« Върни се назад Публикувано на 07.04.2022 / 12:54

ЕВРОПЕЙСКИ ПАРАД НА ЛИЦЕМЕРИЕТО В СОФИЯ. УРСУЛА Е ВЪРХА НА СЛАДОЛЕДА! САМО ДЕТО НЕ РАЗБИРА, ЧЕ ТОЙ ОТДАВНА СЕ СТОПИ

Европейски парад на суетата и лицемерието в София.

Само аз ли виждам, че Урсула е една напълно посредствена дама без грам лидерски качества, интелект и харизма, изкуствено насадена на най-високия пост в ЕС?

Само аз ли чувам абсурдите, които съвсем уверено изговаря тази жена или чуват и много други, но предпочитат да си мълчат?

Урсула е христоматиен пример за възнаградено нищоправене /отчитам и предишните й властови превъплащения/, което се превърна в защитен лиценз на цялата европейска политика!!! И докъде ще стигнем така? Някой в целия този ЕС знае ли?

Затъналата в дълбоката кал „програма за възстановяване“ била уникална, според нещото Урсула. Чудо на чудесата, невиждано във Вселената, сякаш никой от нас не разбира, че с този пореден грабеж се финансират зелените глупости на посинялата в смъртни агонии Европа и по никакъв начин тези пари няма да променят личното благосъстояние на нас, гражданите.

Черешката на тортата на въпросната дама била посещението на доказаната плагиатка в Софийския университет, където според нея  било заровено научното куче на планетата.  Ами нищо не е заровено в този университет, освен самия той и това се случи след приемането ни в ЕС. Пълен упадък – научен, морален, икономически и социален! Срам.

Урсула е върха на сладоледа! Само дето не разбира, че той отдавна се стопи.

Николай Марков

«