« Върни се назад Публикувано на 30.06.2022 / 18:32

ДЪРЖАВАТА В ПАНИКА, ПАРЛАМЕНТА СЕ ТРЕСЕ ОТ УЖАС! ИДИОТЪТ ПРЕМИЕР КИРИЛ ПЕТКОВ НИ ВКАРА ВЪВ ВОЙНА! СРОКЪТ Е ДО УТРЕ 12 ЧАСА!

 

Невиждан в световната дипломатическа история, както и във взаимоотношенията между Република България и Руската федерация, гаф сътвори премиерът Кирил Петков. Със своето ненормално и еднолично решение, както и със скриването на информация от президента и парламента, и с невиждан и брутален натиск върху специалните служби на България, премиерът в оставка Петков е на път да вкара държавата в абсолютно и напълно реална война с Русия!

Нека припомним, че по-рано днес посланикът на Руската федерация в България Елеонора Митрофанова изпрати нота до българското Външно министерство, с която съобщи, че ако утре до 12 ч. не бъде отменено решението на българското правителство за експулсирането на 70-те служители на руски задгранични учреждения на територията на България, руското посолство у нас ще постави въпроса пред руската държава за закриването на мисията в София.

На прост език, това означава война! Война, в която българската държава ще попадне единствено и само заради абсурдно и крайно неадекватно поведение на своя премиер в оставка.

“Трябва нещо спешно да се направи, положението в критично, намираме се пред война с Русия!” С тези думи депутат от БСП коментира пред медията ни ситуацията, в която се намира държавата.

Друг депутат, този път от ГЕРБ, пък коментира ситуацията със следните думи:

“Всички сме тук в парламента в момента, паниката е ужасна, положението е трагично! Кирил Петков ни вкарва във война с Русия! Ако някой все още не е разбрал, какво се случва, значи е или луд, или дрогиран.”

Депутатът от ГЕРБ допълва още, че правителството и парламента са в пълен хаос, като никой не знае, какво да направи, а ръководните кадри от ПП пък се били изпокрили като подплашени мишки. “Треперят от ужас, че ще се наложи да понесат отговорност за безумията си!”

Същевременно паниката от възможното късане на дипломатическите взаимоотношения с Русия завладя и социалните мрежи в цялата страна.

Стотици потребителите с безкомпромисен език настояват Кирил Петков, или моментално да бъде изхвърлен от Министерски съвет и експулсиран от страната, или прокуратурата в лицето на Иван Гешев веднага да го арестува за държавна измяна!

Ако успеем да се измъкнем от тази каша, би било голям успех! В това правителство няма никакъв мозък, а само слугинаж от един болен и неуравновесен човек”, каза пред медията ни пък народен представител от ДПС.

По думите на други парламентаристи пък, определени депутати от ПП, както и няколко представители от “Да, България”, все още се опитвали да се “правят на мъже”, но вече било напълно видимо, че и те са се вмирисали от страх.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ!

www.big5.bg

«