Публикувано на 05.07.2022 / 7:38

ЕЙ Я НА АМЕРИКАНСКАТА БЛАГОТВОРИТЕЛНОСТ – 900 ЧОВЕКА СЪБРАЛИ 8620 ЛВ., ПО … 9,57 НА ЧОВЕК!

Клуб Z:

Американската търговска камара в България е отпразнувала вчера вечерта Независимостта на САЩ с над 900 гости и с мащабно семейно парти. Новината за събитието е съобщена направо от камарата, пише днес БТА.

Очевидно вечерта е преминала много приятно, защото е включвала музикална програма, томбола с награди, торта и празнична заря.

Събитието е било посетено лично и посланик Херо Мустафа, президентът на Камарата Оливие Маркет и главният изпълнителен директор Петър Иванов.

Бербатов зададе въпроси на Боби Михайлов за срещата му с боса на „черното тото“

Това, което хваща окото в прессъобщението обаче е едно число – числото 8260. Точно толкова в левове са събрали всички 900 гости на вечерята от продадени благотворителни билети за томболата. Парите, които и най-благоприятният поглед забелязва като прекалено малко за събитие с над 900 души гости, са предназначение за фондацията на Димитър Бербатов. Самият той също е бил гост.

Вие, нали разбирате за какво става дума?

Събрани 8620 лв. от 900 човека, което прави по 9,57 лв. на човек!

За благотворителност!

Ей я на „краварската“ благотворителност, когато не е за грантове за платени джурналя, политици, анализатори и всякакви близатори.

Да ни бяхте викнали нас, бре, клоуни, дето „Путин ни плаща по 4 бона на месец“! Ташак, музика и вести от американските чорбаджии на колония България!

Afera.bg

Коментари 20 за
“ЕЙ Я НА АМЕРИКАНСКАТА БЛАГОТВОРИТЕЛНОСТ – 900 ЧОВЕКА СЪБРАЛИ 8620 ЛВ., ПО … 9,57 НА ЧОВЕК!”

 1. Въпреки, че Грозни, Гадни и Тъпи путки не еба, на тази КУЧКА – Херо Мустафа ще и го набутам УСТНО.
  То пък ще вземе да и хареса и ще забрави, че трябва да изчезва от България.
  Гласувайте – За или ПРОТИВ!

 2. А проверихте ли тоя оливерник от супермаркета дали случайно не е и нещо друго, освен президент на тая измислена краварска камара в колонията? Ако още два-трима като него са си закарали робите да им ръкопляскат като масовка, пак добре, че са събрали и толкова 😀

 3. ТАЯ ОВЦА НЕ СИ ЛИ ЗАМИНА ВЕЧЕ? ПЛАШИТЕ ДЕЦАТА С НЕЙНИТЕ СНИМКИ.ЦИГАНСКА КОШНИЦА!

 4. Кафа бе Томова,стига с тези твои лъжи! Кафа.
  Хората са по „щедри“ от това което ти пишеш. 900 по 9,57 прави не 8 620 а 8 613 лева! И ти ли се мъчиш да се докараш на американците ма сестро? .

 5. Това е било пародия на благотворителност. Забелязала съм, че много заможните хора трудно се разделят с парите си-макар и дребни суми. За тях е важно да се снимат с “правилните политици“, да вземат интервюта от тях “правилните телевизии“. Това е суета на суетите и нищо повече.

 6. Ако щастието се усмихне на Херовица да и го н@тегля, американското правилство ще трябва да ми заплати 2 млрд. долара компенсация, че американска гражданка ми е стресирала юнесковския к*р за вечни времена.
  От тези 2 млрд. долара ще си взема 100 000 за екскурзии и купоени, а останалите 1, 99 млрд. ще приведа в държавния бюджет като дарение с единственото условие да не се купуват 150 години никакви оръжия, включително и във вид на детски играчки.
  За Курнел@, Кокор4о и Гуглен@ опцията за ползване на к*ра ми е с 30% отстъпка, а за репетиция в квартет, отстъпката е 50%.
  Долу световният империализъм!
  Долу големият х*й на демократичното американско магаре!
  Слава на др. ОФ, яростен борец за утопични правдини и пиянски мечти!

 7. Тургам го на Херо подлогите от промяната, розовите бузки от ДБ в устата и на червените куртизанки.

 8. Бреееей много пара!!! Посолството на Сомалия щеше да събере повече!

 9. Оня ден, на една циганска сватба с 200 сватбари, младоженците събраха 750 000 лв., 7 кг. злато и 12 тона други цветни метали.
  Да бяха ги поканили тея малцинства, бе …

  Венсеремос.

 10. То пък много чудно – ами тя Америка си е събирателно дружество,бе ,да не е раздавателно !

  Венсеремос.

 11. За нещо, което не им носи полза пак много са дали. Бербатов е можел да каже, че ще се бори с Путин, щяха да дадат много повече

 12. Кратка хронология от българската история, която предполагам е напълно непозната на лицето Кирил Петков. Както и на всички други българи-русофоби и почитатели на евроатлантизма:
  – От 6 юни 1466 г. Рилският манастир е под покровителството на Московските князе. Така се осигурява неговото оцеляване като православен и книжовен център по време на робството;
  – Между 16-ти и 19-ти век всички български богослужебни книги, библии, евангелия и требници са печатани и доставяни безплатно от Русия във всички български църкви и манастири. Така се спасява българската национална и верска идентичност;
  – 1877-1878 г. – Русия освобождава България от турско робство с цената на десетки хиляди убити руски войници и офицери;
  – 1878-1885 г. -Русия възстановява българската държавност, администрация, съдилища и армия;
  – 1885 г. След Съединението на България, Русия се отказва от своите парични вземания от Османската империя, срещу отказ от финансови претенции от страна на султана към България;
  – 1908 г. След обявяването на независимостта на България, Русия плаща от името на България 80 милиона златни франка, тогава равни на 674 тона злато като компенсация на Османската империя. България трябва да върне тези пари чрез дългосрочен заем за 75 години. Не плащаме нито стотинка!;
  – 1922 г. Председателят на Съвета на народните комисари на Русия Владимир Илич Ленин подписва Декрет, с който анулира заема , който България дължи на Русия;
  – 1944 г. по настояване на Йосиф Сталин – лидер на СССР, бомбардировките на англо-американската бойна авиация над София са прекратени. Месеци по-късно Сталин не разрешава разпарчосването на България между Турция, Гърция и Югославия;
  – 11 ноември 1946 г, на Парижката мирна конференция, външният министър на СССР Вячеслав Молотов официално гарантира териториалната цялост на България и драстично намалява исканите парични репарации. В този ден Молотов заявява: „Българи, бъдете спокойни, вашите граници ще останат непокътнати!“;
  – 18 март 1948 г. в Москва се подписва договор за дружба и сътрудничество между СССР и България. Всъщност става дума за огромна икономическа едностранна помощ на СССР за България. Така само за няколко години България се превръща от изостанала в развита промишлено-аграрна страна. С водещи световни икономически достижения, безплатно и качествено образование и здравеопазване, културен разцвет, спортни рекорди и т.н.
  През всичките тези събития, България претърпява огромни щети от негативното отношение към нас от днешните ни натовски „партньори“. Спокойно може да се твърди, че България нямаше да съществува като държава ако не беше помоща, решителна намеса и самопожервователност на братска Русия.
  Но както се казва: няма ненаказано добро! Вчера, някакъв подвизавал се за кратко като премиер, хвърли грозно петно върху вековната българо-руска дружба. Много скоро това лице ще изчезне от обществено-политическия живот.
  А България и Русия ще пребъдат. Заедно!

  1. Кратко, но точно и изчерпателно. Браво. Само, че промитите мозъци няма да го разберат.

 13. Това „епохално мероприятие“ всъщност се състоя на 02.07. / Събота / на територията на т.н. София Тех Парк. Сред такива красоти наоколо, като балона на Суперкомпюторот, Високата и сияйна „Синергийна Кула“ и наскоро създадения скромен Укропски интеграционен център. На сутринта района приличаше на бунището на Рио де Жанейро! Трайкаме си и чакаме нашите хора пак да пресекат “ хубавия, син Дунав „. Този път завинаги!

  1. Плаща им се за предателство, не за благотворителност!
   Въобще е чудо, че и толкова са събрали!

 14. Една от най-непоносимите черти на американците и западняците е „пестеливостта“. Стиснати до безумие. Ако ви светна няколко истории от работата ми на екскурзовод, няма да ми повярвате. Навреме се отвратих от западния манталитет. Късмет!

  1. Обаче, задължителни закуска, обяд, вечеря, на което се ядеше като за последно. Имало е срещи за „благотворителност“, „семинари“, срещи за развитие на „малък бизнес“ и др. организирани в България, Русия, Македония, Бразилия, Унгария, Хърватия, Естония и като теглиш „исапа“ на 10000 долара похарчени в организацията на мероприятието, я идат 100, я не, за конкретно избраната цел. На една булка с много дадености от Дяда Господ и думам веднъж: Ние с тия пари, които похарчихме за този воаяж, можехме поне едно малко предприятие да отворим, да речем в Белоградчик? Защото много беше харесала скалите, „Магурата“ и сто пъти се снима пред табелата на с.Вещица! А, тя ме гледа и усмихнато ми казва: Да, но никога нямаше да видя тези красоти, а ти да се порадваш на моите прелести!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *