Публикувано на 10.02.2021 / 17:13

ЕДИН ШИБАН КОСМОНАВТ НЕ МОЖЕ ДА ИЗМИСЛИМ!

Чета, че Европа набира кандидат космонавти и се замислих, а ние кого можем да предложим?

Ал Йо не става – ще изгризе кабелите на космическата станция – все гладно горкото прасе. Валери не може – обещал е на Марешки да го води на кални бани в Малко Търново за 14 февруари. Караянчева също не става, щото не обича да лети – тя е или пеша, или с метрото – но това е нормално при нейната вагинална сухота. Борисов пък е много тежък – с всичките тези патерици и кюлчета из джобовете – ще превърне МКС в срутище, а после ще иска пари за да я санира. Ще пожелае да я омаже цялата в асфалт – за да им е по-удобно на извънземните да кацат на път за Гърция през лятото. Иван Костов също не е добра кандидатура – ще продаде станцията на някой кафеджия, а оня пък ще я шитне после за скрап. Слави и той горкият не става – много е дълъг, а и ще помъкне със себе си балета, сценаристите и половината Левски Г. “Патриотите” и те умрела работа – 100 процента ще разцепят на три още първия ден заради спор, кой да продава паспорти на марсианците.

Мутафчийски обаче например става – а и той напълно заслужава да прекара 3 години в карантина някъде на майка си в кривия. Да си жули ваксина по цял ден и да се самоограничава. Като се прибере обратно на Земята ще бъде с коса. По примера на космонавт Ангелов.

Не знам. Кажете и вие. Щото, оказва се, че един шибан космонавт не може да измислим! Ама, така е, нормално, глад за кадри! Всички потенциални космонавти отдавна излетяха. За чужди, далечни планети. У нас остана основно планктон. За да се храни с него вирусът. На еврокосмонавтиката.

Васил Петев

Коментари 19 за
“ЕДИН ШИБАН КОСМОНАВТ НЕ МОЖЕ ДА ИЗМИСЛИМ!”

 1. Всеки би си казал, тоя доктор ,що не си гледа докторлъка с огромната заплата и ВМА-то от чието директорство не капе , а тече от всякъде/като във всички болници/ , но така е човек като забогатее иска да стане политик , за слава и още повече пари.
  Жалко и смешно , кой да уважаваш на днешно време?

 2. За малко разнообразие и политкоректност и от мен няколко предложения:
  -бивш летец в добра форма/може да прави коремно набиране/, може да стиска уста и юмрук, ще може да избяга от УЛАВ;
  -стресирана/с мравучкания/ ездачка на кобили и пазачка на кози, бивша приватизаторка;
  -сестра Калева-К/бродска-#Кой е шеф на ДА..-аха кмет на …;
  -и още, и още ….

 3. 4etvarti Kilometar Canaveral е готов за изтрелването на ракетата ,,Хитър Петър“ с екипаж всички политици от 30 години насам в България+ Шукрито от четвъртия етаж за разнообразие.
  Обратното броене започна.
  Пътуването към Планетата на Рептилите ще трае 1 милион светлинни години,точно толкова колкото ни делят от Нормалния живот.
  Гориво за връщане няма щото Марешки каза така.

  Венсеремос.

  1. Товарищ Кольо Корольов, поинтересувай се преди полета от личността на Огюст Пикар! Швейцарски изобретател, физик, масон (или просто гений: като г-н Петър Богданов например). През 1931г. осъществява първия си полет в горните слоеве на атмосферата- на около 16 000м. Интересното е какво заявява…Че отгоре Земята изглежда плоска като поднос. (На политиците не казвай, ама Шукрито е невинен, нека да се подготви психически за възможния шок!)

 4. Мария.бачо ти Кольо е като бачо Илия дето градил килия…
  Умопомрачително тъп,упурит и романтичен/покрай Иринчето,де/ !

  В утробата на Моята ракета -носител задължително трябва да има един бидон кисело зеле,кочан царевица и диск със запис на протестите ръководени от Отровното трио.
  Космонавти ще са – Боби,Мата Хари 1 и Мата Хари 2 !

  Венсеремос.

   1. Малка поправка – Кольо фон Браухич пилот на ракети и Вейрони !

 5. Което е добро, добро е. Браво г-н Петев!
  Напишете и втората част по желание и с допълнените имена на читателите.

 6. Пък и Муфтаджи-теляк има задграничен опит като „хирург“ на хигиенно-баняджийската рота дето я бяхме пратили да обслужва хигиенно американските бойци-негри в Афганистан (или Ирак – бъркам ги двете национално-отговорни задгранични „мисии“)!

 7. Каракачанов ….моя любимец ще изтрелям в Космоса със изтребителите които още са на рисунка.Да ходи и на Луната и там да забие знамето на Аспарух Защото оправи България и следва Космоса.Там ще го оставя ембицила и ченгенцето от дс заклел се да лъже докато диша да се сбори с друг войвода от ВМРО Никола Груевски ….И който победи в ръкопашен бой …негова ще е Луната и Македония

 8. Васко , дай един телефонен номер на [email protected] , да се чуем , ще ти издадем закачките във сборник “Диви разкази за #Шайката” с всички запазени права за теб , …пропуснал си кандидатурите на Андрей Ковачев , Коста Биков , на поета ремсист Гърневски и най-вече на стероидни я тръбен дихател Харизанов …

 9. Бачо Кольо. Справя се във всички сфери. Ренесансова личност е (като Леонардо). Космосът ще капитулира пред него.

 10. Защо ли на мен не ми става смешно от оригиналния текст на В.Петев?? Все въздухари…в кочината. Как да преодолеят земното притегляне….

  1. Със даване на засилка от електората, и там да си останат в Открития Космос, и пандемии, маски, и ако искат на кръгъл час да си ваксинират задниц.. те.

 11. На снимката – генералчето с глава, тип бръснато яйце .

  Но пък си е бая Гьон сурат, ти го плюеш а то (генералчето де) си мисли че с босилек го ръсиш .
  Ама тВа си е сбирщината на Вонящата Тиква (това е по Винету) .

 12. Предлагам за космонавт Ахмед Доган.
  Ще регулира и балансира етническият мир във всички галактики, и ще им построи язовири на извънземните да не ги мъчи жажда.
  Доган има всички качества да стане Почетен председател на всички галактически ДПС-та и ще си избере някое райско кътче на друга планета, та да миряса Христо Иванов.

 13. Пропускаш много космонавти, които често летят на майка си в …..
  Космонавт Марешки, например, ще продава противозачатъчни на марсианките да не вземат да хванат от космонавт НощноГърневски.
  Космонавт Тома Биков, който от десетилетия живее в безвъздушното пространство.
  Космоват Емил Ревизора, който ще осигурява вода на безводните чужди планети.
  Космонавт Теменужник Петкова, която ще зарежда с енергия ракетата-носител.
  И т. н., и т. н.

  1. Четях тука в сайта, че се пита дали Теменужката има баща и защо няма бащино име .

   Ама отговори няма а питането се изтрива от някой миролюбив редактор, върл почитател на цензуратаа .
   Оти така бе Веселинке ?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *