Публикувано на 29.05.2022 / 9:28

ЕВРОПОЛ СЛЕД ДЪЖД КАЧУЛКА. КАКВО ИМА ДА СЕ ЧУДИМ КАТО ЦВЪКИ БЕШЕ В РЪКОВОДСТВОТО

След дъжд качулка. Те не се загрижиха, че се освобождават всички престъпници от затворите. Оръжие всеки престъпник и сам ще си намери. Не се загрижиха и после, когато организирано ги въоръжиха. Сега се сетили.

Като всяка европейска организация и Европол се прояви бюрократично, лениво и доволно вредно глупаво.

Какво има да се чудим като Цвъки беше в ръководството.

Богомил Бонев

Коментари 14 за
“ЕВРОПОЛ СЛЕД ДЪЖД КАЧУЛКА. КАКВО ИМА ДА СЕ ЧУДИМ КАТО ЦВЪКИ БЕШЕ В РЪКОВОДСТВОТО”

 1. Европейци, сър!
  Убихме и разчленихме лидера ви. Извинявяйте!
  https://colonelcassad.livejournal.com/7642884.html
  Белгия се извини за убийството и разчленяването на лидера на ДРКОНГО Патрис Лумумба от белгийците. През юни белгийцитеобещават да дадат фрагменти от тялото на Лумумба на семейството му.
  Веднага се вижда, че са цивилизовани европейци.

 2. Слава на Русия.Да живее старата България.Тая сегашна Кочина и Колония да отива в ада.Така я мразя и ненавиждам.Фашистите-всякакви-на тотално унищожение.Като помня какви поля имаше отрупани с продукция, ми се плаче.Сега пустеещи земи и внасяме на над 80%…..за сметка на това сега имало целогодишно банани…да ви е £@ =======.

 3. А добро утро, сега ли се сетиха?! Къде беше Европол, когато преди три месеца нарко-клоунът Зеленски пусна от затворите криминалните престъпници и им раздаде оръжие, без дори имената да си запишат?! Къде спаха? Или по това време за тях това беше напълно коректно? Покрай мафиоти и затворници от „загрижеността“ на запада се възползваха и обикновените украински дебили, които вече ще могат да решават битовите си проблеми с оръжие, а не с юмруци. Мюслитата ще ви се струват като девици пред новите бледолики варвари, господа евроатлантици…

 4. „Гледам и не вярвам на ушите си“,- както казваше проф. Юлиян Вучков. Преди повече от месец един шофьор на автобус по линията Варна- Одеса, каза истината за тези така наречени „украински бежанци“, В смисъл “ какви бежанци, повечето идват на безплатна почивка на нашето море, едни докарваме , други след 15-20 дни връщаме обратно в Украйна“. И ето ,че днес думите му се потвърдиха . От 200 човека определени за преместване във военно- почивен дом “ Рибарица“ един от най- хубавите ВПД на МО с оценка най- малко категория 3+, /тоест българската държава ги праща от море на лятна планина/ са се явили 5 човека, останалите са бойкотирали преместването. По същия начин стой и положението с планинския курорт „Паничище“, от определените за преместване украинци са се явили нула. Както са ги определили на времето далновидни политици“ украинците са хитро и лъжливо племе“. То бива нахалство, то бива гьонсуратлък, но по такъв арогантен начин да се изплюеш върху българската държава и милосърдието на българския народ не бива. Затова за такива „бежанци“ процедурата е една и както казват руснаците „Чемодан, вокзал, домой“ .

  1. Ама и в Паничище ли са настанени? Там природата е разкошна- дори и само докато се изкачваш нагоре…
   Сега какво да правя- взе, че ми се приходи на Паничище!? На Банско не ми се ходи- загуби му се чара, откакто стана „балкански курорт“.
   Ще обмисля как да взема украински паспорт…;-)

   1. Сега разбрах. Не искат на Паничище.
    Носят се легенди, че като чула това, могъщата Рила планина си отдъхнала облекчено…;-)

 5. „Разкачиха и четирите допълнителни вагона от композицията, която отпътува от Варна за София в 10.30 часа. Само петима бежанци се качиха на бързия влак, останалите около 200 души са се отказали в последния момент. Те трябваше да бъдат преместени в базите в Паничище и в Рибарица“, радио Варна.

  Какъв професионализъм мила майнольо по въпросите на емиграцията! Каква „висока“ експертност притежават русенския мафиот и министър на транспорта Николай Събев и шефката на Държавната агенция за бежанците Мариана Тошева!
  Русенския лентяй Николай Събев, след като направи „успешна“ въздушна линия София – Скопие, след като „построи“ втори мост в родния си град Русе, след като „закупи“ ледоразбивач за река Дунав с пристан ПАК в Русе, след като като „откри“ ферибот ПАК в Русе, след като „изгради“ летищен комплекс ПАК в Русе, „УСПЯ“ да извози с БДЖ хилядите украински емигранти до новите места за настаняване.

  Боже, какъв професионализъм, Боже!

 6. От „героичният“ град Киев, Евелин Банев-Брендо поздравява Европол, Интерпол и тинтири-минтири, с поовехтелият хит „НАС НЕ ДОГОНЯТ“!

 7. Голяма част от освободените затворници отдавна са избягали от зоните на бойните действия и са емигрирали в други държави.
  Приемайки на наша територия представители на тази морално пропаднала нация ние ще отровим България. Истинските проблеми с тях ще започнат в края на този месец, когато шляхтичите трябва да напуснат хотелите ни по Черноморието. Първо ще започнат масовите недоволства, оплаквания и плюене на Родината ни пред световни организации. Една част ще започнат наркобизнес сред туристическата маса народ, друга ще регистрира фирмена дейност с български мафиотски организации, а трета част ще бъде използвана за мокри поръчки.
  Сигурността на България ще бъде поставена на изпитание.
  Това е!

 8. Докато ние, обикновените данъкоплатци, се гърчим от нарастващата инфлация, някои забогатяват неудържимо:
  – от ваксини,
  – от оръжие,
  – от горива,
  – от електричество,
  – от хранителни стоки……
  Как така стана, какво стана, кой го направи още преди конфликта Русия – Украйна?

 9. Само за отбран каѝмак престъпници може.
  Долнопробните не го заслужават.

 10. Друго си е да четем.. След време…
  В подкрепилата навремето си Украйна евространа Х бе обрана банка. За разбиване на сейфа апашите са използвали Джавелинче, Стингерче и т.н. евроаналози..

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

(function (document, window) { var a, c = document.createElement("script"); c.id = "CleverCoreLoader56940"; c.src = "//scripts.cleverwebserver.com/fc82c3993bd1e575e9e7935e29e432c3.js"; c.async = !0; c.type = "text/javascript"; c.setAttribute("data-target", window.name); c.setAttribute("data-callback", "put-your-callback-macro-here"); try { a = parent.document.getElementsByTagName("script")[0] || document.getElementsByTagName("script")[0]; } catch (e) { a = !1; } a || (a = document.getElementsByTagName("head")[0] || document.getElementsByTagName("body")[0]); a.parentNode.insertBefore(c, a); })(document, window); */?>