« Върни се назад Публикувано на 02.03.2022 / 11:42

ЕВРОАТЛАНТИЦИТЕ ИЗПОЛЗВАХА УКРАЙНА И Я ХВЪРЛИХА НА КУЧЕТАТА. ТАЙНАТА ЦЕЛ ДА СТАНЕ ВТОРИ АФГАНИСТАН

Чувала на ЮГ се е затворил. Херсон е взет, Харков, Мариупол, Мелитпол вървят боеве и зачистка. Прогнозата е днес да са под контрол. Някои министри са арестувани. В Лвов има десант. Под Киев чувала се затяга, прогнозата е утре да се затвори и там.

Непотвърдено инфо:

Зеленски е избягал в Полша, сменя локации постоянно , охраняват го американци. По скоро го държат в заложник да не направи нещо, например да подпише мир.

По градовете:

Колосално мародерство и бандитизъм. Това става сериозен проблем и трябва съвместно всички да го овладеят. Най много жертви до момента именно от мародери. Голяма грешка беше да се въоръжи населението и затворниците да се пуснат и въоръжат.

Прогноза:

Ако не се арестува Зеленски или не подпише мир  очаквам местните Украински власти съвместно с РФ да излъчат ново правителство, което да подпише мир, а Зеленски да си остане президент в бягство.

Забележка

Всякакви приказки за военна помощ  чрез техника и хора от ЕС са просто жалки оправдания и двуличие.

Де-факто Украйна е блокирана по суша въздух и море и нищо не може да влезе или излезе, като техника/войска..

Евроатлантиците брутално използваха Украйна и я хвърлиха на кучетата. Тайната им цел е всячески да облъчат населението и да се затъне в партизанска война.

Да стане втори Афганистан.

Само че се затъва в бандитизъм.

И на никой не му пука за народа на Украйна.

Но, ще се получи GAME OVER.

Вече е въпрос на дни и техника. Фронта се разпадна.

Приказките за Путин „агресор“ и демокрация рязко си противоречат с факта, че Запада иска Украйна сама да воюва до последния украинец и от години и пращаше инструктури, и оръжие. Нито за миг никой не си помисли да направи земеделска програма за най-богатия чернозем в Европа и да и дари технологии и удобрения.

Никой от Евроатлантиците не се трогна че има 8 години обстрели на мирно население на Донецк и над 15 000 загинали. И ако това не е достатъчна причина да влезе РФ и да спре този бардак, здраве му кажи.

Нека си помислят САЩ как биха реагирали ако Путин им тръсне военни бази и био-лаборатории в Мексико?  Кенеди постави света на ръба на ядрена война заради бази в Куба. А ако базите имат и сухопътна граница? А ако този оперативен фронт е над 2000 км, което го прави практически неконтролируем? Да, големите сили имат неписани геополитически правила и те трябва да се спазват. Иначе следва анихилация.

Накрая пак Руснаци и Украинци съвместно ще оправят кашата. Дано това е за урок на всички, които си мислят, че някой ще ни защити някога или му пука за някого.

На картинката: Днешна карта на боеве и направления, атаката на Мариупол в момента и оперативния район.

Тодор Ангелов

«