« Върни се назад Публикувано на 18.01.2014 / 21:34

ЕВГЕНИ МИНЧЕВ РАЗМАЗА САШО ДИКОВ И НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ С АРИСТОКРАТИЧЕН ФИНЕС

 

Преди Евгени Минчев да седне в студиото на Сашо Диков по Нова телевизия, фолк певицата Малина контрира Диков, че предаването му е жълто и че не му прави чест да се принизява. Диков отвърна, че „амиииии, това искат зрителите”. Очевидно заради „рейтинг“ Сашо Диков е готов да покаже гол и собствения си задник. Малина спокойно му отвърна, че не това искат зрителите, но „стажантът” продължи да задава нечленоразделни, жълтакави, несвестни въпроси.

Евгени Минчев обаче бе онази сол не в коктейла „Маргарита”, а в буламача, който му бе подготвил Сашо Диков. Диков, не особено подготвен и повърхностно жълтакав, направи опит да вкара Евгени Минчев в гей-темата, като непрекъснато подчертаваше, че Минчев бил гей и очакваше, че това ще извади от равновесие „лорда”, който впрочем обясни, че изобщо не настоява някой да го нарича „лорд”.

Минчев с аристократичен финес буквално смаза Сашо Диков в блестящия си изказ и на моменти Диков изобщо не успя да разбере как Евгени Минчев го плъзга по паркета. На колене.

На въпроса да разкаже за някои от по-известните гей афери, Евгени Минчев хладнокръвно контрира Сашо Диков дали да не започне с тази между него и Сашо Диков. „Не бих си легнал с теб, дори да имам възможност. Само как се дръпна нежно от Волен Сидеров, ти фин и изтънчен човек, наблюдавах те”, литна лежерно Евгени Минчев Диков.
„Гейовете в България са 10%, но педерастите са много повече. И теб трябва да те включа в някои проценти, но няма да го направя.”, отговори Минчев на продължаващите гей подмятания на Сашо Диков.

На финала Минчев се обърна към зрителите и ги посъветва да си живеят живота, защото нито Сашо Диков, нито Нова телевизия имат право да слагат етикети и да не обръщат внимание нито на Сашо Диков, нито на Нова телевизия. Минчев заяви, че Сашо Диков е слаб журналист и носи гейска душа.

Евгени Минчев направи опит да светне Сашо Диков, че срещу него стои изключително интересна личност, която може да разкаже много качествени истории, но Диков, втренчен в жълтото си превъплъщение дори и не разбра какво всъщност „лорда” му казва.

Afera.bg

«