« Върни се назад Публикувано на 27.09.2014 / 9:49

Екзактно заплашване: Пеевски бил готов за „ГОЛЕМИЯ РАЗГОВОР ЗА ПЕЕВСКИ”, АМА … СЛЕД ИЗБОРИТЕ!

Делян ПеевскиАз съм готов, мисля и г-н Пеевски е готов за големия разговор за Пеевски, след изборите”, заяви председателят на ДПС Лютви Местан в някакъв бус, който вероятно на следващите избори ще се превърне във влак, пред Диана Найденова по Нова телевизия.

Местан рече и че истината за КТБ трябвало и щяла да излезе на бял свят, визирайки Костов, като подчерта, че той, Местан, нямал дъщеря, която срещу тлъсти хонорари да консултира КТБ. Предложи и на Михаил Миков облог: ако след разсекретяване на стенограмата, която иска БСП, се окаже, че Местан и „придружаващият” го Йордан Цонев са поискали „банкова ваканция”, то и Местан, и Цонев щели да напуснат политиката и да се откажат от кандидат-депутатските си места. Ако обаче се окажело, че това не е така, то Миков трябвало да излезе от политиката.
Сърцераздирателни легенди и митове.
Местан е блестящо наясно, че преди изборите никой и по никакъв начин няма да разсекрети каквато и да е стенограма. И така – и Миков, и Местан, и „придружаващият” го Йордан Цонев пак ще са си в политиката, и пак ще са си депутати. Пък след изборите – я, камилата, я, Доган.
ГОЛЕМИЯТ РАЗГОВОР ЗА ПЕЕВСКИ щял да се състои … СЛЕД ИЗБОРИТЕ.
Верно?
А защо ли СЛЕД ИЗБОРИТЕ?
Защото тогава започва пазарлъка, рекета и истинското „договорились” за ВЛАСТТА.
Местан просто екзактно „обърна внимание” и на Миков, и на Борисов какво мероприятие предстои с прецедената „втора цедка” от ГОЛЕМИЯ РАЗГОВОР ЗА ПЕЕВСКИ. Мероприятие, в което никога няма да излезе ГОЛЯМАТА ИСТИНА, а необходимата доза, която да държи за топките онези, които са се въргаляли в БОСТАНА години наред.
Казваме „обърна внимание”, защото за екзактния Местан не отива да напишем „заплаши”.
Afera.bg

«