Публикувано на 06.11.2021 / 15:22

ЕВРОДЕПУТАТИ С ТОПКИ, БЕЗ БЪЛГАРИТЕ, ЕСТЕСТВЕНО!: „СЪПРОТИВЛЯВАЙТЕ СЕ СРЕЩУ ЗЕЛЕНИТЕ СЕРТИФИКАТИ! НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ВИ ПРИНУДИ!“

Без коментар!

Пресконференция на евродепутати, БЕЗ БЪЛГАРИ ЕСТЕСТВЕНО!

„СЪПРОТИВЛЯВАЙТЕ СЕ СРЕЩУ ЗЕЛЕНИТЕ СЕРТИФИКАТИ! НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ВИ ПРИНУДИ ДА СЕ ВАКСИНИРАТЕ ЧРЕЗ НАТИСК! ПИТАЙТЕ ПРАВИТЕЛСТВАТА СИ ЗНАЯТ ЛИ КАКВО ИМА В ДОГОВОРИТЕ, ПОДПИСАНИ ОТ ЕС, КАТО СЛЯПО ГИ СЛЕДВАТ!“

Пресконференцията може да гледате тук!:

Afera.bg

Коментари 45 за
“ЕВРОДЕПУТАТИ С ТОПКИ, БЕЗ БЪЛГАРИТЕ, ЕСТЕСТВЕНО!: „СЪПРОТИВЛЯВАЙТЕ СЕ СРЕЩУ ЗЕЛЕНИТЕ СЕРТИФИКАТИ! НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ВИ ПРИНУДИ!“”

 1. ако чуете цялата прес конференция на „евро-ДУПЕ-татите“ ще забележите че ТЕ викат срещу „зелените сертификати“, но настояват за тестове за антитела
  КАКВИ долни манипулатори!!!!
  Нали именно с теста за анти-тела се краде ДНК.
  НЯМА никакви анти-тела срещу Ковид, защото няма вирус.
  Клетката образува антитела срещу мнго неща – не само срещу вируси. Срещу химическо отравяне също се оразуват анти-тела

 2. Нито „докторите“, нито началниците им /управляващите/ знаят за какво говорят! Вирусът има магнитно-гравитационно /енергийно/ поле и не се влияе от химически препарати. У нас има обаче хора, които не са се продали на фарма-мафията и предлагат метод за превенция и лечение само за 2 дена – виж Асоциация Плазма България в Гугъл или тук:
  https://apb.netgalaxy.org/news/2020-03-11-10-23-09

 3. Пак питам: Мога ли да заснема Инв.Номер на машината и целия си изборен процес, заедно с фиша? Или някоѝ би ме убедил че това е незаконно??

 4. А на фона на това процъфтява бг медицинска мафия!
  Влизаш в болница със сърдечно заболяване. Лежиш във вътрешно отделение. Правят ти 3 ПСР тестове.Всички те са отрицателни. Изписват те умрял от Ковид. Близките нямат право на аутопсия.
  Знаете ли кое е най- фашисткото в цялата тази ситуация?
  Излиза мед сестра, която в едната си ръка държи смъртния акт, а в другата визитка на погребална агенция. Транспорт за разстояние от 50 км – 1000 лв.
  Значи – уморяват те, че и те карат да си плащаш!
  Хитлер пасти да яде!

  PS: Българи, ако искаме да си върнем живота обратно, с писане няма да стане!!!

  1. Диагнозата Корона дава в рцете на ТЪРГВЦИТЕ а не ЛЕКАРИТЕ от тях един ВИД ИМУНИТЕТ за всичко което правят а те гледат парите НЕ ЗДРАВЕТО!!!

 5. Великият скок, Великият глад и Великият рестарт известен и като Великото зануляване каза:

  Казват, че историята се повтаряла два пъти – първият път като трагедия, а вторият път като фарс и комедия. За огромно съжаление обаче, сега историята се повтаря като още по-голяма трагедия и дори като световна катастрофа.
  В Китай през далечната 1958г. Мао Дзе Дун наричан още и Великият кормчия решава да направи нещо „велико“ – Великият/Големият скок. На конгрес на Китайската комунистическа партия(ККП) през същата година, приемайки 5-годишния план за развитие на страната се взема решение за ускорена индустриализация и ускорено развитие на селското стопанство. Един вид голям скок с цел достигане постиженията на СССР и останалите соцдържави и построяването на зрелия социализъм a оттам и на комунизма. Мао Дзе Дун поставя едни буквално недостижими цифри в производството на чугун, стомана и селскостопанска продукция.
  В селското стопанство, за да се повишат добивите започва масово изсичане на гори с цел освобождаване на обработваеми площи. И точно тук започва и Великият идиотизъм – някакви доморасли китайски учени излизат с решението, че враг номер 1 на китайското селско стопанство са мухите, комарите, гризачите и… врабчетата.
  Най-опасни били уж врабчетата – пак според китайските „учени“ едно врабче изяждало годишно 2 кг. селскостопанска продукция, а в Китай било имало между 3 милиона и 5 милиарда врабчета. И започва поголовното унищожаване на тези птици с всички възможни средства – Мао Дзе Дун изпраща почти цяла армия от ловци на врабчета – над 3 000 000 китайци – военни, полиция, студенти, ученици, селяни, работници. Въпреки предупрежденията на видния тогавашен китайски учен-дисидент Цзяо Си Чен, че изтреблението на врабчетата ще предизвика екологична катастрофа и нарушение на хранителната пирамида в природата. В крайна сметка така и става – избити са абсолютно всички врабчета в Китай – ловците гордо позират за снимки на фона на цели огромни камари умъртвени врабчета.
  И тогава започва Великият глад продължил цели 4 години от 1958г. до 1962г. Глад причинил смъртта на 20 до 45 милиона китайци, стигало се е дори до масов канибализъм от глад! Глад за който и до ден днешен Китайската комунистическа партия(ККП) не позволява да се говори и коментира открито!
  А причината за този глад била много проста – били са нарушени законите на природата – с унищожението на врабчетата се били нароили пълчища от мухи, комари и най-вече скакалци, които буквално опоскали посевите а и без това неголямата по обем селскостопанска продукция.
  На спешно заседание на ККП се приема решение като начало за внос на 250 000 врабчета от СССР и Канада. Всичко това звучи тъпо и почти нереално, но е самата истина.
  Днес, в 2021г. тази история отново се повтаря, но този път в световен, в глобален мащаб. Един файтон хора(ако въобще можем да ги наречем хора), болестно лакоми за много власт и много пари, дегенерати с болни мозъци, подпалиха света с измислената лично от тях корона пандемия или по-точно казано – пЛандемия!
  Тази преднамерена пЛандемия бушува като един огромен световен пожар вече повече от година и половина, изпепелявайки всичко по пътя си. Великият рестарт или Великото Зануляване(The Great Resеt, The Great Restart).
  Великият рестарт, който отива да наподобява Великият глад в Китай от времената на гореописаните събития. Само че сега в ролята на врабчетата са хората на тази планета. Точно човеците са обект на унищожение сега. На кукловодите започнали всичко това им е голяма мъка, че на нашата планета човеците гонят вече почти 8 милиарда. Има и голям процент застаряващо население – главно в развитите страни – САЩ, Канада, Евросъюза, Япония, Австралия и Нова Зеландия. Голямата им грижа и проблем е, че трябва непременно да намалят драстично човечеството като брой и състав. Пък и хора вече не им трябват – нали за това е и целия този шум с роботизация, компютризация, цифровизация, трансхуманизъм(сиреч хибрид между човек и машина) и прочие глупости плод на болните им мозъци. Чудовищен социален експеримент с още по-чудовищни, катастрофални последици. И вече ясно виждаме настъпилите резултати – затвориха целия свят. Буквално взривена световна икономика, прекъснати вериги на доставки(Supply Chains), световна криза с горивата и енергоносителите, поскъпване на храните в световен мащаб. И това е едва началото…
  Потърпевши и жертви са всички – и бедни и богати, и работодатели и наемни работници, и експлоататори и експлоатирани. Всички са заедно в потъващата лодка.
  Или казано накратко: налице е същото както с унищожението на врабчетата в комунистически Китай преди повече от 60 години, нарушават се основни природни и Божии закони, разкъсват се хранителните вериги и т.нар. хранителна пирамида. Защото всичко в природата е взаимосвързано.
  Тези които сътвориха този световен хаос и световен катаклизъм по-страшен дори и от двете световни войни, не бива обаче да си мислят, че ще им се размине току-така – чака ги международен трибунал по подобие на онзи в Нюрнберг от 1945г.
  Не можеш да държиш цялото човечество в робство, не можеш да се опълчиш безнаказано срещу Майката-Природа и срещу Твореца, срещу Господа-Бога! Никоя тирания и никоя диктатура не са просъществували вечно!

  1. Браво!!!
   Много изчерпателен и напълно точен анализ на случващото се в света!

 6. Едни се боцкат по принуда а други защото така са им казали!!!Вторите вече са готови за МЕТА-вселената!!! Втората не е ПЛАЦЕБО!!!

 7. Всеки ,който намери сили да напусне големия град ще увеличи шансовете си за оцеляване !
  Върнете се на село,внимавайте с ,,общата“ храна,вода,напитки и свиквайте с минимализма !
  Стойте далеч от разговори,които не ви обогатяват душевно!
  Пазете се от 25-тия кадър !
  Събирайте и четете книги !
  Научете се да обичате простия,обикновен живот и се радвайте,че виждате Слънцето всяка сутрин !
  Възприемайте този факт като дар.
  Ценете го !
  Направете всичко възможно ТИРовете изнасящи дървета от българските гори да не се превръщат в скъпи къщи,автомобили ,яхти,любовници,безкрайни екскурзии по скъпи дестинации задоволяващи снобарски въжделения и низки политически страсти !!!
  Това не е малко като за начало !

  Венсеремос.

 8. Готви ли се предизборна измама?
  Автор: Д-р Борислав Цеков, Център за нова Европа
  Мнения
  09:40
  07.11.2021

  Първо фактите:

  Факт 1:
  На 3 ноември ЦИК изпраща официално писмо на ДАНС (вж. факсимилето), с което съобщава, че в склада, където се съхраняват машините за гласуване, е пристигнала партида с машини, която ЦИК не е поръчвала и не знае за какво са предназначени.

  Факт 2:
  Отговор от ДАНС до момента няма (към 20.30 ч на 6 ноември, т.е. цели 3 дни по-късно).

  Факт 3:
  На 6 ноември говорителят на ЦИК Цветозар Томов (от ДБ) в отговор на медийни вьпроси, след като водеща политическа сила (ГЕРБ) сигнализира за проблема публично, определя наличието на тези допълнителни машини като „странно“ и подчертава, че ЦИК няма нищо общо с тях и няма да ги ползва.

  Факт 4:
  На 4 ноември, ден след като е изпратено писмото от ЦИК до ДАНС, зам.-председателят на ЦИК Емил Войнов (от БСП) съобщава на комисията, че от „Сиела Норма“ твърдели, че „тези устройства са собственост на „Смартматик“ и ще се използват за различни цели – демонстрации в Албания, демонстрации пред представители на Грузия, и сервиз, и за дейности между „Смартматик“ и „Сиела“, несвързани с изборите в България“.

  Факт 5:
  Ръководителят на частната фирма, която доставя и контролира машините – „Сиела Норма“, Веселин Тодоров (учредител и кандидат в предни избори на партията на Меглена Кунева ДБГ, която сега е част от ИБНИ на Мая Манолова) отказва коментар.

  Факт 6:
  На 5 ноември „Сиела Норма“ внася в Административен съд-София жалба срещу ЦИК, която цели да осуети проверката на нелегалните машини.

  Факт 7:
  Институциите мълчат, а партиите, които се съпротивляват срещу контролното броене на разписките от машините (ДБ, ИБНИ), реагират с подигравки и обиди към ГЕРБ, но не обелват нито дума по същество – какви са тези нелегални машини, за които ЦИК информира ДАНС и защо се намират в склада заедно със сертифицираните машини за вота.

  Сега моите ВЪПРОСИ:

  (Ще наричам машините, за които ЦИК пита ДАНС, „нелегални“, защото те са именно такива от гледище на установените нормативни изисквания и процедури за предстоящите избори.)

  1. Защо вече дни наред няма отговор на писмото на ЦИК?

  2. Защо до този момент никой – ДАНС, МВР, „Сиела Норма“, правителството – не дават членоразделна и официална информация за нелегалните машини, след като въпросът вече е публично достояние?

  3. Какво търсят нелегалните машини, без да е представен на ЦИК поне опис на серийните им номера, в склада, където се съхраняват утвърдените от ЦИК машини за вота?

  4. Какво е предназначението на нелегалните машини, защо са доставени точно сега и защо се съхраняват точно там?

  5. Защо все още не е извършена проверка на нелегалните машини? Кога ще бъде извършена такава проверка?

  6. Случайно съвпадение ли е, че именно партиите, които истерично се съпротивляват срещу контролното броене на разписките (ДБ, ИБНИ), което е единствената реална гаранция срещу манипулация на машинния вот, сега се опитват да отклонят вниманието и да заметат под килима проблема с нелегалните машини, за който ЦИК съобщава на ДАНС на 3 ноември?

  7. Има ли ЦИК реален и пълен контрол върху изборния процес и върху машините, които ще бъдат използвани за гласуване и отчитане на изборните резултати? Или реалният контрол е в частната фирма „Сиела Норма“?

  8. В контекста на този скандал, защо ЦИК се отметна от решението си за контролно броене на разписките във всички секции? Какво крие ЦИК?

  Мълчанието и шикалкаването на институциите рушат доверието в честността на предстоящите избори.

  1. Ръководителят на частната фирма, която доставя и контролира машините – „Сиела Норма“, Веселин Тодоров (учредител и кандидат в предни избори на партията на Меглена Кунева ДБГ, която сега е част от ИБНИ на Мая Манолова) отказва коментар.???

   Чудя се какви хорица са тези-Ще се наврат във ВЛАСТТА…ще се надуват като ПАУНИ…ще скубят народа като КОКОШКА…ще РАЗБИЯТ оцелялото…ще скопят ДЪРЖАВАТА …Министерството на Истината ще е над Всичко и Всички…ще променят Конституцията за да не им ПРЕЧИ…ще Сертифицират и правото на дишане…ще има и лагери за НЕВЕРУЮЩИТЕ…ще издават ГЕНЕТИЧЕН паспорт и според него ако откриват някои уж аномалии ЩЕ ВИ ЛЕКУВАТ без съгласие или попадате в кастата на НЕГОДНИТЕ…всеки ще е със СОЦИАЛЕН РЕЙТИНГ…и т.н. други ФАШИСТКИ идейки!!!

   Психопати-Садисти!!!

  2. ИБ на БСП: Съмненията за манипулации могат да се разсеят само с броене на контролните разписки от машините
   Основания за тази позиция ни дават единствено фактите:
   1. Ключовете за изходния код на машините не са предадени в срока, записан в договора от частната фирма доставчик. Въпреки че са получени в ЦИК със закъснение, комисията не може да ги ползва, заради забрана в лицензионното споразумение, тъй като са авторско право на фирмата. Това е елемент от националната сигурност. Не може избор на президент и парламент да зависят от частна фирма.
   2. Наша проверка в ЦИК показва с документи, че има 228 машини извън поръчаните. Те се съхраняват заедно с тези, на които ще се гласува на 14.11.21 г. Ако са частна собственост, защо държавата плаща наем за тяхното съхранение и ги охранява?
   3. Ако е вярно, че са за резервни части, стои въпросът защо са необходими нови и цели машини да бъдат разглобявани за части.
   Натрупват се твърде много въпроси, на които държим в спешен порядък да получим отговори. Длъжни сме да гарантираме честността на изборите. Ако има и най- малко основание те да бъдат обжалвани и касирани, ще хвърлим държавата в нова криза в момент, в който от нас се изисква най-висока отговорност да се гарантира сигурност на българските граждани и стабилност на България.

 9. Има голяма вероятност в управлението на България да влязат българоубийци.

 10. Радев гази конституцията за пореден път да обърнем внимание на чл. 147, ал .5 в която се посочва ,че конституционен съдия не може да членува в политическа партия. Върховенството на закона важи за други ,но не и за тези от промяната на Радевата банда мошеници.

 11. Колкото ЛЪЖАТА им към ЧОВЕЧЕСТВОТО става по-гола толкова в повече ще СТАВАТ нагли и БЕЗСРАМНИ проповядващите я!!!

 12. Здравейте г- жо Томова,
  Адмирации за това, което правите. Вие сте истинска амазонка-войн, достойна наследничка на някогашните българки.

 13. Австрия признава сертификатите за валидни за 360 дни от втората доза и 270 дни за еднодозовата, след това става невалиден. Може да се удължава/преиздава само с буустерна доза. Скоро ще е навсякъде така, а вече набодените да му мислят…

 14. Има 3 начина да се припознаеш като оФца :

  1. Пасеш трева и усърдно сереш Топчета.
  2. Добре Осъзнаваш ,че топчетата не стават за сачми ,куршуми.снаряди и ракети…
  3. Пак пасеш трева и отново произвеждаш топчета за пейнтбол …дето цапат…

  Венсеремос.

  П.Пис
  Докато не се разболееш от Син език ,де …

  1. Офцътъ и след Бустернътъ пак си БЛЕЕ…!!!
   Чак след ТРЕТАТА ПРИХВАНАЛА…???
   До следващата НАСТИНКА…след ЧЕТВЪРТАТА!!!
   Или…плащаме ти и прави реклама!!!
   Защо не сложат НЯКОЙ непознат след 3-та …Стига с тези пошли МЕТОДИ!!!
   Водещата в Би Ти Ви Диана Любенова е в карантина с коронавирусна инфекция, при това симптоматична, след цели 3 дози ваксина, обяви самата тя в ефира на медията.

   „Вкъщи съм и съм болна. Имам три ваксини, но все пак тази коварна болест не ме подмина. У нас 5G-то се хваща без рутер“, смее се тя. И нарича себе си гигаваксър – след 2 редовни дози и един буустер заедно с преболедуване на инфекцията.

   „Не съжалявам, че съм се ваксинирала. Именно заради това сега съм добре и не съм в болница. Призовавам всички да се ваксинират, за да карат болестта леко“, апелира Любенова.

   1. Гледам я на СНИМКАТА…с този въодушевен ВАКСЪРСКИ УСТРЕМЕН ПОГЛЕД…и 4-та…и 5-та …и така до края на СВЕТА!!!

 15. Какви евродепутати от България ние имаме за евро+Дупедати. Бой на 14 по тиквите,зелени чорапи и отрепки Лъжливи овчарчета България е била и ще Бъде.

  1. Един алкохолик…4-ма педераси…2-3-лесбийки…един фашистки потомък и още няколко безмълвни лапачи!!!

 16. желаещ да инвестира в ауспуха на льотчика каза:

  Ако някой още не е разбрал, разкрита е чудовищна измама на Льотчика, 228 машини в склад, готови да гласуват за чорапа, за кирчо и за мутрите на мая.

 17. Няма някъде по света някаква гнусотия, хайдутлук и/или предателство и подлост, където някой ганьовец-ибрикчия да не си е наврял гнусната зурла!
  Робско племе с повредена ДНК, свикнало да пълзи, да целува задници и да бъде роб!!!!

 18. По повод Кирето и Нотариалния му АКТ???Ако си издам такъв че съм ЗДРАВ и се ОТКАЗВАМ да заболея от КОРОНАТА по принцип трябва да ВАЖИ и да не ме ДИСКРИМИНИРАТ!?

 19. Диагностицирани педали, дришльовци са Радевата банда мошеници, на много ниско ниво са , да си заврът маската и ваксината отзад. Тези от промяната искат големи топки с кожен инструмент отзад.

 20. ВРАГЪТ ще го ПОЗНАЕШ по МАСКАТА!!! Не са само Политиците но и ЧИРАЦИТЕ им!!!По молове…ресторанти…транспорт…болници…бизнес…магазини…учреждения…и другаде!!!

 21. По повод на едно СЕЛФИ и СИНЕРГИТЕ НИ???
  Говорихме за МОРАЛЪТ ИМ!!!
  ФБР провежда обиски в бюра и домове на VERITAS в Щатите!!!
  Причината…убликуването на личния дневник на най-малката дъщеря…Ашли Бидонова!!!
  В него тя пише че като малка е била жертва на ДОМАШНО НАСИЛИЕ и ЦИТИРАМ…Вземането на ПОРОЧЕН ДУШ с БАЩА МИ…в БАНЯТА…!?!?!?
  Много се радвам че НАШИТЕ СИНЕРГИСТИ изпадат в УМИЛЕНИЕ от такива хора и че ТАКЪВ ЧОВЕК познава КИРЕТО-МАКС!!!
  Кажи ми ПРИЯТЕЛИТЕ СИ да ти КАЖА КАКЪВ СИ!!!п

 22. След една седмица имаме уникалната възможност да се противопоставим ефективно срещу зелените сертификати. Хора, гласувайте за партии и личности, които са против Здравния фашизъм.

 23. Къде са нашите ЕВРО ДЕПУТАТИ?Къде сте бе българи юнаци?Лапачи на Евро.Запушиха ли ви устите продажници такива?Запушиха ви ги!Предатели!

 24. ХОРА …ако сте ЧОВЕЦИ просто НЕ СЕ СТРАХУВАЙТЕ от ТЯХ!!! Ако сте още ЧОВЕЦИ!!!

 25. https://trending.sfo2.digitaloceanspaces.com/upload/photos/2020/08/o9YwvAaiwjUGQxdvzyJ7_11_c89e0c31e960d21b894ec46fec327155_image.jpg
  Banned
  Италианският вестник Il Tempo съобщава, че институтът е ревизирал надолу броя на хората, починали от COVID, а с COVID от 130 000 на под 4 000.
  „Да, правилно прочетохте. Оказва се, че 97,1% от смъртните случаи, приписвани досега на Covid, не се дължат директно на Covid“, пише Тоби Йънг.
  От 130 468 смъртни случая, регистрирани като официални смъртни случаи от COVID от началото на пандемията, само 3 783 са пряко приписвани само на вируса.
  „Всички останали италианци, които са загубили живота си, са имали между една и пет вече съществуващи заболявания. От починалите на възраст над 67 години 7% са имали повече от три съпътстващи заболявания, а 18% – поне две“, пише Йънг.
  „Според института 65,8% от италианците, починали след заразяване с Covid, са били болни от артериална хипертония (високо кръвно налягане), 23,5% са имали деменция, 29,3% са имали диабет и 24,8% предсърдно мъждене. Добавете към това, 17,4% са имали проблеми с белите дробове, 16,3% са имали рак през последните пет години и 15,7% са страдали от предишна сърдечна недостатъчност.
  Новата дефиниция на Института за смърт от COVID означава, че COVID е убил по-малко хора в Италия от (прошепнете го) средния пристъп на сезонен грип. …

  https://www.zerohedge.com/markets/italian-institute-health-drastically-reduces-its-official-covid-death-toll-number?utm_source=&utm_medium=email&utm_campaign=257
  Italian Institute Of Health Drastically Reduces Its Official COVID Death Toll Number
  Authored by Paul Joseph Watson via Summit News,
  The Italian Higher Institute of Health has drastically reduced the country’s official COVID death toll number by over 97 per cent after changing the definition of a fatality to someone who died from COVID rather than with COVID.
  Italian newspaper Il Tempo reports that the Institute has revised downward the number of people who have died from COVID rather than with COVID from 130,000 to under 4,000.
  “Yes, you read that right. Turns out 97.1% of deaths hitherto attributed to Covid were not due directly to Covid,” writes Toby Young.
  Of the of the 130,468 deaths registered as official COVID deaths since the start of the pandemic, only 3,783 are directly attributable to the virus alone.
  “All the other Italians who lost their lives had from between one and five pre-existing diseases. Of those aged over 67 who died, 7% had more than three co-morbidities, and 18% at least two,” writes Young.
  “According to the Institute, 65.8% of Italians who died after being infected with Covid were ill with arterial hypertension (high blood pressure), 23.5% had dementia, 29.3% had diabetes, and 24.8% atrial fibrillation. Add to that, 17.4% had lung problems, 16.3% had had cancer in the last five years and 15.7% suffered from previous heart failures.”
  The Institute’s new definition of a COVID death means that COVID has killed fewer people in Italy than (whisper it) the average bout of seasonal flu.
  Italian newspaper Il Tempo reports that the Institute has revised downward the number of people who have died from COVID rather than with COVID from 130,000 to under 4,000.
  “Yes, you read that right. Turns out 97.1% of deaths hitherto attributed to Covid were not due directly to Covid,” writes Toby Young.
  Of the of the 130,468 deaths registered as official COVID deaths since the start of the pandemic, only 3,783 are directly attributable to the virus alone.
  “All the other Italians who lost their lives had from between one and five pre-existing diseases. Of those aged over 67 who died, 7% had more than three co-morbidities, and 18% at least two,” writes Young.
  “According to the Institute, 65.8% of Italians who died after being infected with Covid were ill with arterial hypertension (high blood pressure), 23.5% had dementia, 29.3% had diabetes, and 24.8% atrial fibrillation. Add to that, 17.4% had lung problems, 16.3% had had cancer in the last five years and 15.7% suffered from previous heart failures.”
  The Institute’s new definition of a COVID death means that COVID has killed fewer people in Italy than (whisper it) the average bout of seasonal flu. …

 26. Караколювите ловки диагностицирани калинки каза:

  За вредата от продължителното носене на маски:
  https://drive.google.com/file/d/1mbUySX6qlgI5-WlVmQQtxAZSxUbrI3ek/view
  Какво е качеството на въздуха, който дишаме под маските?
  Количеството кислород вместо 20-21% под маската е 17, 5%!?!
  Съдържанието на въглеродния диоксид във въздуха варира между 0,03% (300 ppm) и 0,06% (600 ppm).
  Съдържанието на въглеродния диоксид под маската е над 0,9% (9000 ppm)!?!

  1. Плюс,
   хората добиват навика да дишат през устата.
   Е те това колко е вредно …..

   1. Не будьте баранами!
    Do not be sheep!

    Не бъдете овце!

    Така завършва шерифа накрая обръщението си към хората!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *