм се съмнявал в истинската същност на лицето Наско. Най-яростните антикомунисти са отрепки от рода на Наско, Мавъра от драгалевци, Тиквата-тулуп, Иво Минджев, Посран Паси, Г. Марков, Ф. Д. и стотици още подобни на тях мръсници и майкопродавци, явни и прикрити, ползвали се докато могат и им изнася от оная гадна БКП! Не че всичко и беше наред. Доста от тях все още лапат тайно по тая линия! Някои станаха и гейерали! Що хартия се изгоря през 1989-91-ва, бедна ви е фантазията! Та, джуджето Хаяско е запазил някои умения от онова време и ги приложи към Б. Бонев преди време. Към кого още – остава тайна. Наполеоновият комплекс у нас се вихри с пълна сила, всеки може да изброи поне на едната си ръка едни много напористи джуджета!

 11. Мащабен антибългарски протест в Скопие: „Българският фашизъм-европейска ценност“, „Въшки“, „Татари“! Е..л съм ти майката ЕС“ и „Българи фашисти“: Хиляди излязоха на протест срещу френското предложение в Скопие Обидни и вулгарни скандирания срещу Европейския съюз и България се чуваха снощи по време на втория протест пред сградата на македонското правителство срещу френското предложение за започване на преговори на РС Македония за членство в ЕС.

  „Българският фашизъм-европейска ценност“, „ЕС, е..л съм ти майката“, „Въшки“, „Татари“ , „Българи фашисти“, „Европа подкрепя върховизма“.

  Това бяха само част от плакатите. Представителят на „Македонския манифест“ още в самото начало призова присъстващите за минута мълчание за „жертвите от българския фашизъм в Македония“. След това отправи вулгарни обвинения срещу Европа, която нарече „к…а“. Той призова предателите като „Ковачевски и Пендаровски да бъдат изпратени в София или при Макрон“. https://epicenter.bg/article/Mashtaben-antibalgarski-protest-v-Skopie–quot-Balgarskiyat-fashizam-evropeyska-tsennost-quot–quot-Vashki-quot–quot-Tatari-quot-/286685/7/0

  1. Каквото правеха с Украйна, да ги настройват срещу Русия, същото с Македония спрямо България.
   Къде са политиците ни?
   Цялата продажна медийна машина е безидеологична, саката, и с огромни претенции.

 12. Според Вацев България ще обяви война на Русия през септември за да услуги на НАТО . Цялото интервю в скандално нет

  1. Октомври 2022 година
   СЪРБИЯ се готви за мащабна ВОЙНА с КОСОВО

 13. Само че Атанас Атанасов гнома ще влезе във историята ,не само като върл антикомунист и русофоб .Но и със националното си предателство по вдигане на ветото за Република Северна Македония .И не само той . Изиграха ни за Северна Македония! Българските политици предадоха българския национален интерес Всички партии и депутати, служебните кабинети на Янев, правителството на Петков и президентът Радев, които работиха за падане на ветото, вече носят тежка отговорност пред историята. И ще се покрият с вечен позор, ако приемат модифицираното френско предложение Полиците в Скопие постигнаха всичко в защита на своя държавен интерес, докато българските овластени дърдорковци проиграха всичко. От Скопие научихме, че т. нар. френско предложение вече е модифицирано и дори ефимерните гаранции, които съдържаше в своя първоначален вид – относно историческите въпроси и езика – са заличени и изтикани в миманса. Изиграха ни за Северна Македония. Очаквано. Предупреждавахме как точно ще се случи – пункт по пункт. Но родните йесмени и политическото безгръбначие, населяващо парламент, правителство и президентство, поощрявано от всевъзможни служители на чужди интереси и грантояден планктон в публичното и експертното пространство, си правеше оглушки през последните години. Всичко, което сталинизмът, комунизмът, СССР и родните майкопродавци от БКП изфабрикуваха – „македонска история“ и „македонски език“ – е вече възведено в европейска норма, легитимирано и подпечатано с печата „вярно“ на европейската интеграция. Вие си обяснявайте, че св. Климент Охридски, цар Самуил, братя Миладинови или Гоце Делчев са българи – Скопие постигна признание от Европа и Брюксел, че са „македонци“. Историческата истина, фактите и документите са без значение – тях Европа не ги разбира и не иска да ги разбере. Не за друго, а защото не се отнасят до Елзас и Лотарингия, до валонския език или до Каталуния. Глуповатата опорка, с която залъгваха лапнишараните у нас – трябвало да клекнем, за да не дадем Северна Македония в лапите на Путин, е нищо повече от уловка, пълнеща главите на геополитическата запалянковщина из социалните мрежи. В крайна сметка всички партии и депутати, служебните кабинети на Янев, правителството на Петков и президентът Радев, които работиха за падане на ветото, вече носят тежка отговорност пред историята. И ще се покрият с вечен позор, ако приемат модифицираното френско предложение, показвайки нагледно как се проиграват националните интереси. https://epicenter.bg/article/Politsite-v-Skopie-postignaha-vsichko-v-zashtita-na-svoya-darzhaven-interes–balgarskite-dardorkavtsi-proig/286693/11/0

 14. Не е нужно да разказвате с подробности, то и така е очевадно, че гномът е нагаждач и подлизурко! И не е само той! Цялата държава е превзета от нагаждачи и подлизурковци!

 15. Жалкото и посредствено същество не се променя с промяната на общественото устрйство, то само се адаптира (по-точната дума е „нагажда“); има толкова много други примери за това.

 16. „Така значи…Пропуските в биографията са по-важни от самата биография.“- помисли си Марчето, заспивайки доволна след умозаключението, което направи. 😉

 17. За американците важи принципът „Може да е кучи син, но да бъде наш кучи син“. То не е само този. Всичките аналлизатори, които са неизменно по екраните са от тоя сорт.,

 18. Средното си образование този човек е завършил в техникум по ж.п. транспорт- там отиваха ученици със средни оценки. В нашият град това у-ще не се славеше с добра репутация.

 19. Така е! Най отявлените „комунисти“ станаха после „анти“.Нормално за нагаждачи и кариеристи.Нинова да не е по различна? Параграф 22 книгата го е описала в епизода със стареца в публичният дом:“когато дойдоха немците бях отявлен фашист,като дойдоха американците станах антифашист“….Като рибите с прилипало.Съвест,морал,постоянство,вярност,саможертва?? ??Не и от подобни.Тоя педераст Кокорчо слушах как на война ни праща-а дали той ще даде пример? Не разбира се.С тия розови бузки само да се изцапа с кал и ще се разреве,камо ли ако снаряд избухне близо.Туй е за говедата тоест народът.Но да се върна за тоя гном….кръгла нула.

  1. Гномът ще остави черни страници в историята на контраразузнаването, в резултат на неговото царуване. Тогава много честни и почтени служители я напуснаха и назначиха неопитни млади аматьори. Седмица през седмица, още в петък, пътуваше редовно до Лудогорието по софри, доклади и авантюри… Но това са пикантерии, същественото е разбиването на контраразузнаването, въпреки въведените нови технологии..!

 20. Прелюбопитен момент е, че монтира камера на президентската резиденция да записва, кой посещава президентшата, когато президентът е по държавни дела. Освен това измъкна от англичаните ГДР-ското досие на Антонина, за да изнудва президента. Има и и още…

  1. АНТОНИНА СТОЯНОВА докато учи в Германия вербована от ГДР службите “ЩАЗИ“
   Задачите да съблазнява и СПИ с швейцарски и ФРГ бизнесмени индуструиалци за да измъква тайни за бизнес проекти на територия ГДР/СИВ и да ги снася на ЩАЗИ ,сиреч Антонина е нещо като Мата Хари на ЩАЗИ/КГБ /ДС

 21. Има някои бели петна в биографията му. Как отмъкна милиони долари от наркотици с помощта на Соколов. Освен това е педерастче по данни на израелското разузнаване. Не е разказано как прикриваше групи за контрабанда на наркотици и оръжие срещу заплащане. Костоф знае повече по въпроса.

 22. Браво, Афера! Долна твар!
  И… пак ще хакнат сайта, ма вие си го знаете това. И пак браво!

 23. Много добро.
  А сега разкажете и за други подобни: Доган, КоКошлуков, Йордан Цонев, Спас Гърневски и много, много други.

 24. Пуделчето Наско е деен, активен участник в розовите гащници барабар с Павиана Ристю .
  Тези добитъци са на хранилката на Соросоидния Иво .

 25. Гнома е за утилизация, тотална, и всичко свързано с него до 9-то коляно !!!

 26. Веске,за този отвратяга не е лошо да се изкаже Бонев Особено за кредит картата на жена му дето яоткраднаха циганетата в мол. С 5 милиона дол.наличност.

  1. пич, няма така кр.карта в света !!! има безлимитни (неограничени,) ама с 5 млн. юес $ лимит, айде холан, посмали манго …..

  2. Жена му уреждане осиновявания на българката за американци. От там са й кинтите

 27. Един рядко противен тип, за който не видях как се е добрал до званието генерал. По- важното е как на такъв противен тип с такава биография са гласували доверие все пак толкова хора. Няма ли в главите български малко аналитичен ум, който да разделя зърното от плявата, най-гадните престъпници от читавите. Ето една възможност да видите каква е била Русия през вековете и как едно тъпо копиле, на което му поднесоха на тепсия една държава и един народ показа невероятна тъпота като повтори друг кретен, че е бензиностанция с ракети, за което всички партийни вождове мълчаха като дебили.
  Российская империя – история на карте https://www.youtube.com/watch?v=CT5FBnzkSBc

  1. Извинявам се за невежеството си, та да попитам, понеже не знам: може ли да станеш генерал, без да си бил преди това полковник, майор, капитан?

   1. Може. Класически прмер за страната на неограничените възможности. Иван костов, респективно Пешо Коня произведоха варненския бракоразводен адвокат Димо Гяуров директно от ефрейтор в Генерал-майор, по целесъобръзност,за да може да заеме длъжността началник на вънщното разузнаване.
    То гниенето започна много преди това. Още от времето на Зелю Зелев.

 28. Нищо чудно!!!
  Природата е надарила др. Гномчев с ръст, който предполага предназначение за лапане на пи6ки и близане на п*тки.
  Носят се слухове, че при опитът му да провери на пост заспалия служител на МВР и да му вземе оръжието, „малкият Наско“ по стар, унаследен навик му е лапнал пи6ката, така както е събуждал някои известни големци по онова време.
  Сега др. Гномчев успешно реализира свиркаджийския си опит от времето на социализЪма, пречупен през призмата на „евроатлантическите ценности“, т.е. пак лапане на пи6ки и лизане на п*тки, които не се наричат грубо както тогава с названията к*-р и п*тка, а „dick“ и „pussy“.
  Лапането на dick и лизането на pussy облагородява др. Гномчев и го извисява високо над плебейската маса, мислещи само как да си платят сметките за тка и водата , и как да си купят нещо по-евтинко за ядене.
  Лошото е това, че в ръководството на ДБ не е само един агент…
  Наско, гномче, знаеш ли колко свирки още ще направиш, сладурче?
  Да те еВа в жабешките очички !

 29. Сега обаче служи на цру, безкористно е влюбен в нато и е първокласен българофоб! Заради изроди като него е имало Народен съд, Белене, Ловеч и други превъзпитателни институции!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *