« Върни се назад Публикувано на 20.03.2023 / 20:06

ЕКСКЛУЗИВНО! „АФЕРА“ БЛЪФИРАЛА, ЧЕ ИМА ЗАПИСИ ОТ „ПЪТЯ НА КОПРИНКАТА“? ЕТО ГИ, „ЗЛАТЕН“, ЗАПОЧВАМЕ! КАКВО КАЗА ПРЕЗИДЕНТЪТ, ЧЕ ПИПАТЕ ОТ „БЕЛОТО И КАФЕВОТО“? А 250 К НА МЕСЕЦ, НАЛИ? ОТ ГДНП ДОКЛАДВАХА ЛИ В КАБИНЕТА ТИ СЪБРАНОТО ИНФО ЗА „АФЕРА“? КАТО ПОЛЗВАШ ЗАПИСВАЩО УСТРОЙСТВО, НЕ МОЖЕШ ДА ПОЛЗВАШ ТАПА СРЕЩУ ДРУГИЯ ОБЕКТ, ГЛУПАКО! /ЗАПИСИ!/

До АФЕРА достига информация от брилянтни вътрешни източници в Президентството, както и от „невидимия дрон“ на АФЕРА, че Веселина Томова блъфирала, че притежава записи, разкриващи корупцията на „Пътя на Копринката“.

Запомнете!: Веселина Томова никога не блъфира и не пази никого!

Това, че отборът на „зелените чорапи“ е изпаднал в паника, за това точно коя далавера е хванала, чула и за която разполага със звук и картина Томова, си е тяхна работа.

„Зелен чорап“, спомняш ли си, когато твой човек с прякора „СМС“-а, ти докладва за това, че другите двама от „Пътя на Копринката“ са започнали да пипат от „белото и кафевото“,  ти какво му каза?

„Златен“, /б.р. АФЕРА вече оповести, че новия прякор на Копринков е „Златния“/, спомни си кой те предупреди в кабинета, че ако не престанеш да рекетираш един мастит строител за няколко милиона, ще те опердашат насред площада!

„Златен“, спомняш ли си как с милиционерската лека мома измислихте схемата за доклада от МФ с фалшиви констатации за кофти бюджет, за да теглите заеми да разплащате „асфалта“ срещу 20 % комисионни?

„Златен“, спомняш ли си как беше облечен, когато „чичо ти Гошо“ /б.р. Г. Г., на когото Копринков вика „чичо Гошо“/ ти даде списъчето с нашите момчета касички и как смешно се оглеждаше преди да влезеш на седянката?

Запомни от АФЕРА едно!: Колкото и да усилиш телевизора  и да седиш в десния край на масата (близо до телевизора), съществува метод за разделяне на звука. Те! Ти сега ще чуеш.

Запомни и друго!: когато използваш записващо устройство, не можеш да използваш тапа срещу другия обект, който те записва, глупако Ханс!

Спомняш ли си как поръча на „Дамаджаната“ през юни 2021 г. да те изпере заради митница „Пловдив“?

Ти, нали  гледа филмчето, което пуснах!

Спомняш ли си как натопи на „Шефа си“ и на „Дамаджаната“ Веселина Томова и  Недялко Недялков и търсеше адреса на редакцията на ПИК и колко монтажисти имат?

Спомняш ли си как „Дамаджаната“ и ръководството на ГДНП събираха инфо за ПИК и АФЕРА  и докладваха в кабинета ти?

Ама, ти нали си записваш разговорите, ако нещо не си ги пазиш и аз мога да ти ги шитна малко за една твоя месечна абонаментна вноска от митниците.

И не само от „момата в Пловдив“, а от Павката, че там е по – дебело …

Не си забравил 250 К на месец, нали?

И накрая най-готиното.

Въпрос на време е Буци да го светнат с доказателства, коя милиционерска кохортна подлога реално го сготви, нали, „Зелен Чорап“? А Буци е злопаметен…

Да скоро… слушане и гледане.

Засега лекинко и кратичко само – приятно слушане и поздрави от:

Веселина Томова

професор по изпреварване


«