« Върни се назад Публикувано на 05.09.2023 / 10:05

ДРЪЖТЕ ГЛАВИТЕ СИ ВДИГНАТИ ВИСОКО НАГОРЕ! НЕ ПОЗВОЛЯВАЙТЕ ЕДНА КРАДЛИВА ШАЙКА, ДА ВИ МАНИПУЛИРА С ВЪВЕЖДАНЕ НА СТРАХ!

Защо обвиняват шефа на „Пирогов“, че е споделил поста?! Наглостта по защитата на един арогантен съветник на министъра на отбраната върви към комедиен маккартизъм! Видяхме, че шефът на „Пирогов“ се смути, той не е професионален политик и не успя да реагира правилно на въпроса, който целеше да му ВМЕНИ ВИНА! Каза, че може би са сгрешили, като са публикували поста за поведението на Емин.

Пазете се! Под флага и обвинението за „руска агентура“ срещу всеки, който отправя критика към всепозволеността и абсолютната разпуснатост на тази власт, може да се предприемат всякакви нападения, срещу политици, срещу журналисти, срещу лекари, срещу висши администратори!

Всеки, който е критичен или отбелязва злоупотреба, значи е руски агент и иска да свали ПРОАМЕРИКАНСКОТО правителство. Посолството наистина ли счита, че тази практика на обвинения към обществени фигури допринася за проамериканския климат в България?!

Ще му помогна на д-р Валентин Димитров, шефа на „Пирогов“. Постът на медицинската сестра много правилно е бил публикуван. ЗАЩОТО ДЕМОКРАЦИЯТА СЕ ПОЯВИ, ЗА ДА ЗАЩИТАВА ИНДИВИДА ОТ ПРЕКОМЕРНАТА ВЛАСТ НА ДЪРЖАВАТА! А идеята за т.нар. гражданско общество, толкова любима и инструментализирана от ДБ, е свързана с възможността за гражданска критичност и медиен контрол в обществото спрямо злоупотреби с властта. Да, когато има арогантност от страна на държавен служител, тя трябва да бъде осветена.

Ясно е, че Емин е демонстрирал просташки възможността да ДЕРИБЕЙСТВА С ВЛАСТ ПО ЛИЧНИ ПРИЧИНИ. Позволил си е да заплашва лекари с уволнение. Позволил си е и да демонстрира, че министърът на здравеопазването е МАРИОНЕТКА, която би реагирала веднага след като Емин посочи кой от „Пирогов“ не слуша, не стои мирно и не реагира на неговата самозабравила се персона.

Министър Тагарев трябва незабавно да уволни този наглец, а не да говори за политически удари.

Дръжте главите си вдигнати високо горе! Не позволявайте една крадлива шайка, която иска за назначение на зам.-министър по половин милион рушвет и всеки месец регулярен рекет, да ви манипулира с ВЪВЕЖДАНЕ НА СТРАХ! Че сте агентура, щом критикувате безобразията. И това ще мине. И тези ще ги преживеем. Нека бъдем истински мислещи хора.

Деспотизмът на АГРЕСИВНОТО НЕВЕЖЕСТВО е вечен. Но вечна е и борбата на интелигентния човек с него. Никога не забравяйте, че върховната мистерия на деспотизма, неговата опора и съществуване е именно в това, да се държат хората в състояние на страх, че могат да бъдат обвинени, омаскарени, опустошени, приключени. Това е форма на контрол, така че хората да бъдат принудени ДА СЕ БОРЯТ ЗА РОБСТВОТО СИ КАТО ЗА СПАСЕНИЕ!

Шефът на „Пирогов“ трябва да бъде поздравен, че е пуснал поста на страницата на болницата!!!

Обществото има право да знае за простащината на съветника на министъра на отбраната. От поведението му става ясно, че Емин няма място във властовия апарат, защото е склонен да се полза от ресурсите на властта с ДЕМОНСТРАТИВНА БЕЗЦЕРЕМОННОСТ.

Партия „ДА, България“ трябва да се разграничи от него. Вместо да вменява на шефа на „Пирогов“, че е руски агент. Нападението не винаги е най-добрата защита. Но като махнем настрана този скандал, който Емин сам си е сътворил, като се е самозабравил, същественият въпрос е по кои теми на отбраната Емин е компетентен да съветва министър Тагарев?! Коя част от образованието и заниманията на Емин имат допир с необходимостите на министър Тагарев особено сега, по време на сложната обстановка с войната в Украйна и милитаризирането на Черноморската зона?!

Това е въпросът! И нека не го изместваме с вината, защо е пуснат постът! Постът е пуснат, за да освети това безобразие!

Калина Андролова

«