« Върни се назад Публикувано на 19.10.2021 / 17:54

ДЪРЖАВАТА НА РАДЕВ ОБЯВИ ВОЙНА НА БЪЛГАРИТЕ. ГЛАСУВАНЕ ИЛИ КАМЪНЕ И ДЪРВЕ. ИЗБОРЪТ Е НАШ. ВСИЧКИ ТРЯБВА ДА СЕ СЪПРОТИВЛЯВАМЕ! ВСЕКИ ГЛАС ЗА РАДЕВ Е ЗА ФАШИЗМА, КОЙТО НАЛАГА!

Мариела Нордел:

На 14 ноември всички на урните за гласуване – хората на Радев завинаги вън от политиката!

Валери Станков:

УПРАВЛЯВАТ НИ ИДИОТИ!

Константин Иванов:

Кацаров нещастнико !

Заслужаваш ОСТАВКА И СЪД ЗА ДИСКРИМИНАЦИЯ !

Милена Милкова:

Г- н Кацаров,  докато изчиташе новата заповед за Зеленият сертификат,  не ти ли мина през главата,  че поставяш основните  на фашизма? Брутален,  нечовешки и нищо общо с мисълта за здравето на хората!!! Не ти ли мина мисълта,  че си пътник към ада? 80 % от българите не желаят течностите,  наложени от СЗО. Осъзнат и доброволен  избор. Ако тези 80 %  не харчат парите си в икономиката,  как тя ще съществува? Заигравката с народа,  налагайки му наказание, заради непокорството и недоверието му, ще доведе до война.  Това ли целите? Не ви ли е срам от себе си,  когато държите листа със заповедите, спуснати ви отнякъде? Не ви ли е срам,  че сте българин?

Стела Банкова:

Гонение и лов на неваксинирани.

Това ли ни готвят  ?!

Обикновен фашизъм.

ДЪРЖАВАТА

ОБЯВИ ВОЙНА

НА БЪЛГАРИТЕ.

ГЛАСУВАНЕ

ИЛИ

КАМЪНЕ  И ДЪРВЕ.

ИЗБОРЪТ  Е  НАШ …..

Избори във фашистка държава.

Забравете.

Елена Гунчева:

ПРАВИТЕЛСТВОТО СРЕЩУ НАРОДА СИ

Войната започна и то на управляващите срещу българския народ! От четвъртък ни забраняват да посещаваме редица обществени места без зелен сертификат. Тези заведения, които не се съобразят, ще бъдат затворени. Подобна наглост и явно престъпление срещу гражданите на България не трябва и няма да останат безнаказани.

Как си позволява този случайник, който дори не е избран от българските граждани, а назначен по препоръка от Козяк, от Президента Радев, да дискриминира българите по признак лично и здравословно състояние? Тая държава да не е на баща му!?! Как си позволява да казва кой да посещава магазините и кой да не бъде допускан?!?

Вие осъзнавате ли какво означава през няколко дена да Ви бъркат с пръчки в носовете? Колко време ще издържите, преди да заболеете точно от тези интервенции? Колко време ще издържите на това безумие! Да посоча, че и деца над 12 години ще бъдат подложени на този откровен медицински фашизъм.

Не можаха да ни накарат да участваме доброволно в медицинските им опити. Сега се опитват да ни принуждават, КАТО НИ ЛИШАВАТ ОТ ГРАЖДАНСКИТЕ НИ ПРАВА, гарантирани от Конституцията и редица международни актове. С една хартийка, наречена заповед на МЗ, суспендират Конституцията ни! И това Радев не само го позволява, но и го насърчава. Ще ми катери той баирите, а нас ще ни кара да се ваксинираме насила и да ни бъркат постоянно в носовете! Хора, осъзнайте какво става и как ни продадоха!

Този път съпротива трябва да има. Не само от бизнеса, на който ще му се наложи да затвори поради липса на клиенти. Всички трябва да се съпротивляваме по всякакъв начин срещу това нарушаване на свободата и демокрацията. Нямат срам! Нямат уважение към нас! Забравят, че са слуги, а не господари!

Аз съм срещу абсурдните мерки и ваксините. Днес се оказва, че заради това, че съм казала, че България е земята на българите, „Шалом“ е подал сигнал срещу мен. Да напомня ли в коя държава най-много се настоява за ваксиниране и мерки? Да напомня ли кои искат да управляват България!?! Помислете за причините и повода. За истинските причини да съм неудобна! Изводите си ги правете сами!

Всички трябва да се обединим и да се съпротивляваме. Само заедно ще се спасим от това безумие!

Иво Ангелов:

Да въведеш “Зелен сертификат“ в държава с 20% вксинирани е признак на тотална управленска дебилност.

Веселина Томова:

Гласувайте сега за фашизма на службашите, телешки възторжена рая, дето „ше види слънцето“ „в синергия с дневния ред на САЩ“ на Зеления чорап! Народ, който няма нерв да воюва за СВОБОДАТА СИ, е мърша!

Всеки глас за Радев е глас за фашизма, който налага. Всеки глас за Радев е храчка срещу собствената ви свобода!

Цветанов пръв защитник на въведените мерки, на Радев и правителството му. Честито на раята, цвилеща от кеф по Радев.

Лидия Делиградева:

Тъй като от четвъртък (вдругиден) навсякъде ще се влиза само със зелен сертификат, както вече сигурно сте разбрали, ориентирайте ме към партия, която е заложила в програмата си премахване на всички тези безумия, сертификати, мерки и т.н.

Бях решила да не гласувам, защото съм отвратена ужасно, имам и личен опит с едни, които обещават и говорят едно, а крият и вършат друго, та затова нито съм чела програми, нито съм се интересувала.

Но е от огромно значение според мен да дам гласа си за хора, които ще сложат край на тези издевателства над нас. Има ли изобщо такива? Нормални?

Ани Алашка:

Няма ли да се намерят юристи, които да осъдят държавата за ПРИНУДА???

Защото въвеждането на задължителен „зелен сертификат“ си е чиста проба принуда! Това НЕ Е алтернатива на доброволното ваксиниране – това Е принуда за ваксиниране!

Всички приказки за грижа за здравето са нищо повече от прикриване на истинската цел, а тя е принуждаване на хората да се надупчат с някаква субстанция, наречена „ваксина“. Понеже нямат топки да въведат задължителна ваксинация (тъй като тогава директно ще нарушат една камара национални и международни норми), принуждават индиректно хората да се надупчат, като ги лишават от елементарните им права, вкл. правото на труд.

20% ваксинирани означава, че 80% от гражданите на тази държава са ПРОТИВ този масов медицински и обществен експеримент! 80% са МНОЗИНСТВО!!! Няма ли това мнозинство най-сетне да си защити правата?!!!

______________

Наказателен кодекс, чл. 143: Който принуди другиго да извърши, да пропусне или да претърпи нещо, противно на волята му, като употреби за това сила, заплашване или злоупотреби с властта си, се наказва с лишаване от свобода до шест години.

Конституция на РБ:

Чл. 6. (2) Всички граждани са равни пред закона. Не се допускат никакви ограничения на правата или привилегии, основани на раса, народност, етническа принадлежност, пол, произход, религия, образование, УБЕЖДЕНИЯ, политическа принадлежност, лично и обществено положение или имуществено състояние.

Чл. 29. (2) Никой не може да бъде подлаган на медицински, научни или други опити без неговото доброволно писмено съгласие.

Албена Ангелова:

На село сертификати не щат. Не съм краен антиваксър, но не искам никой да ме принуждава да взимам решения за здравето си срещу това дали да  вечерям някъде, или да отида на мол. А това драги мои, е доброзорна принуда.

Най-сигурният, най-изкусният начин да превърнеш народ в роби се състои в това, да го изтощиш с кризи на свобода, постоянно поставяйки стремежа към величие на мястото на потребността за добро.

Росен Димитров:

Радев настъпи мотиката със тези зелени сертификати!Следва война! Оня палячо Янев, веднага да си подава оставката!

Мартин Минков:

ЧЕСТИТ ВИ МЕДИЦИНСКИ ФАШИЗЪМ!!!

И то не наложен от Герб и Борисов , а от МС на президента Радев!?? България на колене пред глобалистите и биг фарма мафията !!!

Чао, Кацаров, Чао, президент Радев!

Никога повече глас и подкрепа за вас!!!

Afera.bg

«