Публикувано на 10.06.2021 / 8:17

ЕЙ, МУТРО, ЩЕ ОСТАНЕШ ЗАПОМНЕН САМО С ПОЗОР В МВР

Шофьорът на Мето Илиенски написал писмо до служителите в МВР. Написал!  Това само по себе си е събитие. И този илитерат казал, че служебният министър не може да изчегърта неговите хора в министерството, щото те били десетки хиляди.

Ей, мутро, не всички служители са престъпници.

Не си позволявай даже да се мислиш за полицай!

Защото си прост, неграмотен и ще останеш запомнен само с позор в МВР.

Богомил Бонев

Коментари 15 за
“ЕЙ, МУТРО, ЩЕ ОСТАНЕШ ЗАПОМНЕН САМО С ПОЗОР В МВР”

 1. Защо не изчегъртат ГАЙКОВ от СОБТ-баретите, който ръководеше операцията в Лясковец?
  Лесно е, защото е ЛАКЕЙ на американците!!!

 2. ..,,.DESETKI HILJADI,LEVOVE SA DALI,,PODCHINENITE MU,,V MVR….ZA,,ANABOLI,,…,,BOLEST,,E SRED POLICAITE/KOMPLEXARITE,NO ,,,TAZI PODMETKA,,GI,,NADAHA,,ZA TOVA!…,,SPASEEETEEE MLADEN!,,..

 3. E mi най -големите тъпаци бивши и настоящи в МВР свирят на акордеон , хахахаха. Музикални инвалиди мъчат инструмента , но това е истината простаци ,които се смятат за музиканти ,хахахах.

  1. ..,,METO,,DETO E,,ZAHAPAL,,….,,KLARINETO,,NA BOKO.!..NE E,,MUTRA,,/NE GO,,POVISHAVAY,,!..,,OBSLUGVASHT PERSONAL,,NA,,MUTRITE E!..INAK,,SELJANCHE,,TAPO I,,LAKOMO,,..,,NAPRASKALO ,,SE S,,ANABOLI,NO…,,KAKVO SE E ,,POLUCHILO,,..EDNA ,,SHIROKA ,MAZNA TOPKA,,S GLAVA KATO,,TELEVIZOR,,OPERA,,!..DA SI ,,GI PRAVI NA TURSHIJA,,TAKIVA BACE…

 4. Така е всички трябва да се изринат и дечицата и внуците на комунистическите свине,що е свързано с БКП мор и трепане на тези боклуци .мръсна сган .

 5. Пък аз съм висшист, умен съм, не съм корумпиран, имам опит, отлични резултати и дори инспектор не мога да стана, защото “умните и красиви” печелят конкурсите. Как печелят ли – ами сменят се листите и колкото и да е прост, ако директора е казал той е човека!

 6. Истина е, обичат го всички корумпирани в МВР щото все ги оправяше, а свестните ги смаза има куп доказателства за това само да се изкарат правилните разработки…… Обажда се на неговите лакеи директори да не развиват хората които работят честно защото го е страх да не изгори някой от тея дето изкарват пари… Всички го знаят и за това по места директорите питат криминално проявените кой да назбачат, толко слабо МВР където главните дирекции да докладват на Сдвр защото там са верните кучета на гореспоменатия индивид не е имало!!!!

 7. До Дедо Мъдьо: Абсолютно същото щях да напиша! Много точни изводи и предложения-подкрепям на сто процента!

 8. Тоя Педи грий да отговори колко хиляди полицаи напуснаха при Румяна Бъчварова и как обезкървавиха МВР зедно Тиквата

 9. МВР е най-мощната институция в България.
  Разбирай най-многобройната.

 10. Шофьорът на Мето Илиенски е първокласна мутра, назначена за министър на МВР по критериите на Боко Сикаджията за избор на министър,т.е. назначават се за министри две катонории хора- мутра и курва.
  Днес Лаура Кьовеши пристига и се очаква, че след разговорите и с Янаки Стоилов и Иван Гешев, телохранителят на бай Тошо ще напише писмо до Иван Гешев с признания за извършените от него престъпления.

 11. Това е един мутант, движещ се неодушевени предмет. Срам, срам…

 12. Посветено на шофьора на Мето: -Еби си майката Жозеф,еби си майката ти казвам,че ти си тъп и прост милиционер и с теб не искам да приказвам!

 13. От тези, които не са престъпници, нищо ме зависи и скоро няма да зависи, защото именно неговите престъпници са се рязмножили на всички позиции! И не само в МВР е така!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *