« Върни се назад Публикувано на 22.04.2022 / 8:56

ЕБА СИ ПАДЕНИЕТО СИ ТИ, СЛАВИ! ОБЛИЗВАЧ НА АМЕРИКАНСКИ ЗАДНИЦИ! АМА СЕГА ЛИ НАСТАНА ВРЕМЕТО ТИ РАЗДЕЛНО, БЕ, СЛАВЧО? ДА НЕ БИ ДА ГРЕШИМ, ЧЕ ОЩЕ КАТО СЪЗДАДЕ ПАРТИЯТА СИ, ТЯ ВЕДНАГА НЕ БЕШЕ ХАРИЗАНА НА АМЕРИКАНСКОТО ПОСОЛСТВО?

Слави Трифонов: „Настана време разделно. Да дадем оръжие на Украйна!“

Ето още един изгубен в превода прабългарин. Ама сега ли настана времето ти разделно, бе Славчо? Да не би да грешим, че още като създаде уж патриотична българска партия със супер претенциозно име, тя веднага не беше харизана на американското посолство? Ами нали всичките ти министри са производни на Сорос или на задокенските ни партньори. Нищо българско и родно няма в твоя псевдо-политически запъртък.

Ще давал той, Слаави Трифонов оръжие на нацистите, убийци на българи?! Кой си ти бе, пич? Ти купил ли си нещо за тази държава и направил ли си поне една външна тоалетна, за да имаш право да раздаваш? Знаеш ли цената, която са платили истинските българи преди теб, за да имаме тая държава и тя да бъде добре защитена? Или събираш пет идиота на кръст, влизаш в торището парламент и вече си баровец който раздава и оправя света? Ами айде първо да оправиш себе си, близките си, целия български народ, пък чак тогава да оправиш и света, а?

Еба си падението си ти, Слави. Продай България патриотично, нали?

Айде стига вече тъпи лични и парфюмирани умозаключения, че ми писна от облизвачи на американски задници. Партньори били! Ами като са партньори при това най-богатите, защо те взимат от нас, а не ние от тях? Мислиш ли по въпроса Слави или няма с кво? Айде баста и на теб, вписан си в черния списък. Влезе ли някой в него отива завинаги в морето на забравата. Ако не знаеш къде се намира да знаеш – на Луната. И става лунатянин.

Като теб и всички които излъга и ще излъжеш! Срещу много пари, предателю.

Суверена бил решавал. Сериозно!?

След като суверена решава Слави, не е ли честно и справедливо да поискаш референдум за изпращането на оръжие на Украйна, а не да пускаш суверена в канализацията? Защото така излиза, че говорим едно, а правим друго – каквото са казали господарите ни. Вчера по националното радио слушах изказване на външнополитическия ти съветник, партиен твой наемник. Разсъжденията му са толкова първобидни, че смутиха дори водещия интервюто журналист. Все едно лош певец-чалгар говори сериозно за държавно и световно управление. И такива са всичките ти останали партийни подлизурковци.

Суверена решавал, ама някой друг път. Решава американското посолство на което ти си прокси партия. Съдружник в заличаването на България и всичко българско. И като ще даваш „всичко, включително оръжие на Украйна“, не мислиш ли, че тези придобити в годините работи са собственост на суверена или това също не те интересува? Суверена Слави, той е собственик на оръжията си, откраднатите му военни заводи които е платил от потта си, наличните доволствия и муниции в складовете, като и всички други неща необходими за защита на нашата страна. Някои от тези неща имат стратегическо значение за страната и точно тях искате да дадете, а ние да останем завинаги без подобна защита. Твоите американски господари никога повече няма да ни дадат подобни оръжия, както не ни дават и самолетите които сме си преплатили. Но за тяхната некоректност и подлост ти нямаш критика. Никаква. Ти си лоялен и безкритичен към всеки пореден твой господар.

Водиш, казваш, ада след себе си! Ами водиш го, Слави, ама по-добре в него върви сам.

Николай Марков

«