« Върни се назад Публикувано на 10.02.2021 / 17:13

ЕДИН ШИБАН КОСМОНАВТ НЕ МОЖЕ ДА ИЗМИСЛИМ!

Чета, че Европа набира кандидат космонавти и се замислих, а ние кого можем да предложим?

Ал Йо не става – ще изгризе кабелите на космическата станция – все гладно горкото прасе. Валери не може – обещал е на Марешки да го води на кални бани в Малко Търново за 14 февруари. Караянчева също не става, щото не обича да лети – тя е или пеша, или с метрото – но това е нормално при нейната вагинална сухота. Борисов пък е много тежък – с всичките тези патерици и кюлчета из джобовете – ще превърне МКС в срутище, а после ще иска пари за да я санира. Ще пожелае да я омаже цялата в асфалт – за да им е по-удобно на извънземните да кацат на път за Гърция през лятото. Иван Костов също не е добра кандидатура – ще продаде станцията на някой кафеджия, а оня пък ще я шитне после за скрап. Слави и той горкият не става – много е дълъг, а и ще помъкне със себе си балета, сценаристите и половината Левски Г. “Патриотите” и те умрела работа – 100 процента ще разцепят на три още първия ден заради спор, кой да продава паспорти на марсианците.

Мутафчийски обаче например става – а и той напълно заслужава да прекара 3 години в карантина някъде на майка си в кривия. Да си жули ваксина по цял ден и да се самоограничава. Като се прибере обратно на Земята ще бъде с коса. По примера на космонавт Ангелов.

Не знам. Кажете и вие. Щото, оказва се, че един шибан космонавт не може да измислим! Ама, така е, нормално, глад за кадри! Всички потенциални космонавти отдавна излетяха. За чужди, далечни планети. У нас остана основно планктон. За да се храни с него вирусът. На еврокосмонавтиката.

Васил Петев

«