Публикувано на 16.11.2021 / 16:15

ЕДИНСТВЕНИЯТ ПЪТ ЗА НИНОВА В ПОЛИТИКАТА Е ДА НАПРАВИ НОВА ПАРТИЯ. БСП E ПРОБИТО КОРИТО. ИЗДИГНАТИЯТ ОТ БСП ПРЕЗИДЕНТ ГИ ПРЕДАДЕ. КМЕТОВЕТЕ И МНОГО ОТ СТРУКТУРИТЕ БЕЗ СВЯН РАБОТЕХА ЗА ПРЕЗИДЕНТСКАТА ПППП.

ЕДИНСТВЕНИЯТ ПЪТ ЗА НИНОВА В ПОЛИТИКАТА Е ДА НАПРАВИ НОВА ПАРТИЯ.

НАРОДЪТ ЩЕ ТРЪГНЕ С КОРНЕЛИЯ. В ТОВА СЪМ ОБЕКТИВНО УБЕДЕН.

ПРЕДЛАГАМ ДИРЕКТНО и име на партията – “България се събужда” (самата Корнелия Нинова е автор на това название, доколкото ми е известно – така се казваше сутрешното предаване на партийната телевизия БСТВ). И нека новият политически субект на Нинова поеме съвсем директен курс на открита игра. Без тегавите завоалирания, без хъката-мъката и без съобразявания с всевъзможните досегашни „идейни“ крила в Столетницата. Не може да се угоди на всички. Изборите го показаха. Суровата действителност, както се казва, го разкри.

Необходима е открита игра по начина, по който Нинова, благодарение на волята и харизмата си успяваше да я води тази открита игра – срещу Истанбулската конвенция, срещу вредния ЗСУ и в защита на българските патриотични ценности. Нещо, дето скъса нервите на целия Европарламент, заради което я предадоха и сума ти слабохарактерни евролиберали, щом помирисаха Страсбург и Брюксел.

Хайде, кажете, не беше ли реалност, че Нинова, единствено и само тя отстояваше в парламента българските патриотични ценности, в противовес с ляволибералната брюкселска левица на Станишев и сие? Въпреки опитите да ѝ извиват ръцете. Но Нинова се оказа по-силна от всякакви готованци и партийни аристократи, приемащи партията за бащиния.

Тъкмо нова българска левица, а не досега разкрачената между глобализма и антиглобализма БСП очаква 70 % от нашия мъдър народ, заради което и партия “Възраждане” заслужено вече е вътре в Народното събрание.

Народът ще тръгне с Нинова в това съм абсолютно обективно убеден. На 100 %. Защото няма друг по-подготвен и работещ за родината ни политик от Нинова в България. Това е доказано.

БСП е пробито корито, няма какво да се премълчава. Това го видях с очите си, като обикалях из областните градове в страната с БСТВ на предизборно турне, преди да ме свалят от екран, понеже потвърдих това, което прозорливите хора вече бяха усетили – че издигнатият от БСП президент ги предаде. Факт е, кметовете и много от структурите без свян работеха за президентската ПППП. Ще дам само един къс пример, който обаче е показателен. По данни на ЦИК в изконно социалистическото доскоро Славяново Харманлийско, селото на Радев, президентската партия на „промяната“ събира 91 гласа, а „БСП за България“ взима едва 28 гласа. Как става това? Мислите ли, че се е получил такъв резултат без там президентът да е натиснал настойчиво копчето? Подобен е случаят в много от традиционно бесепарските общини. Ами, добре.

Нека Нинова ги остави да си се давят всички тия, които отвътре правеха умишлено пробойни в кораба майка – да продължават с егоизма и ламтежа си за личен келепир да потопяват партията.

А кой ще им стане председател, като не е Нинова? Добрев ли? Или Паргов? Зарков? Вигенин?

Който и от тях да се заблуждава, че ще ръководи по-умело руля на БСП, не може да направи нищо повече от това да клекне на глобализма, както и те с охота, оха-а, правят.

Така че, драга Корнелия, остави ги тия. Прави нова партия. Пък да видим на следващия вот колко процента ще има „България се събужда“ и колко БСП.

Стоил Рошкев

16.11.2021 година.

Коментари 16 за
“ЕДИНСТВЕНИЯТ ПЪТ ЗА НИНОВА В ПОЛИТИКАТА Е ДА НАПРАВИ НОВА ПАРТИЯ. БСП E ПРОБИТО КОРИТО. ИЗДИГНАТИЯТ ОТ БСП ПРЕЗИДЕНТ ГИ ПРЕДАДЕ. КМЕТОВЕТЕ И МНОГО ОТ СТРУКТУРИТЕ БЕЗ СВЯН РАБОТЕХА ЗА ПРЕЗИДЕНТСКАТА ПППП.”

 1. От самото влетяване на Нинова в БСП се чудя как, защо и какво прави тя в тази партия!
  Е, истината цъфна. Постепенно, избор след избор източи и отказа левия електорат и накрая ритна менчето.

 2. И какво значение има, дали ще направи Курнела нова партия, след като нейното синче е заложник в САЩ? Нима наистина си мислите, че Курнела ще предпочете интересите на народа и държавата си, пред интересите на синчето си , уредено на сладка и добре платена службичка в Голдън енд Сакс в САЩ? Червените другари явно бъркат другарката Курнела със Сталин, който отказал да размени плененият си син Яков с Паулус с думите: -,,Аз войник за фелдмаршал не разменям!“. Но, аленочервените комунистии гласуващи за БСП все още не са разбрали, че разликата между БСП и БКП е същата, както между Курнела и Сталин, и че гласувайки за кандидатите на БСП, всъщност гласуват за кандидатите на САЩ! При управлението на коя партия станахме членове на НАТО? При управлението на БСП! При управлението на коя партия се отказахме от строежа на Южен поток? При управлението на БСП! Сега с коя партия ще влязат в коалиция БСП, за да създадат правителство? С проамериканската соросоидна ивопрокопиевска партия, Продължаваме чрез измами Подмяната! И симпатизантите на БСП продължават да живеят с илюзията, че гласуват за антиамериканска партия! Е, тези хора наистина страдат от раздвоение на личността!

 3. И тази е продажна, тъпа офца. Лиза топките на скопения триморец. Сега се прави на вода ненапита.

 4. Кадър на СДС Нинова я вкараха като троянски кон в БСП. Целта е постигната.

 5. Нищо подобно-в БСП се оформи от години една несменяема „червена аристокрация“ за която народните тегла бяха само дразнещ шум на плебеите! Родителите ни партията им помогна да си намерят работа, и се пенсионираха и живяха нормално, а сега вишисти стоят по 2 години на борсата и няма работа-и накрая купуват еднопосочен билет или за Испания или за Англия! Къде са тия социалисти от БСП, и къде е социалната политика?!

 6. Не „отписвайте“ К. Нинова.
  И нейното БСП.

  „Който е способен да изменя тактиката си според противника и така да постига победи, заслужава да бъде наречен божествен воин.
  Ще надделее онзи, който е усвоил умението да подвежда.
  Нека отпърво поведението ти бъде свенливо като на девица – дотогава, докато врагът се разкрие.“

  Сун-Дзъ
  „Изкуството на войната“

 7. Абсолютно точно Рожкев, Вече имам усещането,че Кутев,Лечева,Заркова и син са двойни агенти работещи за Нинова. Точно преди изборите, Нинова оттегля подкрепата си за предателя и то по инициатива на опозицията в БСП. Ако,не са двойни агенти, то са най големите профани в политиката. Съвсем искрено съм сигурен в загубата на Радев. Що се касае до нова партия, напълно съм съгласен със Стоил.

 8. След като чух изказването й по време на извънредната пресконференция, се убедих, че в момента няма по-свестен български политик.

 9. Рошкев цитат: „Така че, драга Корнелия, остави ги тия. Прави нова партия.“

  Е да ама не ги оставя, даже ще прави коалиция с предателите от свитата на лакея Радев.
  На всички вече смешни остатъци/отломки от партии които мислят да се хванат за ръчички с Киро измамата в една коалиция, едно да им е ясно.
  След няколко месеца, след като народа изгони с камъни тези измекяри, Геберскатата токсичност ще им се стори безобидна течност. Ще изчезнат в небитието и ще гледат парламента през крив макарон.

  1. Не е въпросът да бъдат изгонени, а да не бъдат допускани. Превенция му се вика. Защото за 3-4 месеца могат да направят мизерии за 30-40 години.

 10. Да не забравяме и предателя проф. Иво Христов, който напускал БСП, но оставал в политиката.
  Всичките мишоци скачат от кораба на подготвени спаситекни салове…

  1. Проф. Иво Христов НИКОГА не е бил член на БСП! Никога не е взимал никакви решения относно ръководството на БСП. Неправилно наричаната столетница( сегашните са леви либерали, глобалисти, капиталисти, троцкисти нямащи нищо общо с комунизма) спечели от участието на проф. Иво Христов като гражданска квота, но самият той се опорочи и окаля от интриги и боричкания за власт и кокал. Няма как да предадеш нещо което вече е предало собствената си политика и идейност.

 11. БРАВО -О- О- О за г-н Рошкев. „Защото няма друг по-подготвен и работещ за родината ни политик от Нинова в България“. НАИСТИНА НЯМА. Слушал съм я винаги с голям интерес, винаги обективна, точна, логична. Никога от устата и не излезе обидна дума за някого. Нинова е на километри по- високо от нивото на банкянския НЕРЕЗ, който с просташкия си акъл я беше определил за пазач на звънеца в парламента. НАЙ- ГОЛЕМИЯТ НИ ПОРОК Е НЕУМЕНИЕТО ДА ОЦЕНЯВАМЕ ЗЛАТНИЯ ФОНД НА НАЦИЯТА, а по брой на продажници и подлоги сигурно сме претенденти за Нобелова награда. Погледнете само отвратителната наглост на Йончева, социалистическата преданост на Георги Гергов, искреността на Радев, че не бил искал оставката и. Погледнете до каква степен е ерозирал българския език, с каква лекота го маскарят и депутати и политици и журналисти. Ние нямаме никакво национално чувство, ние се претопяваме доброволно. Затова такива като Нинова са направо нетърпими, особено след като има знак от посолството за нейното унищожаване. Ех какви журналистически светила като Дърева се потиха за нейното съсипване за тези във в. Поглед и в. Народ да не говорим.

 12. Неблагодарният ПРОДАЖНИК – Тримореца, национален предател .

  Румен Радев е много добър в едно – да отглежда предатели и да предава тези, които го подкрепят.

  Корнелия Нинова, която извади ген.Румен Радев от пенсионерския анцуг и от седенките в кварталната кръчма в ЖК “Дружба”, беше предадена най-напред от Иво Христов, началник на кабинета на президента Радев и от Елена Йончева, прессекретар на президента Радев.
  И двамата, въпреки съпротивата от ръководни дейци на партията, Корнелия Нинова ги направи евродепутати с имунитет и огромни заплати.

 13. ПЕТАТА КОЛОНА в БСП :
  Киро Помака,
  Крум Зарков,
  НАТОвеца КутеФФФ,
  Калоян Паргов,
  тлъстия бюрократ Димитър Дъбов,
  Весела Лечева – Шеврантията ,
  СериГей,
  Елена Йончева,
  Свинаря Гочето
  и глутница им,
  положиха големи усилия да прехвърлят максимум гласове от БСП към „Продължаваме ПОДМЯНАТА“ и успяха !

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *