« Върни се назад Публикувано на 11.06.2014 / 23:33

Дърво падна върху тиквите на полицията и прокуратурата във Варна!

 

Дърво се стовари днес в Морската градина във Варна и рани трима души. В края на деня, наблюдавайки и слушайки какви глупости ръсят т.нар. овластени институции, заради инцидента, и изчаквайки някой да се сети да зададе най-важният въпрос, АФЕРА е длъжна да стовари цепеницата там, където се налага.

Дали някой в този обезсмислен град, вонящ на корупция, СИМБИОЗА и нашмъркани управленци, няма да се сети да попита – преди Гражданска защита да отреже дървото, ПОЛИЦИЯТА ИЗВЪРШИ ЛИ ОГЛЕД НА МЕСТОПРОИЗШЕСТВИЕТО?

ОД на МВР – Варна, т.е. „МВР – „Чавката”/”Ебати”/”Пуйчето”, направи ли оглед на местопроизшествието при положение, че има на всичкото отгоре и пострадали?!

Някой ще носи ли наказателна отговорност? За сведение на „мега” прокурорите във Варна, които си чоплят в носа, и на „Пуйчето” – шефът на ОД на МВР – Варна, рожба на Цветлин Йовчев – „Бастуна”, има и такова престъпление – по член 134 алинея 1 от  НК.

Ще носи ли някой политическа отговорност затова, че не знае как да управлява общината и общинските предприятия и в резултат на това незнание, или немарливост, не е упражнил контрол над ръководители и работници, които е следвало да преценят, че дървото трябва да се отреже като опасно?

Питаме риторично и отговори не очакваме, защото тук, на тази мръснишка византийска територия, наречена Варна, точно тия, които трябва не само да дават отговори, а и да действат, са всите Горе на черешата.

За съжаление не точно те бяха под стоварилото се дърво. Защото, ако им бяха нацепили тиквите, можеше и да се постреснат.

Afera.bg

«