« Върни се назад Публикувано на 05.07.2022 / 7:38

ЕЙ Я НА АМЕРИКАНСКАТА БЛАГОТВОРИТЕЛНОСТ – 900 ЧОВЕКА СЪБРАЛИ 8620 ЛВ., ПО … 9,57 НА ЧОВЕК!

Клуб Z:

Американската търговска камара в България е отпразнувала вчера вечерта Независимостта на САЩ с над 900 гости и с мащабно семейно парти. Новината за събитието е съобщена направо от камарата, пише днес БТА.

Очевидно вечерта е преминала много приятно, защото е включвала музикална програма, томбола с награди, торта и празнична заря.

Събитието е било посетено лично и посланик Херо Мустафа, президентът на Камарата Оливие Маркет и главният изпълнителен директор Петър Иванов.

Бербатов зададе въпроси на Боби Михайлов за срещата му с боса на „черното тото“

Това, което хваща окото в прессъобщението обаче е едно число – числото 8260. Точно толкова в левове са събрали всички 900 гости на вечерята от продадени благотворителни билети за томболата. Парите, които и най-благоприятният поглед забелязва като прекалено малко за събитие с над 900 души гости, са предназначение за фондацията на Димитър Бербатов. Самият той също е бил гост.

Вие, нали разбирате за какво става дума?

Събрани 8620 лв. от 900 човека, което прави по 9,57 лв. на човек!

За благотворителност!

Ей я на „краварската“ благотворителност, когато не е за грантове за платени джурналя, политици, анализатори и всякакви близатори.

Да ни бяхте викнали нас, бре, клоуни, дето „Путин ни плаща по 4 бона на месец“! Ташак, музика и вести от американските чорбаджии на колония България!

Afera.bg

«