Публикувано на 12.01.2021 / 16:47

ЕДИНСТВЕН ВОЛЕН СИДЕРОВ ПОСОЧИ КАК СЕ ГУБЯТ 600 000 ГЛАСА ПО ИЗБОРИТЕ! ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ – С ПОЖЕЛАТЕЛНИ ПРИКАЗКИ И ЕВТИН ПИАР

Васил Петев:

Едно от най-смислените предложения, които чух за всичкото време на консултации при президента, бе това на Волен Сидеров.

Без одит на “Информационно обслужване” и без изчистване на “мъртвите души” от изборните списъците – забравете за честни избори. Това е. Всичко друго, в по-голямата си част, са единствено пожелателни приказки.

Веселина Томова:

Единствен от всички, поканени от Радев, които блябосваха само общи приказки и се пъчиха да си направят евтин пиар, Волен Сидеров бе конкретен и говори за ФАЛШИФИКАЦИИТЕ, като безпощадно посочи как 600 000 гласа / ШЕСТОТИН ХИЛЯДИ/ се губят – и то съвсем „официално“ в разминаването между документацията на ГРАО, ЦИК и „Информационно обслужване“.

Afera.bg

Коментари 10 за
“ЕДИНСТВЕН ВОЛЕН СИДЕРОВ ПОСОЧИ КАК СЕ ГУБЯТ 600 000 ГЛАСА ПО ИЗБОРИТЕ! ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ – С ПОЖЕЛАТЕЛНИ ПРИКАЗКИ И ЕВТИН ПИАР”

 1. Пълен резил както е любимото заглавие на статии на един жълтък сайт . Лъчо мозъка, Иван Ментето ,Тодур хвърчилото, все отбор пендели , лапат бахура без задръжки!

 2. Да бе!Всички искат да има камера,но скрита,само за тях.Всички искат,но малко могат да го правят.Чудя се защо не се прави обезпаразитяване на „тъмните“ стаички дето се гласува?!!

 3. Страхотен Волен! Точен и коректен! Нова тв за това не го отразиха! Тази цензура означава страх от националистите … btw тях неги ли купиха от ЦРУ ?! Атака влиза и в следващото НС!

 4. Эаколяйте боко Свинята,
  която ограби и продаде
  Народа и Страната

 5. >Гласовете ви чувам- загубили се 600 хил. гласа, начи, ,,спечелват“ се от тая кондика някои и други гласове,по някаква логика,физика или чиста полиграфична измама…
  Бай-Айншайн каза ,че по време на избори ,оня Паскал може и да е бил прав за ,,скачените съдове“…
  Или не напълно…
  Ма,знам ли аз ,мене кой ме пита ?!

 6. Да си посрещнеш гостите. Не те да те чака прави, докато 7-8 първи секретари и секретарки да ти закопчеят копчалъка. Делегацията по посрещане бе стряскащо многобройна, при положение, че само вицето можеше да запълни максималните изисквания към категорията. Потрес будеше до яр ката, на левия фланг, която вадеше бележник и химикал, но не ги ползваше. Май не знаеше изобщо бол га рский язик.

 7. В една страна, която избягвам да посоча никой не може да гласува, ако предварително не е получил покана, а тези покани отговарят стриктно на постоянно поддържаното гражданство, платените данъци, личното здравно осигуряване и т.н. Такива балкански парадокси като зачислени на един трансформатор като адрес, стотици граждани, може да има само под малоумното управление на негово величество Банкянския светец. Практиката на изборите и тяхната безполезност е отвратила голямата част от народа. Лъжите на Борисов за нашето щастливо съществуване са толкова парадоксални, но най-страшното е, че има все още огромни маси , които не само го подкрепят, боготворят го. Роби сме били не случайно, генът ни е променен за векове.

 8. Мишката Конст., олигавеният старчок, е купил за няколко десетки милиона поредните компове за Инфо облсуж – защо?! какво им е на старите? Кой ще лапне комисионната? Гарантира ли това честни избори?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *