« Върни се назад Публикувано на 16.04.2021 / 14:15

ЕДНИ И СЪЩИ НОМЕРА И ПРИЛИЧА НА ПРОВЕРКА В КОИ ДАЛАВЕРИ ДА СЕ НАМУШИМ НИЕ, ВМЕСТО ТЕ! „ИЗПРАВИ СЕ…“, „ИМА ТАКЪВ НАРОД“ И „ДА, БЪЛГАРИЯ“ ОТХВЪРЛИХА ПРОВЕРКА ЗА ПОСЛЕДНИТЕ 10 ГОДИНИ И ОТХВЪРЛИХА МОРАТОРИУМ ВЪРХУ СДЕЛКИТЕ И НАЗНАЧЕНИЯТА НА ГЕРБ!

Сформират комисия за 3 месеца за проверка на всичко съмнително като сделки, договори и т.н. подписани от ГЕРБ по време на тяхното управление.

Искам да припомня, че ГЕРБ също състави такава комисия след встъпването в длъжност 2009 г., която трябваше да провери Тройната коалиция. Не видяхме нищо от тази комисия, нито тогава, нито сега.

Едни и същи номера ни въртят и вече прилича абсолютно на проверка в кои далавери да се намушим ние, вместо те.

3 месеца са нужни само за една от далаверите им да речем с пътното строителство. Не си ли научихме урока, бе хора? Защо позволяваме да ни играят едно и също едни и същи.

===

Предложението за мораториум за отдаване на концесии,назначаване на длъжности в администрацията и продажби е отхвърлен с гласовете против и въздържали се на ИТН, ДБ, ДПС, ИМВ.

Сега заявката на Итн, че няма да дадат време на Герб изтече в канала. Времето в момента е дадено точно на Герб. В тази мисъл комисията също е в услуга на Герб.

#закривай

Анна Некезка

Бележка на АФЕРА: Иначе от тъпотия, или от зависимости, „Има такъв народ“, „Изправи се мутри вън“ и „Да, България“ отхвърлиха поискания от БСП мораториум върху сделките и назначенията на ГЕРБ, които текат и в момента, както и отхвърлиха и проверка за последните 10 години, а не само за 4 години! Освен това, Данчо Ментата се хвърли на амбразурата да ги защитава и се нахвърли на БСП.  Потрес!

«