« Върни се назад Публикувано на 11.05.2014 / 11:36

ЕДИНСТВЕНИЯТ ПОЛИТИК С БАНКА Е БОЙКО БОРИСОВ!

 

Във връзка с клеветите, които Бойко Борисов отправи по БТВ срещу коалиция „България без цензура”, ВМРО, ЗНС и „Движение Гергьовден” уточняваме, че предизборната ни кампания е изцяло съобразена с нормативната уредба на Република България и в частност с Изборния кодекс. Там ясно е посочено, че има горна граница за разходите от 2 милиона лева, които политическите субекти могат да извъшват в рамките на кампанията. Това опровергава неграмотните и лъжливи твърдения на Борисов, че коалицията ни е пръснала 5 милиона лева. Всички разходи извършени от коалицията ще бъдат декларирани пред Сметната палата в законовия срок.

 Бойко Борисов за пореден път цинично излъга, че не разполага с пари,при положение, че за последните 5 години ГЕРБ е получила над 100 милиона лева държавна субсидия, за които няма никаква отчетност. Когато Борисов говори за банки, припомняме, че единственият политик, който се е сдобивал с банка е самият той. Това стана когато неговата спътница в живота, г-ца Цветелина Бориславова, придоби без пари и при неясни обстоятелства „СиБанк” за една нощ, след като Борисов стана главен секретар на МВР. Освен това Бойко Борисов за пореден път скри истинските си доходи, препдочитайки да манипулира общественото мнение, за да омаскари основния си политически опонент.

 По повод клеветите на лидера на ГЕРБ, Николай Бареков коментира: „Днес, на  11 май се навършва една година от Костинбродската афера. Тогава разобличих престъпната шайка на Борисов, която подготвяше държавен преврат с фалшиви бюлетини. Очевидно политическата мафия в България никога няма да ми прости, че я свалих от власт. Време е истинските българи да поемат управлението на държавата. Всички остана”.

Afera.bg

«