« Върни се назад Публикувано на 29.12.2017 / 11:03

„ЕКСКЛУЗИВНО“ „БОКО АНГАЖИМЕНТА“ ОСТАВАЛ В СОФИЯ. НА 1 ЯНУАРИ ОЧАКВАЙТЕ ВТОРОТО ПРИШЕСТВИЕ

БОЙКО БОРИСОВЕКСКЛУЗИВНО В ПИК! Борисов остава в София за Нова година

Това е „фундаментална“, „ексклузивна“ „новина“, която имаме, като това, което имаме, по лексиката на другия „гуру“ на придворната ДЖУРналистика – оня с особената форма на главата.

Борисов бил поканен, майко мила, от федералния канцлер на Австрия, обаче той оставал в София за Нова година, брех, мама му стара.

Ама как тъй остава в София, бре, тойзи галактически Пътеводител, ние чакаме да се извиси Вселената да управлява, пък той оставал в София, тюх да му се не види, макар…

Ангажименти в София на първи януари обаче са възпрепятствали Бойко Борисов и най-вероятно той ще събере най-близките си хора у дома за празника. Както вчера ПИК съобщи, за разлика от натоварената програма на премиера Борисов, държавният глава Румен Радев е намерил време, за да заведе своята съпруга в Австрия за Новогодишния концерт на Виенската филхармония“, „ексклузивно“ се пенят придворните.

Не е истина в каква медийна фалшива смрад живуркаме. На 1 януари може и за Бог да провъзгласят, за второто пришествие на Христос, новият Месия – „Боко Ангажимента“.

Afera.bg

«