Публикувано на 14.04.2022 / 9:24

ДЯВОЛСКА Е ВАШАТА РАБОТА. ДЯВОЛСКА. БЪЛГАРИЯ СЕ УПРАВЛЯВА ПО КОЛОНИАЛЕН МОДЕЛ ОТ АМЕРИКАНСКОТО ПОСОЛСТВО. СРАМ СТЕ!

Лицето на дявола е лъжа, не война!

Това го припомням на цялата българска интелигенция. Докато тя не започне да говори истината е обречена да бъде инструмент на дявола и дяволското.

Казусът с освобождаването на българските моряци е показателен за случващото се в Украйна, макар да е твърде неясно все още за много хора. Не само защото е трудно да се осъзнае, че войната всъщност е между САЩ и ЕС, а и защото цялото медийно пространство е изпълнено само с платени американски грантаджии – новия еничарски корпус!!!

Представителите на другата страна в конфликта – европейската, липсват! И ще липсват, докато България се управлява по колониален модел, изключително от американското посолство и друга подобна задокеанска администрация.

Тази сутрин американската телевизия БТВ произведе огромна фалшива новина. За коментар по казуса с похитените български моряци бяха „поканили“ знаменит, креслив и почетно недъгав грантаджия, който няма един ден трудов стаж през целия си безсмислен живот. Липсва му също образование и компетентност, но това не пречи да получава редовно всички медийни трибуни. Защо ли? Може би защото само такъв екземпляр е способен да произведе „новина“, че всъщност Русия и домбаските сепаратисти са отвлекли българския кораб и заради „интензивна европейска дипломация“ моряците са били освободени от руските си похитители.

Пълен фейк нюз!

Ще припомня, че и по другата американска Нова телевизия, нашата другарка и водеща Крумова заяви тържествено преди няколко дни, че „…бойци на батальон Азов са отвели на сигурно място нашите моряци“. Къде ги „отведоха“ бе, Лорче?

Тия долари толкова ви изпилиха мозъците, че дори не се чувате какво говорите и не разбирате как изглеждате в очите на зрителите. Такава жалка картина на псевдожурналистика не сме постигали дори по живково време в ония години. Да не говорим за другите мисирки и прочее твари, които подеха пламенно темата с „отведените от Азов български моряци“.

Срам сте.

Каква е истината.

Пристанището в Мариупол /столицата на нацистите/ до вчера беше под контрола на държавата Украйна и лично на Зеленски. Този контрол се осъществяваше на терен от паравоенните нацистки командири от Азов.

Българският кораб и моряците бяха техни заложници, които ползваха като жив щит /такава им е практиката/. Допреди няколко дни на пристанището не е имало бойци на ДНР или на РФ. Кой тогава е държал като заложници екипажа? Екипажа, не кораба?

Всички други търговски плавателни съдове в зоните на руско влияние бяха навременно съпроводени и изведени от военната зона по разпореждане на президента на РФ Владимир Путин. Останаха само два кораба – български и турски, които бяха в нацистката зона на влияние – пристанището в Мариупол. В тази зона управленскта санкция е на Зеленски, на никой друг. Лично Зеленски носи цялата вина и отговорност за похитения български екипаж.

Неуважаеми несвободни медии!

Точно вие произвеждате фалшивите новини, докато уж се борите с тях. Това вече е ясно на всички ваши зрители!

И докато го правите за пари, вие сте наемници досущ като нацистите. Същите като тези в Мариупол, който укривате чрез лъжи, манипулации и лицемерие.

Дяволска е вашата работа. Дяволска.

Николай Марков

Коментари 35 за
“ДЯВОЛСКА Е ВАШАТА РАБОТА. ДЯВОЛСКА. БЪЛГАРИЯ СЕ УПРАВЛЯВА ПО КОЛОНИАЛЕН МОДЕЛ ОТ АМЕРИКАНСКОТО ПОСОЛСТВО. СРАМ СТЕ!”

 1. Т. Н. г-н Генов,според мен просто усвоява вашите пари през едни „американски фондове“.Ние си плащаме, а те усвояват,защото са правилните хора.Аз съм пацифист,но ми омръзна хора,подобни на А.Г. и подобните му да ми казват как правилно да мисля.Такива имаше едни другари, преди 1989/90г.,които се опиваха от тяхната „правилна“ гледна точка,а бях трънче в обувката.

 2. Тоя с тоя маслено зелен суитчър и тениска на Зелен наркоман ли се прави или на Зелен педераст, щото за друго не става.

 3. Според мен и на тоя изрод му се е дръпнала фашкиятa ( Асен Генов). И тоя не го виждам, какви ще ги прави след края на цялата история.

 4. Точно така казах че ще стане преди няколко дни. Това е най-обикновена манипулация. Съставена е от три аспекта (метода). Първият метод е промяна на факти (тоест че руснаците са лошите държали за заложници моряците а не украинците). Вторият използван метод е липсата на информация – не се дава информация за достоверността и доказателствата за по-горното твърдение. То витае във въздуха. Третият използван метод е пак промяна на факти (твърди се че не липсва информация за доказателствата и достоверността на твърденията във фалшивата новина). Третият метод е сходен с първия но име една разлика-третият метод е инсинуация (индиректен). Това означава че щом новината се показва по БТВ и е потвърждавана от български служби и политици, би следвало тя да е проверена, а всъщност службите и политиците са тези които лъжат. Много е просто. Вземете някой учебник на Б.Асенов и ще видите че нещата вървят по учебник. Няма нищо изненадващо. Просто на чувствителните граждани им е трудно да приемат че собствените им служби работят срещу тях, въпреки че го знаят много добре. Но това вече е емоционална манипулация.

 5. Има и нещо много важно.Всички сме възмутени от цялата смрад и лъжлива информация която се излива като помия върху главите ни и ние се ядосваме за всичко това и с право!Няма как нормален човек да приеме за истина всичко това което ни се подхвърля в почти всички телевизии.Важното за мен е ,че въпреки цялата тези пропаганди на лъжи и лъжи и нагли лъжи българският народ знае истината колкото и това да вбесява еврогейците!Идва времето когато точно този народ лъган ,краден, подценяван и пренебрегван ще потърси отговорност на всички тия изедници които пият и са пили кръвта на този много изтрадал народ!

 6. Абсолютното зло!
  Разгърната е пълномащабна хибридна война срещу Русия!
  В началото си мислех, че днес се води борба за умовете на хората и в нея трябва да спечели Доброто!
  Днес ние сме свидетели на зомби Апокалипсис!
  Къде може да бъде отведено стадо, чиито водачи са с отровени умове???

 7. Които до ТОВА опряха. Ако съм на българския народ, ще спра да гледам български телевизии веднага. Нашия телевизор го изхвърлихме още 2009.

 8. „Времената са настанали такива, щото АсанГанювците са прави и ПростоКирчовците са честни.“

 9. ЛИЧНО СЪМ ГО ЧУВАЛ ТОЯ БОКЛУК ЛИЛЯВАТА ПЕРУКА КАК СЕ МОЛЕШЕ ПО ТЕЛЕФОНА ПО ВРЕМЕТО НА ПЪРФОРМЙЪНСИТЕ НА ПРОТЕСТИТЕ , ОТСРЕЩНАТА СТРАНА ДА МУ ПРАЩАЛИ ПО ЕФТИНКИ РАБОТИ ЩОТО АКО БИЛИ СКЪПИ НЯМАЛО ДА ИМА КАК ДА ОБЯСНИ ОТКЪДЕ ПРОТЕСТЪРИТЕ СА ВЗЕЛИ ПАРИТЕ ЗА ТЯХ , ИДЕШЕ РЕЧ ЗА ВИДЕОСТЕНАТА ПРЕД ПАРЛАМЕНТА НАДУВАЕМИЯТ ТАНК И ПРОЧЕЕ

 10. Точно няма представители на европейските държави в конфликта, които да защитават европейските интереси…. а Европа ще страда най-много. Ние като най-бедни ще платим непосилна цена заради обслужването на американските интереси.

  https://youtu.be/LgJvNHxEAR4

 11. Освен изкукуригалите бабички, никой не гледа БГ тъпите телевизии, така че каквито и лъжи да говорят, никой не ги чува. Интелигентните хора отдавна четат новини от съвсем други източници в интернет.

 12. Лъжата е в основата на всяко зло. Също и простотията и алчността!
  Информирам се на няколко езика, знам какво се случи преди 8 години на т.нар. майдан.
  Жал ми е за българското население, което вярва на т.нар. журналисти, тъй като си мисли, че всичко, написано по вестниците и казано по телевизиите, е вярно. И това е от години!

  Пример: Днес в градския в автобус 90 на сто бяха с маски!

 13. Добрите експерти могат да говорят за даден индивид и по снимка, като условието е същата да бъде направена без предварителна подготовка за позиране. Този човек на снимката е олицетворение на мръсотията в човешката душа в нейния най-гнуслив вид.Степен на вредност – максимална. От многото негативни черти, съдържащи се в характера и поведението му, водеща се явява наглостта му да се изявява, произтичащо от стремежа му на всяка цена да забогатее. Абсолютен единак и егоист. С по-прости думи казано индивидът си е поставил само материални цели, които е готов да постигне по всякакъв начин и на всяка цена. В самотните си часове на глас се любува на собствените си мисли, което усилва стимула му да се самопредлага. В този случай вече е налице висша степен на „самовтълпена експертност ” и е отключена веригата „самозабрава – лъжа – пари“.

 14. Вижте му лицето – издава че не е сам, друг му говори изотвътре, заредено е жалкото човече със замърсена вътрешност.

  А другото човече Найо Пендачански ще представя смешно филмче с комика евреин Зеленски „Слуга на народа“, който ще излъчва Нова тв.

  ================================

  Кой реши да приватизира супер Телекома ни БТК?!
  Царчето плейбой, помним нали.
  Никола Филчев като главен прокурор наложи забрана, защото закона забраняваше продажбата на стратегическата комуникационна инфраструктура на България.

  Обачее царят ревящ днес за имотите – разпореди на Огнян Герджиков (и двамата в списъка на националните предатели трябва да бъдат) –

  мнозинството НДСВ да ОТМЕНИ закона ЗАЩИТАВАЩ интересите на България и на българския народ и шитнаха БТК, воглаве с главния приватизатор на НАРОДНАТА собственост Никито Василев.

  Защо пишем за БТК ли – ами защото частната собственост на телекомуникационната компания, с висша степен на важност към националната сигурност на държавата и народа – ДНЕС си позволява да „обработва“ българите, както й хареса!
  Факт.

  =============================

  Както разкри шефа на Роскосмос г-н Рогозин, тези дни, пращането на „кораб“ за завладяване на планетата Марс от Мъск е пушилка, всъщност Мъск иска да ЗАВЛАДЕЕ мозъците на хората като КОНТРОЛИРА информацията!

  Мъск искал да стане президент на САЩ, ама не може, роден е в ЮАР.

  Ракетата Спейсекс мекс врекс и пр., ще изведе съзвездие от спътници на Мъск за да доставя / КОНТРОЛИРА информацията към хората!!!
  Шефът на Роскосмос г-н Рогозин разкрива.

  Е, затова става въпрос.
  Как беше – който владее информацията, командва всичко в ситуацията!

  Какво е противодействието се пита в задачката?!
  😉

  1. Добрите експерти могат да говорят за даден индивид и по снимка, като условието е същата да бъде направена без предварителна подготовка за позиране. Този човек на снимката е олицетворение на мръсотията в човешката душа в нейния най-гнуслив вид.Степен на вредност – максимална. От многото негативни черти, съдържащи се в характера и поведението му, водеща се явява наглостта му да се изявява, произтичащо от стремежа му на всяка цена да забогатее. Абсолютен единак и егоист. С по-прости думи казано индивидът си е поставил само материални цели, които е готов да постигне по всякакъв начин и на всяка цена. В самотните си часове на глас се любува на собствените си мисли, което усилва стимула му да се самопредлага. В този случай вече е налице висша степен на „самовтълпена експертност ” и е отключена веригата „самозабрава – лъжа – пари“.

  2. В потвърждение на това за Мъск, той иска да купи една от социалните мрежи точно затова „да ЗАВЛАДЕЕ мозъците на хората като КОНТРОЛИРА информацията!“

 15. Някой да знае от какво е произлязло това недпразумение Асен Генов по прякор „Плужека“? Откъде е, кой го е раждал, какво е учил, дали е работил и т.н.?

 16. Още едно доказателство, че помиярите от медиите трябва да се в първите редици на очертаващият се народен съд 2.0 с татуировки на челото – аз не съм от интелигенцията.

 17. Колкото народ смрази вовеки психодесните, поради Генов, толкова ухапани от комари няма край блатата на Дунава.

  Голем автогол си вкарват с него имащите се за десни. Хак да им е.

  Първо, те изобщо не са десни.
  За да си десен, трябва да си работодател, капиталист, едър земевладелец, банкер, фабрикант, царски офицер, свещеник, академик, почитащ Църквата, консервативен, готин, и подобни.

  А нашите, с право ги наричат психодесни, понеже те психясаха, поради несъответствието в реалния им социален статус и претенциите да са десни.

  Тоест, те са си пролетариат отсекъде. Пост соц отрепки, но сбъркани в самооценката. Само щото са листили некой модерен финансист, икономист или пък имат сертификат от училище, в което е учил, например, Тони Блеър. Важното е да са им преподавали на чужд, не български и руски език!

  Служат и работят за чужди интереси. Гладни шпинги като повечето население. За капитал броят некой нисколихвен кредит, една две недвижимости, две три таратайки и павилион за семки и бонбонки около некое даскало.

  Нека им.

  На лицата им пише, да стоиш далеч от толко криви хора.
  И брадичките им треперят от злоба, понеже хората вече не им вярват. Майките им не гласуват за тях, но те “печелят избори”.

  Колкото повече показват тоо скопец, толко повече народът ще се отвращава. От устата му тече гной, зараза, бълвоч, повръщано. От очите му студена злоба от преизподнята. Движенията му като на зомбиран.

  И всички са така. Шизофреници, сър. Кълняха се, че ще умрат за правото на всеки да се изрази свободно, а на дело, пишат списъци с инакомислещи. ШИЗИЦИ.

  Защо мълчи Дилов? Къде е Ицо Хазарта?

  Къде сте, пичове, слепи ли сте, че ставаме част от злото?

 18. Уважаеми г-н Асен Генов,

  Ако на лъжата краката са къси, то Вие господине трябва да ходите по ташаци (разбира се, ако имате такива).

 19. Какво става и какво да очакваме от медиите, след като непрекъснато канят едни и същи говорещи глави, които с пяна на устата защитават една и също гледна точка. Ето, оперната „прима“ Пенда успя да издейства наказание на Журналиста Волгин. А нейният Пендо – преименуване на улици и площади. Разшумяха се уплашено от евентуалната кандидатура на Карбовски за СЕМ, чак митинги щяха да правят. Но за авторитетната подписка от изтъкнати общественици, учени и творци за махането на читалищния самодеец „Наско“ управниците са глухи. А защо всеки не си гледа професията, от която разбира? Пей си, ако имаш глас. Пиши, ако те канят някъде. Аман от всичколози!

 20. До този ли опряха да обяснява военни операции … Да идват руснаците и да се свършва с тая 32 г. мъка!

 21. На какво ми приличат Българските Медии- Виждали ли сте малко дете което току що изакало се да бърка в нощното гърне и Радостно да се маже с Акото си !!! Да но това е Детската НЕВИННОСТ!!!
  Представете си друга картина- Възрастни хора да го правят с ПОДЛОГАТА СИ и СЕРИОЗНО да ви ги ПОДНАСЯТ на ЕКРАНА !!! Второто е РЕАЛНОТО- Лайнарите в МЕДИИТЕ НИ!!!

 22. Добавяме го в списъка за НС 2.0 с авера му Виктор Николаев…

 23. Малвина отново сее брътвежи по американските СМИ, също както Бабикяните пръскат боя по табелата на Посолството на РФ, освободила нашите моряци. Тези нехранимайковци само си навличат всенародния гняв и ненавист!
  Дълбок поклон на руснаците!!! Дядя Путин отново на дело показва,че няма война срещу цивилни, има война срещу нацисти!

 24. А-ааа не са само те,

  Ей го на бастарда Трюдо, той и ученик на глобалиста Шваб 🙂 вече въвежда лицензиране на „правилните“ журналисти. А неправилните ги чакат данъчни ограничения и т.н.

  https://www.youtube.com/watch?v=-085_AfyZrI

  Като се има в предвид, че на американския континент почти не знаят руски си представете степента на зомбиране на масата. Дори сравнявайки ги с българските зомбита дето поназнайват руски. Направо да паладееш 🙂 .

  А ще почне и отстрела на неправилните журналисти, това се подразбира от само себе си.

  „- Но тогава един ден се събуждаш и осъзнаваш… вече не си сигурен кои са добрите момчета. Което те кара да се чудиш… правилно ли съм постъпил. Добър човек ли съм?
  – Дядо? Добър човк ли си?
  – Искам да бъда.“

  https://filmisub.com/filmi/57240-blacklight-igra-na-senki-2022.html

  1. ‘Big Tech’ заявяват открито ще демонетизират всеки медиен източник,който не разпространява напълно лъжите

 25. АсАнчо Генов е пълен дебил и е член на будистка секта, просто не човек а зомби, ако му кажеш боклук ще му направиш комплимент .
  И е от бояджиите … с кофа и четка боядисва паметници (по поръчка !) .

  1. Нищо общо с будизма няма този тъпунгер. Член е на някаква измислена кришнарска секта, действаща като филиал на Шорош и другите световни терористи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *