« Върни се назад Публикувано на 27.10.2021 / 12:41

ДРУГАРЮ РАДЕВ, НАЛИ ЩЯХМЕ ДА СЛУЖИМ НА ВЪРХОВЕНСТВОТО НА ЗАКОНА! И КАКВО ПРАВИМ С РЕЗИДЕНТ, ПАРАШУТИРАН ОТВЪН НА ВЪРХА НА ДЪРЖАВНАТА ВЛАСТ?

Николай Марков:

Някои незрели, но агресивни духове помежду ни се опитаха да обвържат решението на Конституционния съд, че полът е само биологично предопределен с властта на Радев и направиха такива свободни интерпретации по темата, с които могат да се забавляват децата от детската градина. Но не и здраво мислещи хора! Това го пиша за самите тях, за да си направят собствени изводи. Днес, обаче, същият Конституционен съд разобличи резидента Радев като длъжностно лице /най-високопоставено в държавата/, което в крайна сметка е погазило съзнателно Конституцията с назначаването на чужденеца Кирил Петков за министър. За самият Петков няма какво да кажа, защото той е класическо юпи, познато вече по нашите балкански ширини. Прекалено добре познато и запомнено явление.

Другарю Радев, нали щяхме да служим на върховенството на закона! Каква стана тя сега? И какво правим с такъв резидент, парашутиран отвън на върха на държавната власт?

Престъпления срещу Републиката, Наказателен кодекс.

Николай Бареков:

Конституционният съд: Кирил Петков е бил двоен гражданин и указът на Радев за неговото назначаване е противоконституционен. Гилотината падна!

Кирил Петков е измамник, защото е подал лъжлива декларация до президента, че е само български гражданин, с цел облага да стане служебен министър на икономиката.

Какъв е Радев – умишлен нарушител на Основния закон или идиот, оставил се да бъде заблуден и измамен от един професионален лъжец? А можеше Радев и сам да си провери в ГРАО с два клика на служебния лаптоп какъв човек назначава..

Започват серия от дела в съдилищата срещу решенията, подписани от Петков от засегнати страни и лица. Прокуратурата трябва да поиска от ЦИК имунитета му и да му повдигне обвинение по НК за подаване на лъжлива декларация до държавен орган.

Анастасия Гешева:

Румен Радев е нарушил Конституцията! Киро Лъжеца е нарушил Конституцията.

Ами сега?

Огромно БЛАГОДАРЯ на КС!

Второ поредно решение в духа на правдата.

Стела Банкова:

ДВАМА ПРЕЗИДЕНТИ

не са били запознати с казуса  „Кирил Петков“:

Румен Радев

Джо Байдън

Стоил Рошкев:

Тук е истината. ПОЗДРАВЛЕНИЯ!

„Решението доказва, че

Румен Радев е НАРУШИЛ конституцията, назначавайки Кирил Петков за служебен министър, докато последният е бил с двойно гражданство – българско и канадско.“

Стефан Гайдарски:

Още нещо за високо вдигнатата глава…

Ужасна история.

Петър Петров:

ОТ ДНЕС БЪЛГАРИЯ ОФИЦИАЛНО ИМА ПРЕЗИДЕНТ, КОЙТО Е НАРУШИЛ ПРЯКО КОНСТИТУЦИЯТА!

Ивелин Николов:

Интересно ми е какво мисли посланикът на САЩ госпожа Херо Мустафа за нарушението на Конституцията от Румен Радев и Кирил Петков. Виждал съм я десетки пъти да коментира загрижено върховенството на закона у нас. Предполагам, че не би проявила двойни стандарти и отново би се намесила безпардонно във вътрешните работи на България, макар и да става въпрос за нейни любимци.

Явор Дачков:

Ужасна безвкусица е този политик.

Afera.bg

«