« Върни се назад Публикувано на 23.10.2021 / 21:23

ЕДИН НАРОД СРЕЩУ СВЕТА. ОТ ТАКЪВ НАРОД СЕ РАЖДА И ТАКЪВ ЛИДЕР КАТО ОРБАН. А НИЕ? РОБИ С „ЛИДЕР“ „В СИНЕРГИЯ С ДНЕВНИЯ РЕД НА САЩ“, ПРОДАЛ СЕ И НАДУПИЛ СЕ!

Унгария днес е срещу целия свят. Милиони излязоха на улицата да чуят лидера си Виктор Орбан и неговата реч срещу фалшивите неолиберални ценности на Европа.

Днес е паметен ден, защото се навършват 65 г. от унгарското въстание срещу комунизма.  Преди повече от половин век народът се осмелява да се вдигне срещу Съветския съюз. Днес същият народ, наследниците на младежите от преди повече от половин век, се вдигат срещу Европейския съюз.

И няма злоба, не крещят, не замерят никого с камъни и домати. Вървят спокойно, усмихнати, без маски и със самочувствието на хора, които знаят какво искат.

А ние мрънкаме, като в стихотворението на Чичо Стоян „ту му млякото горещо, ту пък друго нещо“. И чакаме някой да дойде и да ни свърши работата. Но пък сме царе на злобата.

От такъв народ се ражда и такъв лидер като Орбан, който не се навежда на чужди господари.

Руските медии предпазливо се пазят да отразят този грандиозен днешен митинг на унгарците, защото трябва да припомнят какво е ставало преди 65 г. Световните агенции поддържат същото поведение, защото пък трябва да съобщят причините за протеста на милиони срещу така наречените „европейски ценности“.

Един народ срещу света и светът срещу цял един народ. Историята няма как да не запомни този ден.

Албена Борисова

Бележка на АФЕРА: А ние? Роби! С „лидер“, продал се и надупил се в „синергия с дневния ред на САЩ“. Рая, която стотици години е била рая и няма за пет стотинки достойнство и чест за отвоюване на свобода. От такъв народ се ражда „лидер“ – угодник на чужди интереси. Такъв народ си заслужава съдбата на позорна рая!

«