« Върни се назад Публикувано на 16.09.2023 / 21:37

ЕВАЛА, „ЛОШИТЕ“ „РАЗБОЙНИЦИ“! АЗ СЪМ ВАШИЯТ ЧОВЕК! НИЩО, ЧЕ ЩЕ НИ ОБЯВЯВАТ ЗА „ТЕРОРИСТИ“ ОНЕЗИ „ДОБРИ“ И „БЕЛИ“, КОИТО ПРОДАДОХА БЪЛГАРИЯ, УБИВАТ НАРОДА СИ И ОСТАВЯТ БОЛНИТЕ ДЕЦА ДА УМРАТ!

Днес в сайта АФЕРА публикувах:

„Добрите“, „белите“, „чистите“, бяха заети с ужааааасно важни дела, вместо да помогнат.

„Добрите“, както ни ги натрапват в слугинските новини и медии, „белите“ и „чистите“, както сами се промотират, по модерному казано, бяха заети да наричат протестиращите земеделски производители „терористи“. Малко по-късно като видяха, че се насраха същите тия „добри“, решиха, че ще се срещат да изслушат точно … обявените от тях „терористи“.

Същите тия „добри“ бяха заети да продават на ангро България, дори стигнаха дотам да включат държавата ни в това да плаща лихвите по евро заемите взети от Зеленски.

Същите тия „добри“ позволиха и без това мизерния угнетен български народ да яде отровен хляб от гадното украинско зърно, пардон, американско.

Същите тия „добри“ им беше през оная работа, че едно дете трябва да бъде спасено. А не е само едно! Имате ли представа, мръсници управляващи, колко деца и колко възрастни са оставени от вас да умират, докато спасявате фашизма в Украйна и докато сте се продали на сатанинските американски интереси?!

Обаче Божията промисъл си знае работата!

Докато „добрите“, „чистите“ и „белите“ се чудеха в коя далавера да се наместят за да грабят още и още, Бог ми изпрати „лошите“! „Разбойниците“!

Точно те, пичове, ония – „разбойниците“, от оная порода, дето стояха до Христос на Кръста и първи повярваха в него!

Единият ми се обади: „Ще помогна!“, Другият се отзова веднага: „Ще платя цялата сума!“.

Аз просто съм в ролята на Божия посредник до изстрадалата майка, която плаче и мълви, че децата са нейния живот и на тези хора дължа живота си и живота на децата си!

Имам малко такива дни в живота си, но са толкова благословени, че ми спира дъха.

Познавам много богати, ужасяващо богати хора и ще ви кажа, че щедростта няма нищо общо с богатството. Най-безчувствени, най-жестоки в пинтилъка си са „белите“, „чистите“, „добрите“ богаташи. Те са и най-хладнокръвно цинични.

И докато днес най – „белите“, които ни управляват, заедно с бизнес кръговете си, за пореден убиват нацията ни, ограбват я, предават и продават я, и не им пука колко деца умират, защото нямат пари за операции, колко майки и бащи умират, защото нямат пари за да се лекуват, но тия „добри“ са си продали задниците за да „спасяват Украйна“, обявените от отвратителния им „морал“ и мерзкото промито от тях „обществено мнение“ за „разбойници“ и „лоши“ спасиха едно дете!

Мъжката, веднага, незабавно, без офлянкване, без ама туй, онуй, ама тинтири – минтири, веднага и незабавно! Без да се пъчат пиарно, като „добрите“, без да искат да се знаят имената им.

Евала, пичове! Вие, „разбойници“, дето ви наричат „лошите“,  сте истински Мъже!

Писала съм го много пъти, професията ми през годините ме срещна с много „разбойници“, с много „лоши“. Все повече и все по-категорично с времето се убеждавам, че „лошите“ са добрите и че на тази територия „добрите“ са истински зверове.

В живота няма само бяло, нито само черно. Но има нещо безапелационно – или си истински Мъж, или не си. Средно положение няма.

През всичките ми години в тази невероятна професия, която имам, не съм срещала „лош“ без сърце, но под път и над път срещам „добри“ в чиито гърди „тупкат“ камъни.

Евала, „лоши“- те! Аз съм вашия човек!

По-добре да си „лош“, „разбойник“, „от мафията“, и какъвто още се сетите, че ни апликират „добрите“, но със СЪРЦЕ, отколкото „добър“ и „бял“, но със „сърце“ в лайна увито.

Неслучайно, а няма нищо случайно, Бог днес навърза пак неведомо Пътеките между нас. Както неслучайно тури Христос до Разбойниците и първи точно Разбойника повярва във Възкресението му и че е Син Божи.

Неслучайно днес Божията Воля свърши своята работа чрез вас.

Аз бях просто Божият посредник.

Респект, Мъжаги, винаги имате моето рамо.

Нищо, че и нас ще обявят за „терористи“.

Веселина Томова

«