« Върни се назад Публикувано на 20.11.2014 / 21:42

Европейския съд призна убийството на Чората, извършено от ГДБОП. Реформатори, каква съдебна реформа ще правите с откровени мутри като Борисов, Цветанов и компания?!?

Проф. Людмил ГеоргиевИ сега какво, Голямата камара на Европейския съд в Страсбург отказа окончателно да преразгледа жалбата на България по случая „Ангел Димитров – Чората“, което означава, че е в сила решението на Малката камара на съда, според което Европейският съд признава убийството на Ангел Димитров, осъществено от група полицаи от ГДБОП – Благоевград на 10.11.2005 год.!

Да не забравяме, че най-горещите привърженици на полицаите-убийци бяха сегашният премиер на държавата Мутрата Борисов и сегашният шеф на парламентарната група на ГЕРБ Цецо Цървула, които бяха директно назовани в решението на Европейския съд!
В случая въпросът ми не е към мутренската организация ГЕРБ, която е ясна, въпросът ми е към т.нар. „реформатори“ – драги ми демократи, реформатори или обикновени кариеристи, вие наистина ли смятате, че ще правите реформа в съдебната система с откровени мутри като Борисов, Цветанов и компания?!?…

Проф. Людмил Георгиев

«