« Върни се назад Публикувано на 20.11.2019 / 9:47

ЕДИН ПО ЕДИН НИ ИЗЛИЧАВАТ! ЗА ДА ОСТАНАТ САМО ПРАВИЛНИТЕ! ВСЯКА РАЯ СИ ЗАСЛУЖАВА ХУНТАТА!

ЕДИН ПО ЕДИН НИ ИЗЛИЧАВАТ! ЗА ДА ОСТАНАТ САМО ПРАВИЛНИТЕ! ВСЯКА РАЯ СИ ЗАСЛУЖАВА ХУНТАТА!Пускам телевизора тази сутрин и по Нова домусчиева телевизия каканижи Анастасия Мозер. Всичко се било променило, бе, ако не сте усетили, и нямало вече затвори, в които да затварят хората, които били дисиденти… Тъй мърмори Мозер.

И току да се зарадвам, че нямало вече затвори, дето да ни въдворяват нас, неправилните, посягам да отворя профила във Фейсбук на приятеля ми Георги Дренчев.

НЯМА ГО!

ИЗТРИТ! ИЗЛИЧЕН!

Правя опит да му пиша на месинджъра, нямам идея дали изобщо може да ми отговори след като е изтрит.

Преди два месеца без каквото и да е предупреждение беше изтрит и заличен и моя основен профил Veselina Tomova, след като някоя подла мерзавска гербаджийска, корнеловска или соросоидна ръчичка – все тая! – го докладвала с „мотив“, че не съм била аз, аз съм била друг човек, който не бил Veselina Tomova… Въпреки че профила ми е 10 годишен и е пълен със снимки, публикации и достатъчно доказателства, че съм аз!

Писах десетки писма до когото се сетите, че съм журналист, че съм собственик на медия, че съм си аз, пращах копия от лични карти, но отговор – кура му янко! Случаят ми продължава „да е отворен“. Т.е. пак – кура му янко.

Странно усещане е. Да те изтрият и да те заличат. Да изтрият с едно „докладване“ дневника на живота ти през последните десет години.

Първо се вбесяваш, после проглеждаш от другата гледна точка – как нищо няма значение на тая Територия и в тая Кочина – най-вече Паметта…

Как Мръсниците от Управляващата Хунта с един замах те изличават и изтриват, защото не си от техните и не си Правилен.

Това не се случва само с мен.

Случва се с всички онези, които Хунтата не харесва. И не само не харесва, а ги мрази и ако може ще ги напъха по затворите, ама нали сме с в другата Хунта – Европейския съюз, нещата трябва да стават „елегантно“, и затворите, драга ми, Мозер, са още по-мръснишки, защото са още по-мерзавски за НЕПРАВИЛНИТЕ. Просто те изтриват – все едно те няма!

Един от последните постове на Георги Дренчев вчера бе:
„Преатели, какво му беше на Пеевски, начело на ДАНС, някой компетентен по политкоректните реверанси, ще ме светне ли?
Сменихме Пеевски начело на ДАНС, с Пеевски е ебати якия играч в тъмното, с Гешев главен прокурор и Цацаров продуцент на обвинението /щото оня е тъп за три села слабоумни/ – не три федно, а куатро, беше ми много преатно!“

Вече даже няма значение дали ни управлява мафия.

НИЕ сме излишни. Защото всяка РАЯ си заслужава Хунтата, в която живее като жертва.

Всяка РАЯ си заслужава мръсната СИМБИОЗА от боковщина, корнеловщина и „десни“кретени, връщащи непрекъснато боковщината на бял кон на власт.

НАС в тая схема ни няма. НАС ни изличават.

Е, и?

Абе, що си не ебете майката, а?!

Веселина Томова

«