« Върни се назад Публикувано на 26.11.2021 / 19:30

ЕЙ, ХИЕНИ, ДОЛНИЧКИ, СЕРИОЗНО ЛИ ЦЯЛОТО ОРТОДОКСАЛНО ВАКСЪРСКО ВОЙНСТВО ОПРЯ ДО ЧОВЕКА, КОЙТО БИЛ С ФАЛШИВ СЕРТИФИКАТ И УМРЯЛ?!

Сериозно ли цялото ортодоксално ваксърско войнство в стремежа да наложи концепцията си опря до човека, който бил с фалшив сертификат и умрял? Наистина ли почти всеки го сподели това и с ехидна усмивчица се зарадва, че някой имал фалшив сертификат и взел, че умрял?

Ей, хиени долнички.

Извинявайте за глупавия въпрос, нали, но каква точно е целта на облъчването с новината за починалия с „фалшив“ сертификат?

Ако е, че без ваксина може да умреш – това вече го чухме около седемстотин квадрилиона пъти.

Ако е, че всички ваксинирани и впоследствие починали са с фалшиви сертификати, то докажете го, щото данните казват друго.

Ако е, че „който лъже – на въже“ – ай стига глупости, а?

И също така, какво – в болницата не са го лекували адекватно, защото първо са си мислели, че е коректно сертифициран и са очаквали, че ще му мине от само себе си ли? Или са го „лекували“ по протокол с кислород и тръба в гърлото, но той въпреки това е починал?

Ама починалият нямал никакви други заболявания. Ама правиха ли му аутопсия, че да го твърдят убедено или са го питали точно преди да издъхне?

Въобще, какво значение има сертификата на горкия човек фалшив ли е бил или оригинален? И пред нотариус да е бил заверен, какво от това?

Кажете си, бе, кажете си, че го правите просто за да плашите хората, които напоследък и пръст да им покажеш се стряскат!

Последно по тази тема.

Белите дробове на починалия с „фалшив“ сертификат били, цитирам – „жестоко поразени“.

Натъртено. Обвиняващо. Сладострастно повтаряно десетки и стотици пъти. „Жестоко поразени“.

Ама защо са така жестоко поразени, бе? Защото е имал бележка за витаминизиран, а всъщност не е бил витаминизиран, ли? Това ли е причината да бъде така по-жестоко поразен? ВирОса, преди да нападне тоя човечец какво – сканирал му кю ар кода и като е разбрал, че има разминаване в данните си е казал „Ах, ах, ах! Хо-хо-хо! Кис-кис-кис! О, сега как ще му поразя по-жестоко от на други дроба на тоя лъжльо..“, ли?

Хора, по-ведро! Не се връзвайте на всяка тенденциозно поднесена ви глупост и не се филмирайте!

Иван Иванов

«