Публикувано на 02.06.2021 / 16:52

ЕДИНСТВЕНО В „АФЕРА“! БОЙКО БОРИСОВ В РЕЗИДЕНЦИЯТА НА ХЕРО МУСТАФА В БОЯНА! /СНИМКИ НА „АФЕРА“!/

Единствено в АФЕРА!

Кортежът на Бойко Борисов преди пет -шест минути влезе в резиденцията на американския посланик Херо Мустафа, където тя живее в Бояна, удостовериха моментално източници съгледвачи на АФЕРА на място.

Както е видно от разкритието на АФЕРА, и управляващи, и свалени от власт, търчат при … Херо Мустафа. Това е, което имаме като „управление“ на държавата, и като „опозиция“ – надупени пионки на американците.

Afera.bg

Коментари 32 за
“ЕДИНСТВЕНО В „АФЕРА“! БОЙКО БОРИСОВ В РЕЗИДЕНЦИЯТА НА ХЕРО МУСТАФА В БОЯНА! /СНИМКИ НА „АФЕРА“!/”

 1. Разочарован съм!!! Най-великата демокрация има резиденция на посланикът като бордей, със стари павета и с копки по кривите улици до нея. US – дипломат в България да не е по наказание? „Ако не …ще те пратя в България.“ И защо водещият джип няма ДКН? Само притеснявате полицая – не може да си изяде сухоежбината си. А секюрити тюленът изглежда нелепо. Ами подарете му поне една бердана или коса да се впише в пейзажа.

 2. Буци моли Мустафата за охрана от тюлените срещу слочаена среща със Сретен. Понеже защото на нашите тулупи не може да им има вяра, че няма да го предадат. А и защото много добре знае, че те стават единствено да бият протестиращи, и да потушават протести. И да сплашат някой и друг бизнесмен, пропуснал месечните отчисления към шкафчето. За нищо друго.

 3. Оттам директно в Синагогата за допълнителни инструкции ……………………….

 4. Афера винаги си остава сензационна и качествена медия! Лошото е, че другите не поемат да бъдат малко от малко като афера. Със сигурност всяка медия разполага с много разкрития и скандали, просто да ги пуснат наведнъж и да се свършва с тая бутафорна държава.

 5. От 30 години Америка фалшифицира изборите в колонията.
  Така че никой не ги избира а ги НАЗНАЧАВАТ.

 6. Прехвърлих коментарите. Много емоции, но нито едно вярно предположение. Не Буцо отива при Мустафата да й се умилква , Мустафа е привикала Буцо за набиване на канче. Буци играе „война срещу Служебното правителство“ на Триморския Масон, а това дразни американците. Буци вече получи червен картон и трябва да напуска мача , вместо това той се кара с противниковия отбор и се прави, че не е видял червения картон. Това поведение кефи местната публика и тя скандира – Бу-ци ! Бу-ци !! /Не забравяйте , Той за едната бройка, само заради вродената си скромност не прие да бъде „Футболист на годината“/ И за да няма съмнение че напуска мача , викат го при съдиите в Бояна да му напомнят. Буци – с червен картон си.

 7. Америка си има нов ибрикчия, старият сега се увърта около Херо, ама късно, тя си заплю Льотчика.
  Ама тия празни тикви, уж мразещи краварите и тяхната Мутра, а козируващи на техния Льотчик, какво имат в главата вместо мозък?

 8. последни напъни тиквоча да си издейства президентска службичка за идните 10 години…. с въртеливи, майсторлъшки движения, с много слюнчест материал, върти и сучи и плакне малкия израстък между краката на траверса хер мустафа

 9. Някой знае ли защо тая чесната кола няма гражданска. Колите на НСО освободени ли са?

  1. Към дата 02/06/2021 МПС с ДКН CB6913MT няма активна застраховка „Гражданска отговорност“ и Тойотата на горското , с която ББ се подвизаваше беше без гражданска . Въпроса е какви санкции налагат МВР, които охраняват нарушителите на законите тук !?

 10. Господа, ако Бойко Борисов не бъде арестуван в близките 2-3 дни, надежда всяка оставете.

 11. Бойчето усети, че дебелия идва с 200 отвъд океана и предприе крайна мярка. Най-сетне осъзна, че вече не е “техния кучи син”.

 12. Казах го и пак го повтарям : Това са американизираните нови български ЕНИЧЕРИ !

  1. Падението е за българският народ, който избира и търпи подобни еничари, които правят свирки на всеки чужденец, само и само да получи власт, за да избива народа си.

 13. Какъв кортеж Буци още ли ползва НСО да го охраняват и кой му плаща охраната Той сега е гржданина БОРИСОВ

 14. НЯКОЙ да каже на г-жа Херо Мустафа, че в тази просперираща държава деца умират от лечими болести, а родителите им събират левчета с СМС-и.
  НЯКОЙ да каже на г-жа Херо Мустафа, че в тази просперираща държава стари хора умират зимата от глад и студ, защото живият със сто евро пенсия.
  НЯКОЙ да каже на г-жа Херо Мустафа, че в тази просперираща държава режат микрофоните на медиите, за да не питат Пацо-терасата и за откраднатите милиарди от мафията.
  НЯКОЙ да каже на г-жа Херо Мустафа, че в тази просперираща държава журналистите ги арестуват и репресират по фалшиви сигнали заради разкритията им за корупцията на управляващите.
  НЯКОЙ да каже на г-жа Херо Мустафа, че в тази просперираща държава гражданите ги преследват заради убежденията им и битката им за свобода.
  НЯКОЙ да каже на г-жа Херо Мустафа, че в тази просперираща държава няма работна ръка защото хората избягаха от мизерията и диктатурата на мафията.
  НЯКОЙ да каже на г-жа Херо Мустафа, че тази просперираща държава е на първо място по корупция, на последно по доходи и на 111-то по свобода на словото.
  НЯКОЙ да каже на г-жа Херо Мустафа, че в тази просперираща държава на всеки километър нова магистрала се пада по едно затворено училище, по една закрита болница и едно заличено село.
  НЯКОЙ да каже на г-жа Херо Мустафа, че в тази просперираща държава възрастните хора нямат зъби, но имат таблети, за да си говорят с внучетата в чужбина. Някой старци умират с мъка без да са видели внуците си на живо.
  НЯКОЙ да каже на г-жа Херо Мустафа, че в тази просперираща държава няма справедливост, а истината е мръсна и опасна дума, за нея убиват.
  НЯКОЙ да каже на г-жа Херо Мустафа, че в тази просперираща държава този, с който се прегръща и нарича „Бойко“, е долен изрод и мутра прокудил над два милиона българи от родината им и отговорен за смъртта на стотици болни, невинни, или просто говорещи истината хора.
  НЯКОЙ да каже на г-жа Херо Мустафа, че в тази просперираща държава милиардите, които Европа наля само направиха мафията ни още по могъща, а народа по-беден и обезверен.
  НЯКОЙ да каже на г-жа Херо Мустафа да спре работата на американските ТЕЦ-марици, които ни убиват и изяждат.
  НЯКОЙ да каже на г-жа Херо Мустафа, че американския втечнен газ е три пъти по-скъп от този, който може да внасяме, чрез „Турски поток”.
  Някой да каже на г-жа Херо Мустафа, че Боко-тиквата и бандата му подкупват продажния цигански вот и фалшифицират изборните резултати.
  НЯКОЙ да каже на г-жа Херо Мустафа, че в тази просперираща държава властват КОРУМПИРАНО ПРАВОСЪДИЕ, КОМЕРСИАЛНО ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ И ДЕВАЛВИРАЛО ОБРАЗОВАНИЕ.
  Някой да каже на г-жа Херо Мустафа, че ако не могат да ни помогнат, поне да не ни пречат.
  Само това.

  1. Някой да каже на другарката Херо Мустафа, че за да си намериш дори каквато и да е работа в България, трябва да си човек на някого и да имаш огромни връзки!Иначе – забрави!

  2. И що си мислиш, че на някаква си обрязана – отровна невестулка и пука за някакви си туземци?
   Така е по всички наглосаксонски колонии от векове, така че учудването е излишно.

  3. На
   вас някой трябва да ви каже, че всичко това се случва с благословията
   на същата тази г-жа, по поръка на краварското управление на своята
   държава! В бантустаните не е важно как се съществува, а кой управлява и
   какво може да се открадне от там!!

 15. Хубаво ги вижте колко са жалки всички тези, себенарекли се български политически елит!!!От всички възможни политически цветове и разцветки!
  Лазят, пълзят, умилкват се като червеи!Само и само да си запазят топлите местенца, да запазят окрадените и ограбените от народа парички и богатства!
  Вижте ги добре!!!Докога ще ги търпим, кажете??????????

  1. Точно в десятката е този коментар!
   Не им стигат парите които текат към държавата им. Плащането извършвано в момента е лична индулгенция за Бог Бойко. Херо Мустафа да не е по – проста от лидерите на ЕНП. Иска и тя милиони по нейната сметка. В момента върви плащането в кеш и броенето на сухото. Нали се сещате, че банкнотите са от по 500 евро?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *