Публикувано на 02.06.2021 / 16:52

ЕДИНСТВЕНО В „АФЕРА“! БОЙКО БОРИСОВ В РЕЗИДЕНЦИЯТА НА ХЕРО МУСТАФА В БОЯНА! /СНИМКИ НА „АФЕРА“!/

Единствено в АФЕРА!

Кортежът на Бойко Борисов преди пет -шест минути влезе в резиденцията на американския посланик Херо Мустафа, където тя живее в Бояна, удостовериха моментално източници съгледвачи на АФЕРА на място.

Както е видно от разкритието на АФЕРА, и управляващи, и свалени от власт, търчат при … Херо Мустафа. Това е, което имаме като „управление“ на държавата, и като „опозиция“ – надупени пионки на американците.

Afera.bg

Коментари 28 за
“ЕДИНСТВЕНО В „АФЕРА“! БОЙКО БОРИСОВ В РЕЗИДЕНЦИЯТА НА ХЕРО МУСТАФА В БОЯНА! /СНИМКИ НА „АФЕРА“!/”

 1. Разочарован съм!!! Най-великата демокрация има резиденция на посланикът като бордей, със стари павета и с копки по кривите улици до нея. US – дипломат в България да не е по наказание? „Ако не …ще те пратя в България.“ И защо водещият джип няма ДКН? Само притеснявате полицая – не може да си изяде сухоежбината си. А секюрити тюленът изглежда нелепо. Ами подарете му поне една бердана или коса да се впише в пейзажа.

 2. Буци моли Мустафата за охрана от тюлените срещу слочаена среща със Сретен. Понеже защото на нашите тулупи не може да им има вяра, че няма да го предадат. А и защото много добре знае, че те стават единствено да бият протестиращи, и да потушават протести. И да сплашат някой и друг бизнесмен, пропуснал месечните отчисления към шкафчето. За нищо друго.

 3. Оттам директно в Синагогата за допълнителни инструкции ……………………….

 4. Афера винаги си остава сензационна и качествена медия! Лошото е, че другите не поемат да бъдат малко от малко като афера. Със сигурност всяка медия разполага с много разкрития и скандали, просто да ги пуснат наведнъж и да се свършва с тая бутафорна държава.

 5. От 30 години Америка фалшифицира изборите в колонията.
  Така че никой не ги избира а ги НАЗНАЧАВАТ.

 6. Прехвърлих коментарите. Много емоции, но нито едно вярно предположение. Не Буцо отива при Мустафата да й се умилква , Мустафа е привикала Буцо за набиване на канче. Буци играе „война срещу Служебното правителство“ на Триморския Масон, а това дразни американците. Буци вече получи червен картон и трябва да напуска мача , вместо това той се кара с противниковия отбор и се прави, че не е видял червения картон. Това поведение кефи местната публика и тя скандира – Бу-ци ! Бу-ци !! /Не забравяйте , Той за едната бройка, само заради вродената си скромност не прие да бъде „Футболист на годината“/ И за да няма съмнение че напуска мача , викат го при съдиите в Бояна да му напомнят. Буци – с червен картон си.

 7. Америка си има нов ибрикчия, старият сега се увърта около Херо, ама късно, тя си заплю Льотчика.
  Ама тия празни тикви, уж мразещи краварите и тяхната Мутра, а козируващи на техния Льотчик, какво имат в главата вместо мозък?

 8. последни напъни тиквоча да си издейства президентска службичка за идните 10 години…. с въртеливи, майсторлъшки движения, с много слюнчест материал, върти и сучи и плакне малкия израстък между краката на траверса хер мустафа

 9. Някой знае ли защо тая чесната кола няма гражданска. Колите на НСО освободени ли са?

  1. Към дата 02/06/2021 МПС с ДКН CB6913MT няма активна застраховка „Гражданска отговорност“ и Тойотата на горското , с която ББ се подвизаваше беше без гражданска . Въпроса е какви санкции налагат МВР, които охраняват нарушителите на законите тук !?

 10. На
  вас някой трябва да ви каже, че всичко това се случва с благословията
  на същата тази г-жа, по поръка на краварското управление на своята
  държава! В бантустаните не е важно как се съществува, а кой управлява и
  какво може да се открадне от там!!

 11. Господа, ако Бойко Борисов не бъде арестуван в близките 2-3 дни, надежда всяка оставете.

 12. Бойчето усети, че дебелия идва с 200 отвъд океана и предприе крайна мярка. Най-сетне осъзна, че вече не е “техния кучи син”.

 13. И що си мислиш, че на някаква си обрязана – отровна невестулка и пука за някакви си туземци?
  Така е по всички наглосаксонски колонии от векове, така че учудването е излишно.

 14. Казах го и пак го повтарям : Това са американизираните нови български ЕНИЧЕРИ !

 15. Точно в десятката е този коментар!
  Не им стигат парите които текат към държавата им. Плащането извършвано в момента е лична индулгенция за Бог Бойко. Херо Мустафа да не е по – проста от лидерите на ЕНП. Иска и тя милиони по нейната сметка. В момента върви плащането в кеш и броенето на сухото. Нали се сещате, че банкнотите са от по 500 евро?

  1. Падението е за българският народ, който избира и търпи подобни еничари, които правят свирки на всеки чужденец, само и само да получи власт, за да избива народа си.

 16. Някой да каже на другарката Херо Мустафа, че за да си намериш дори каквато и да е работа в България, трябва да си човек на някого и да имаш огромни връзки!Иначе – забрави!

 17. Хубаво ги вижте колко са жалки всички тези, себенарекли се български политически елит!!!От всички възможни политически цветове и разцветки!
  Лазят, пълзят, умилкват се като червеи!Само и само да си запазят топлите местенца, да запазят окрадените и ограбените от народа парички и богатства!
  Вижте ги добре!!!Докога ще ги търпим, кажете??????????

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *