« Върни се назад Публикувано на 03.05.2014 / 8:29

ДРУГАРЮ, ШЕФ НА „КРИМИНАЛНА ПОЛИЦИЯ”, КАКВО ВИЖДАТЕ НА ТАЗИ СНИМКА?!

 

Връщаме малко назад лентата, за да „увековечим” новия шеф на „Криминална полиция” в ОД на МВР – Варна Свилен Аврамов, който зае мястото на най-добрия криминалист на морската столица Сашо Сидеров, отвратително уволнен от МВР, благодарение на интригантската клоака „Чавдар Нанков & Валентин Тренев & Цветлин Йовчев”. Свилен Аврамов като бивш началник на Четвърто РУП – Варна на 18 декември 2013 година присъства на помпозно оповестено от сайтче, подопечно на ГЕРБ-аджийския кмет Иван Портних, откриване на „ново спортно бижу във Варна” в Аспарухово.

Бижуто”-то в Аспарухуво впрочем е заличка с няколко круши за бокс, а парите отпуснати от общината на Портних са през Фондация на лицето Александър Арамов, изключително близък до Иван Портних покрай интереса им към „черешите” – горе и долу, в зависимост от състоянието.

Свилен Аврамов днес е шеф на „Криминална полиция”. И в качеството му на такъв АФЕРА му поставя елементарно „домашно”: да каже и да разследва какво точно вижда на публикуваната снимка, която е дело на спонсорирания от Портних сайт близък до Александър Арамов.

На снимката се вижда ВИДИМОТО – Иван Портних и Александър Арамов.

А ЗАД ВИДИМОТО – е работа именно на „Криминална полиция” и Свилен Аврамов ДА ЗНАЯТ и не само да знаят, а да действат.

АФЕРА не е разследващ орган, за разлика от органа на Свилен Аврамов, но сме написали достатъчно като отправна точка.

„Не трябва да си велик, за да започнеш, но трябва да започнеш, за да станеш велик!” тържествено са оповестили от сайтчето, близко до Портних, при отразяването на „консумирания проект”.

Да те видим, Свилен Аврамов, колко си „велик” и свършил ли си преди изобщо да започнеш.

Afera.bg

 

 

 

«