« Върни се назад Публикувано на 04.10.2022 / 22:53

ЕВРОАТЛАНТИЦИ. ПАСИ – ДА НАДПАДНЕМ РУСИЯ И КАТО СТИГНЕМ ТАМ, ДА СЕ РАЗРЕВЕМ. РОСКО – ПРИ НАПАДЕНИЕТО ДА СТИГНЕМ ДО НЯКОЙ ОТ ПАРКИНЗИТЕ В УКРАЙНА. КОРНЕЛИЯ И КАЛОЯН МЕТОДИЕВ – СА ГОТОВИ ДА СЕ БИЯТ ДО ПОСЛЕДНИЯ УКРАИНЕЦ

Както сподели в едно студио говорещата глава на Галъп, Бойко Борисов ще измисли нещо хитро. Да изчакаме и да не гадаем предварително.

Е, прав беше. Хитрото Бойче го измисли:

Преговарящи за коалиция са Пасито и Роско.

Предполагам, че Паси ще предложи като първа точка да нападнем Русия и като стигнем там, да се разревем. А втора точка е да предложим на НАТО и Русия да се бият с един и същи калибър. За да пестим.

От Роско какво да очакваме. Освен да предложи при нападението да стигнем до някой от паркинЗите в Украйна, да се обърнем с гръб към руснаците и да се наведем.

Евроскептик Богомил Бонев

Харесвам интелигентната политическа игра.

Този цирк между Кирил Добрев, Корнелия Нинова и прокуратурата е всичко друго, освен интелигентна игра.

Добрев спасява Корнелия, отвличайки вниманието от позорната загуба. А загубата не се дължи на „работещите срещу Корнелия“, както тя иска да изкара.

Дължи се на това, че тя много държеше да участва в едно компрометирано дясно управление и нищо не направи срещу влошаването на отношенията с Русия, нищо не направи срещу катастрофата с енергийната ни сигурност и няма къде да избяга от доставките на оръжие за Украйна.

Едни 60%, които държат на националния ни суверенитет, на добрите отношения с Русия, които виждат безумието на евролибералите в този критичен момент, на практика са без политическо представителство.

Затова БСП продължава да губи избиратели.

Но Корнелия и Калоян Методиев са готови да се бият до последния украинец. Като евроатлантици.

Богомил Бонев

«