Публикувано на 14.09.2021 / 9:50

ДЪЛБОКА ОРАН. ОТЗАД!: РАДАН! ПАК ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ТИЯ СЕКТАНТИ!

Радан Кънев се изказал, моля ви се, да ни бият табани, щото не сме се ваксинирали.

След като Ристю Иванов изрече, че ще орат държавната нива, Радан я подкара на дълбока оран.

Отзад!

Пак гласувайте за тия измислени сектанти, дето се чудят от кой дувар на кой да се преместят – от Боковия, през европейския, та до тоя на Херо Мустафа!

Afera.bg

Коментари 31 за
“ДЪЛБОКА ОРАН. ОТЗАД!: РАДАН! ПАК ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ТИЯ СЕКТАНТИ!”

 1. Прокошпиевата секта са банда педераси! ако имам власт ще са в затвора докато родят така или иначе тази секта бъдещето и е на сайта на интерол ако могат да избягат от България!

 2. Тия боклуци нищо не са.
  Утре ще видите идиоти, като обявят всеки човек за биотерорист, за дето диша въздух, а издиша СО2.

 3. От ден на ден, някак си се срамувам, че българите са спасили от „баните“ на чичко Адолф чифутското племе подвизаващо се в Родината ни. Точно тази паплач сега затрива България!

 4. Радан Кънев и Елена Йончева ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ! С КАКВИ ОЧИ ЩЕ ПОГЛЕДНАТ СВОИТЕ СЪНАРОДНИЦИ, СЛЕД ХУЛИТЕ, КОИТО ИЗРЕКОХА ЗА БЪЛГАРИЯ В ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ. НЯМАТ МЯСТО В РОДИНАТА МИ! ПРОДАЖНИЦИ!

 5. „Гъз ( става дума за Рада Дълбоката) -БайрЯк ти си наше знаме“ и Ристе Монгола Мравояда с кривия клюн е байрактарЯ.
  Права е Елена Гунчева дет ги нарича
  .ПРОДАЙБЪЛГЕРИАНЦИТЕ сър ,
  защото те са такива хванати и събрани от кол и въже..
  Бесните, умните, красивите, ЩастлиФФите( по РосенПлевнелиев) , краставите и Е-бли-вите. сом

 6. КАЗАНЪТ НА АНТИВАКСЪРИТЕ ЗАВРЯ !!! КОЙТО МНОГО РЕВЕ И СЕ ДЪРПА ЩЕ ПОЛУЧИ И ТРЕТА ИГЛА! ДА СИ БЯХТЕ СТОЯЛИ В СИВ И ТАКА ПОСИСВЕЛИ ЩЯХМЕ ДА ВИ ПОГРЕБВАМЕ. ЩО ВИ ТРЯБВАШЕ ЕС, БАНАНИТЕ, СВОБОДАТА И МЕРЦЕДЕСИТЕ?

  1. Бабо Пено,
   защо КРЕЩИШ?!

   Казанът Ври отдавна,
   обаче твоята Глава не Увира.

  1. Не е само рада дълбокото гърло, всички сорсоиди си плачат за дръвника, ама то простото население обича да си избира тези дето го колят, че дори напира да си плати и ножа.

 7. Що са сърдите на Радан той е еврейче
  при това истинско по майка
  РАДАаН-на иврит СЪДник,Тиранин, Диктатор

  1. А дръвник на български е уред за предпазване от национални предатели. Макар че в случая с този използван чифутски капут и набиване на кол би му ходило.

 8. Много искам да видя, как ще ни вакса гейсъюза… ще е забавна работа 😀

 9. Тошко Йорданов към Радан Кънев заради изказването му: „Боклук!“
  Да, Тошко, прав си. Това е изказване, достойно за боклук.
  И да, Тошко, аз първа те нарекох тук „Тошко Африкански“, не давайки си сметка, че ще придобие национална популярност. Беше грозно да псуваш жена в ефир, при това-„на майка“, та затова, Тошко.
  А иначе- Ангел Каралийчев и Тошко Африкански са страхотни. Жалко, че не се четат…вече!

  1. И Тошко Африкански е не по-малък боклук, но тук няма как да не се съглася с него…

  2. Аз предлагам утре НС да направи извънредно заседание преди разпускането, и да се разберат кои са по-големи боклуци от другите. Да се направи класация, и председателя на НС да направи изявление по всички СМРАД-ове /средства за масова реклама, агитация и дезинформация/.

 10. Прати куче в Европа, да те лае! Направо към НАТО да се обърне за помощ. Санкции, ембарго и ежедневни бомбени рейдове над София, докато антиваксърския режим не падне. Сетне щурмоваци със зелени камиони, пременени в ЯХБЗ и картечници да поведат стадото по стадионите за задължителна ваксинация. Всичката сволоч от ДБ са на тоя акъл, но не всички са толкова глупаво прями като Радан. Зове се демократ, а се оказа обикновен фашист. Вече е в черния списък, в графата долни боклуци, помияри, продажници!…

  1. Защо като? Ваксиниран е със кожен пирон отзад. Атрибута му сигурно е седем сантиметров, корав като локум.

 11. СПИН-ът не прощава??? Колко такива биологични бомби щъкат в ЕВРО-парламента и милят със з?дника си!!!

 12. А в Европарламента всички ли се ваксинираха? Ако да- с какво? Да не е с онова, което го предлагаха на професора от Италия? (Плацебо тоест.)
  Според мен Радан вече е със странични ефекти от ваксината. Спътниците на Мъск и 5G-то го управляват.

 13. България вижда не забравя и не прощава подобни предателства! Радан най първо предаде професията си на юрист и стана един долен лобист на всичко що е отвратително и против народа!
  В голяма дупка пропадна този път и се надявам да повлече всичките му съмишленици от ДаБългария, просто след такава изцепка, ще видите как ще му го върне съдбата на този жалък адвокатин на злото, на чуждото и на новото нормално!
  Най лошото нещо на света е да бъдеш предател, от такъв джендърски тип!
  П.П Такова джендър предателство и нежен нож в гърба в момента на запад се считат за нормални и се поощряват- със смартфона, джендър активисти докладват като О.Ф ударници!

 14. 46-то НС – позорният парламент

  Автор: Д-р Борислав Цеков, Център за нова Европа
  Анализи
  09:00
  13.09.2021

  Видяхме нежелание и неспособност за парламентарен диалог, безплодна законотворческа логорея, байганьовски скандали

  Нито един от реалните проблеми на хората и бизнеса не намери своите законодателни решения

  Когато на страниците на “Труд“ обобщих преди няколко месеца дейността на предходното 45-то НС, като “Срамният парламент“, таях смътна надежда, че и в най-лошия случай, когато дойде време да се оценява следващото 46-то НС, ще трябва да се преповторят в общи линии същите оценки. В резюме те бяха: изоставяне на принципите на парламентаризма – т.е. нежелание и неспособност за парламентарен диалог, безплодна законотворческа логорея, байганьовски скандали в стил “Гочоолу попържа Данко Харсъзина“ и “африканизация” на политиката – т.е. примитивен партиен трибализъм, в чиято основа е битката за контрол върху ресурсите, а не общото благо. Парламентарната действителност в 46-то НС обаче се оказа доста по-нелицеприятна. Станахме свидетели на “Позорния парламент“.

  Сега разбирам, че оценката за работата на първия парламент с мнозинство на ГЕРБ (2009 г.-2013 г.), която дадох навремето в серия от публични анализи – “парламент без реален парламентаризъм“ – изглежда твърде бледа на фона на отиващото си 46-то НС. Само за няколко седмици все още действащият състав на парламента анихилира самата същност на парламентарното управление. Потопи ценностите на парламентарната демокрация в сярната киселина на най-долнопробна простащина, политическо невежество и псевдопартиен тепегьозлък. Не искам да обиждам свестните хора с парламентарен опит и експертна подготовка, каквито има в повечето партии. Но за огромно съжаление те не определяха облика на 46-то НС.

  Въпреки месианските заявки за грандиозна промяна, радикално нова политика, скъсване с порочни модели и практики и най-вече за “възстановяване на парламентаризма“, партиите, които претендираха да движат събитията, предложиха прокиснал буламач от калпави законопроекти, кръчмарски скандали и махленско дребнотемие. Единственото, което успяха да свършат, беше актуализацията на бюджета, чийто положителен ефект за обществото и държавата е доста дискусионен според редица сериозни финансови експерти. Останалото беше преливане от пусто в празно.

  Нито един от реалните проблеми на хората и бизнеса не намери своите законодателни решения – нито космически нарастналите цени на тока, дължащи се на абсолютно сбъркания, уж пазарен, модел по веригата “производство-разпределение-търговия“; нито бюрократичното тресавище, сътворено в действащото законодателство, което задушава ежеминутно свободната стопанска инициатива в България. Нито поне поправки в Изборния кодекс, с които да се гарантира честността на машинния вот чрез въвеждането на задължително преброяване на индивидуалните разписки от гласуването.

  Съдейки по отделеното парламентарно време в комисии и в пленарната зала – едва ли не най-фундаменталният и животрептущ въпрос, от който зависят съдбините на българския народ, изглежда е въпросът кого ще охранява НСО. Но дори и при такава безпомощност и безполезност, 46-то НС нямаше да заслужава прозвище като “Позорния парламент“, ако имаше критична маса сред народното представителство, която се държи адекватно на политическата отговорност и високия конституционен статус на парламентарната институция. Защото да словоблудстваш на “майна“ и да подмяташ инфантилни скудоумия със сексуален подтекст от парламентарната трибуна, да се контиш в неугледни парцали в пленарната зала, па макар и носещи парвенюшкия бранд на Philipp Plein, е не просто демонстрация на ниското качество на отделни депутати – това е екскремент в лицето на българското държавно достойнство. Поругаване на паметта на големите имена на българските възрожденци – от Петко Каравелов до Драган Цанков – които са сътворили темелите на независимата българска държавност, именно от тази трибуна, следвайки заветите на Левски и Ботев.

  На онази партийна запалянковщина, която се опитва да оправдава случващото се в 46-то НС с твърдението, че така било в демократичните парламенти, трябва да се каже много ясно – истинският парламентаризъм има два фундамента: политически диалог за постигането на баланс на разнопосочните социални интереси и уважение към държавността и националното достойнство. Сцените, на които се нагледахме в отиващия си парламент, нямаха нищо общо с това. Напротив, видяхме ампутиране на политическия диалог и откровена гавра с държавността. Не е оправдание и краткото време, защото при политически разум, то можеше да бъде оползотворено ефективно и в интерес на обществото.

  Гротескният завършек на “Позорния парламент“ освен всичко друго носи и сериозни рискове в дългосрочен план. Защото ерозира в дълбочина общественото разбиране за смисъла на парламентарната демокрация и може да се превърне в катализатор на зловредни увлечения по едноличната власт и “силната ръка“.

  Ниската демократична политическа култура сред широката електорална маса е подходяща хранителна среда за такива токсични тенденции. Затова е крайно необходимо реално възстановяване на действения и общественополезен парламентаризъм. Връщане на институционалното достойнство на Народното събрание, което чрез своя депутатски състав трябва да вдъхва респект и уважение към държавността. А това става само по пътя на разумния политически диалог, партийното смирение и търпеливото изграждане на коалиционна култура и капацитет за водене на политика, която консолидира нацията около обща стратегия за развитие.

  Няма да се уморя да повтарям: парламентаризмът и въобще демокрацията са триединство на дух, текст и практика. Духът на ценностите, фундаментите, нравите, традицията, чувството за историчност. Текстът – конституционният ред и подчинените нему правила. А практиката – начинът, по който хората превъплъщават с делата си първите две. Ако липсва духът, обществото е в криза, а държавата – в опасност. Защото казано е още в Светото писание: “буквата убива, а Духът животвори” (2 Коринтяни 3:6).

  Но за да се възстанови парламентаризмът, най-важното предварително условие е да забравим “Позорният парламент“ и неговите порочни практики. Това е отговорност и на партиите, и на гражданите, които гласуват за тях.

  И все пак – 46-то НС умря, да живее Парламентът!

  1. Да им се изиска връщане на заплатите поради несвършена работа ? ;-))

 15. Като мислещ човек много често си задавам въпроси по един или друг повод или новина и, разбира се, търся отговори. И все по-често на ум ми идва само един отговор – народен съд! Що така, не знам… 🙂

 16. Хора, не яжте и не пийте нищо, всичко е отрова. И не дишайте, там вече е взривоопасно. Огньовете лумват от въздуха, не от нещо друго. Така ли е???? За гласуването, може да гласувате всеки ден и денонощно, там нищо не зависи от вас, там нищо не зависи от вашите действия, там значи е най безопасно. Гласувайте си на воля.

 17. Рада Дълбоката се изходи по въпроса. Не може да задържа, защото халката му е разхлабена от много употреба.

 18. ,,Една нива щом дава,трябва да се оре ,не да се продава !“

  България явно още ,,дава“,ама не я орат с удълбочителя,ами я търмъчат като за световно…

  Венсеремос.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *