« Върни се назад Публикувано на 24.08.2017 / 17:58

ЕДИНСТВЕНО В „АФЕРА“: СЕСТРАТА НА СТОЯН АЛЕКСИЕВ: ВИЕ, ЮДИ, ЗА КОЛКО СРЕБЪРНИКА СЕ ПРОДАДОХТЕ ДА ХВЪРЛЯТЕ КАЛ ВЪРХУ МОЯ БРАТ И ФАМИЛИЯТА МУ? ВСИЧКО ОНОВА, С КОЕТО ЗАЛЯХТЕ БРАТ МИ, ЩЕ РЕФЛЕКТИРА ВЪРХУ ВАС!

СТОЯН АЛЕКСИЕВСлед развихрилата се отвратителна и гнусна вакханалия сред жълтакавите медии спрямо личността на актьора Стоян Алексиев, сестрата на Стоян Алексиев – Дева Алексиева – Иванова се обърна единствено към сайта АФЕРА за да изрази потреса си и възмущението си от гаврата, която жълтите медии извършват с личността на брат и – Стоян Алексиев.

Ето и позицията на сестрата на Стоян Алексиев – Дева Алексиева – Иванова, която предостави единствено за сайта АФЕРА снимки от личния архив на семейството на Стоян Алексиев:

Обръщам се към всички папараци, писачи в жълтата преса и злонамерените враговете на брат ми Стоян Алексиев, заедно с амбициозното и нещастно момиче Ивана, която със своята жажда за кариера и пиар, преследва целите си, преследва брат ми, за да прави филм с него, и която без свян и всякакъв морал в името на своите амбиции опетнява един авторитетет и талантлив актьор, който е обичан от цяла България.

Сигурна съм, че това е сценарий на неговите врагове, заедно със съмишленицата Ивана, за да опетнят името му.

Вие, юди, за колко сребърника се продадохте, за да подроните авторитета и да хвърляте кал върху моя брат и фамилията му?

Никой от вас обаче не може да отнеме таланта му и обичта на хората към него.

Когато игра в Париж преди няколко години, почти всички вестници писаха за Стоян Алексиев, че това е Славянският Хамлет. В Америка и чак до Канада хората се възхищаваха и пълнеха залите на сцените, на които той играеше.

Стоян Алексиев докосва сърцата на хората със своята игра, защото има най-прекрасното сърце и талант. А с филма „Откраднат живот” той влезе в домовете на хиляди българи и трогна сърцата им.  С неговото прекрасно превъплъщение на Д-р Генадиев,Стоян Алексиев показа какви жертви могат да се направят в името на обичта.

Хора, къде са вашите изконни човешки ценности, на които са ви учили родителите ви?! Спрете с вашите лъжи и долни клюки!

Разпнете го на кръст! Тогава може би ще спрете? Но няма ненаказано зло!Всичкоонова, с което заляхте моя брат, ще рефлектира върху вас.

Той е най-любвеобилния и всеотдайния баща, дядо, съпруг и брат. Ето неговото друго лице на моя достоен брат и неговата фамилия, които със своето достойнство не желаят да се занимават със хора, с кални души, и които нямат страх Божий.

ДИВНА АЛЕКСИЕВА ИВАНОВАДева Алексиева-Иванова

Бележка на Веселина Томова: АФЕРА от години воюва с отвратителната, фекална, жълта, лайняна, така наречена „журналистика“ у нас. „Наградата“ ни за тази война бе, че българската, не по – малко жълтакава, правосъдна система, осъди сайта АФЕРА и мен, защото казахме грозната истина на глас за всички мерзавци, нарекли себе си „журналисти“, мерзавци, които от сутрин до вечер единственото, което правят е да съсипват, охрачват и олайнявят личност от България, която си изберат.

Вместо да разследва корупцията на Властта, вместо да рови в огромните кражби и зулуми на Властта, същата тая „ДЖУРналистика“, подложена като метреса на Властта, дни наред плюе грозно, лъже и храчи по великолепния артист Стоян Алексиев.

За разлика от тия джурналя – перекендета, които са чували очевидно за Стоян Алексиев единствено покрай филма „Откраднат живот“, аз съм израсла с неговите изумителни роли, играни във Варненския драматичен театър „Стоян Бъчваров“. И не само аз.

Очевадно е, че Стоян Алексиев има врагове, които използват безобразните ръчички на жълтакавите джурналя, за да сринат не само кариерата, но и психиката му. В разговор със сестра му, разбрах, че Стоян Алексиев не иска да отговори персонално на отвратителните нападки, за да не пада на нивото им. Стоян Алексиев е фин човек, но вероятно трябва да приеме, че тук – на тази Територия, наречена в кавички „журналистика“, трябва да се сече издъно и не с премълчаване, продиктувано от дълбока наранена чувствителност, а със секира.

Защото тия жълтакави медийни „поръчкови убийци“ нямат нито дъно, нито спирка.

И най-важното – защото са ВОЙНСТВАЩО БЕЗДАРИЕ. А за да го забележи войнстващото бездарие някой, на същото това войнстващо бездарие му е необходим ТАЛАНТ, като Стоян Алексиев, за да се закачи за него, че белким блесне, дори и колкото блести лимонадена капачка на слънце.

В България истинската журналистика умря. Властта си създаде, отгледа, дундурка, плаща и ползва ЖЪЛТАТА ГМЕЖ за промиване на мозъци и за тоталното опростачване на нацията.

Дължа тези думи на Стоян Алексиев, защото съм журналист. И защото се срамувам от фекалното блато, наречено „българска журналистика“.

AFERA.BG

На снимките: Дъщерята на Стоян Алексиев, синът му, съпругата му, внуците му.
СТОЯН АЛЕКСИЕВ

СТОЯН АЛЕКСИЕВ

СТОЯН АЛЕКСИЕВ

СТОЯН АЛЕКСИЕВ

СЪПРУГА НА СТОЯН АЛЕКСИЕВ

СТОЯН АЛЕКСИЕВ

СТОЯН АЛЕКСИЕВ

 

«